Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz SoldierL #36157 üzenetére

    Nincsen sajnos, nekem is hiányzik. Ahhoz képest a 14 legnagyobb újdonsága az új widget lehetőségek, pont ezen a területen csalódtam, mert a 13 favourites ; kedvencek és up next ; következők widgeteket elvették.

    Siri javaslatok widgetnél a széles és legnagyobb mutat nekem olyat: Send a message to XY Messenger vagy Viber, ez az alapján mostanában kivel chateltél, nem úgy te fixen kiraksz valakit kedvencnek ahogy régen. Shortcutban lehet kitűzni embert, csak nem lesz fényképe csak egy gomb. A Viber widget mondjuk nem rossz képekkel rendesen.

    Fényképek widgetnél nem lehet (nem jöttem rá) beállítani melyik fotókat mutassa. Másik észrevétel: időjárást kiraktam közepesben és szélesben is, csak az előbbi frissül reggel, a másik még délben is az előző éjszakát mutatja. Naptár, emlékeztetők és Telekom ezek jók. Az Apollo reddit app widget is tetszik, be lehet állítani milyen témájú képeket mutasson.

    Jaded: iTunes-ban pár hete húztam be néhány saját mp3-at, szépen bekerült a felhőbe és szól mobilon, úgy is azóta számítógépről az iTunes-t töröltem. (bár most úgy néz ki Apple Music-ot lemondom és vissza Spotify)

Új hozzászólás Aktív témák