-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0ski
aktív tag
Megjelent a frissített Sync.ME, így újra lehet szinkronizálni a telefonkönyvet a Facebook ismerősökkel
-
Ragnar95
félisten
válasz Mela Kehes #7345 üzenetére
Nálam is marad a régi, mert semmi gond nincs vele és ugyanazt tudja, mint az új, akkor meg minek cseréljek?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
HarryPotter
őstag
a minap értekeztünk a mobile data usage számlálókról, akkor azt írtam, hogy a datawiz-ben van badge - de még nem volt. Nos, a mai frissítés meghozta, állítható, hogy a badge mit mutasson, alapból a havi adatkorlátból felhasznált százalékos arányt mutatja. Plusz: VOIP feature is van, de még nem néztem, hogy működik.
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
Zozzer888
addikt
válasz HarryPotter #7358 üzenetére
mi az a badge?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
HarryPotter
őstag
válasz Zozzer888 #7359 üzenetére
az ikonon mutatja, hogy hány százalékot használtál fel (a jelen esetben, egyébként a badge az ikonon elhelyezett számláló, mint pl. az email ikonján látod, hogy hány új üzeneted van.)
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
Zozzer888
addikt
válasz HarryPotter #7363 üzenetére
Köszi!
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz HarryPotter #7358 üzenetére
Akkor viszont lecsapok rá.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
m0ski
aktív tag
Valami tuti nem stimmel, mert ugyan a korábbi társításokat simán frissítette, de ahol nem tudta összekapcsolni a telefonkönyvben levő kontaktot és a Facebook ismerőst, ott nincs manuális szerkesztési lehetőség.
Ami még furcsa: App Store-ban sehogy sem találom, most is csak azért vettem észre hogy frissült, mert anno nem töröltem le.
Ráadásul a Facebook oldalukon sincs arra vonatkozólag semmi, hogy kiadták az új verziót.update: Facebook oldalon hozzászólásban látom, hogy más is panaszkodik, hogy nem tud társítani...
[ Szerkesztve ]
-
ubid
senior tag
Valaki tud ajánlani IPAD-ra valami időjárás figyelő alkalmazást ? (nem baj ha fizetős...)
-.-
-
vans?
őstag
-
Ragnar95
félisten
Nem javíthatták, mivel az Apple azért törölte, mert appokat listáz ki, amit elvben tilos az AppStore-os appokon belül és az új ugyanezt teszi, hiszen ez az AppShopper alapja...
Amúgy most megnéztem és nekem nagyon nem jön be az új kezelőfelülete + kinézete, úgyhogy még egy ok a maradás mellett...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #7374 üzenetére
Teljesen igazad van Amúgy nem vitáztunk, csak eszmecserét folytattunk a 2 app közti különbségekről
DanielK: ergo csak a látszat miatt közösségi az app, amúgy minden maradt a régiben, ahogy írtamPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mela Kehes
Topikgazda
Azért a réginek egy plusz pont, hogy univerzális.
-
Ragnar95
félisten
válasz Mela Kehes #7376 üzenetére
Jaja Nem is értem, miért nem lehetett megvárni az iPad verzió elkészülését a megjelenéssel...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Möhe
addikt
Ebben az új snyc.me-ben nem lehet egyszerűen a kontakthoz adni FB-ról a képet? csak sms-el kérni vagy mi a szösz?
FB-t nem akarom integrálni a kontaktokkal mert átvariálja a telefonkönyvemet (jelen esetben pont úgy jó ahogyan van) sokaknak a vezetéknevük a foglalkozásuk , vagy ezt át lehet hidalni ios6 alatt?[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
Runtastic-ban mi a különbség hogy futásra vagy kerékpározásra állítom? Ha futáson van és motorral megyek csalhat távolságot?
Pomt mérni akartam, hogy a számláló mennyire pontos és 50 km-en kb. 5 km-rel kevesebbet mutat. Vagy a Runtastic mér 5-tel többet."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #7380 üzenetére
Nem hiszem hogy különbség van futás és motorozás között. Próbálj ki másik ilyen tracker programot, bár lehet hogy a motor a hunyó, lehet hogy direkt rosszúl van kalibrálva a gyorshajtás miatt.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #7381 üzenetére
Lehet. Letöltök pár ilyen progit, aztán egyszerre mérem.
-
BossBoss
őstag
válasz Mela Kehes #7380 üzenetére
Ugyan ugy mer. Egyszeruen csak a statisztika miatt kell megnevezned a tevekenyseget.
-
penge111
addikt
Nos urak látom itt sokan játszanak a RR3-mal, nekik mondom, hogy a játék tele van, lesz csalókkal mert hackelhető, ráadásul még törni se kell hozzá az Iphonet.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
BossBoss
őstag
-
addikt
válasz penge111 #7385 üzenetére
Pont emiatt álltam le a játékkal.. Szintém haverom mutatta jb nélküli készüléken a csilliárd pénzt meg driver coint, gondolom az összes vérpisti ilyen hekkel nyomja a jobbnál jobb köridőket..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
legiaap
félisten
És akkor még engem cseszegettetek a vezetésem miatt. Ezek ellen semmit nem lehet tenni, hiába fullos az autód meg kapcsolod ki az assistant cuccot.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Mela Kehes
Topikgazda
Ha meg lehet oldani csalással, hogy ne kelljen napokig pénzszerzés miatt játszanom, akkor ide vele. Kijátszom, aztán törlöm.
-
Zozzer888
addikt
válasz Mela Kehes #7392 üzenetére
dettoÉn nem vagyok hajlandó farmolni egy mobilos játékba...(PS-en se...de ott még elmegy)
-
addikt
válasz Mela Kehes #7392 üzenetére
Google a barátod. Beírod: real racing 3 cheat without jailbreak és köpi a találatokat
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Ragnar95
félisten
válasz legiaap #7391 üzenetére
Speciel az autók teljesítményét nem lehet növelni azzal a módszerrel és tudtommal máshogy se, attólmég, h végtelen pénzed van, vezetned tudnod kell, ha nyerni akarsz, csak egyből meg tudod venni az összes kocsit és fullra tuningolni őket...
-
TommyNagz
senior tag
válasz Ragnar95 #7396 üzenetére
Igen, ennek az a lenyege hogy hozzad hasonlo ellenfeleket rak eled/moged. Ettol fuggetlenul szar a jatek, en is felnyomtam maxra mindent, es alig vot izgalmas a jatek, minden ertelmet elvesztette. De zseton nelkul meg olyan snassz...szoval nekem fent van, jatszottam vele, de koszonom ennyi eleg os volt. Szep, jo, csak a freemium rontja el az egeszet. Remelem hasonlo hibat meg egyszer nem kovetnek el.
encapsulation dot1q
-
Xero
nagyúr
válasz legiaap #7391 üzenetére
Én az elején költöttem rá (aztán egy hiba miatt tripláztam a pénzemet ) és azóta semmi. Nem igazán van olyan idő amit nem nyomnék le egyből.
Attól, hogy valaki csilliárd pénzzel gazdálkodik, még vezetni nem biztos, hogy tud. Általában sikerül egy sorozat alatt annyit gyűjteni pluszban, hogy a következő sorozat top autója meglegyen teljes tuninggal már a második-harmadik versenyen.
Nem tudom amúgy nick-hez kötni a GC ellenfeleket, de van 1-2 emberke, akinél elég egyértelmű, hogy $ cheat-el operál.
(#7397) Tommy Da B1G: Vegyél fel GC-ben, meg mondjuk Mela Kehes-t. Akkor már izgalmasabb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Megoldva a naptár+teendő mizériám.
Naptárnak a week cal-t használom (a gyáriba betéve a googl naptár és onnan nyeri a folyamatot), a gtasks hd-t meg használom a teendőimnek, ami meg a google taskba szinkonizál. így minden látok a neten a böngészőben a google fiókomban. (Persze jobban örülnék a readdle megoldásának, de ott meg ugye a badge nem működik automatikusan... ) -
Mela Kehes
Topikgazda
Általában sikerül egy sorozat alatt annyit gyűjteni pluszban, hogy a következő sorozat top autója meglegyen teljes tuninggal már a második-harmadik versenyen.
Ezzel nem feltétlenül értek egyet. Nekem folyamatosan jatszanom kell, hogy elég pénzem legyen. Mostanra már felhagytam a full tuninggal is.
Az viszont igaz, hogy a sok pénz nem jelenti a győzelmet. Ha csalásból szerzett pénzből veszek autót, annak valahogy nem tudnék annyira örülni, mint amiért megdolgoztam."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest