- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #35797 üzenetére
Nem ért ide ma..
Nembaj a Team Xtreem ramok is csak kedd körül érnek ide Szombathelyről..(Nem! Mielőtt kérdezed, nem a feleségem lep meg velük, kölcsönbe kapom eegy sráctól..)Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Chaser
legenda
Decembert
Tud valaki olcsó mATX lapot 1155 alá? Csak egy kis celeron menne bele meg egy vga. Kinéztem egy msi-t de azt írják neweggen hogy a pciex16 foglalat csak dísz, vga-t nem kezel Ilyen 12-14k-s kategóriában gondolkozok, semmi extra nem kell. DVI v HDMI azért jó lenne meg esetlegesen alulfeszelni valamennyire lehessen. Asrock u3/s3-at néztem még ami drágább de tud usb3-at és sata3-at is...talán az még beleférne. A 1155-ös lapokra 775-ös hűtő is jó?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
krammerka
őstag
Jó estét Urak!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Gorneck
legenda
Szép napot mindenkinek.
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Napocskát.
Véleményem szubjektív...
-
zoltanz
nagyúr
Azért az érdekes még mindig allig tudnak szép víz leképzést készítni olyat mint a 3dmark 2001 Advanced Pixel Shader tesztekben is van, max a Crysis Warhead-ben látni hasonlót.
-
darál0w
Jómunkásember
most értem haza...vittem jo kis cefrét a főzdébe
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz darál0w #35814 üzenetére
Főztél volna inkább lekvárt.
Havernál: Wehehehe...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
lipi67
nagyúr
Megjött a 8400-es! Most tettem be. Bagiránál és kicsipapucsnál is 0,896V volt az alja, így 0,880-ra tettem és go. (még nem piszkáltam semmit ref. értéákeket és..[link]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
zoltanz
nagyúr
Még megérhetjük ahogy a ruszkik terjeszkednek átlépünk az Eurázsiai Unióba majd, lesz kopejkánk.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
válasz hackeeeee #35827 üzenetére
15K max...többet nem költök rá...most is csak azért akarok ujat venni, mert leöntöttem a mostanit nem tudom mivel, de lemarta a tetejét ....nameg talán jol jönne egy jobban szellőző alsotápos ház.
kábelmenedzsment annyira nem is zavar...sosem zavart...el tudom én rendezni azt szépen lap mellett is...nem kell bevinni alá
kettő közül valamelyiket fogom megvenni...alszok még rá vagy kettőt...de ha van még tipp, akkor toljátok.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
-
darál0w
Jómunkásember
uj versenyző is belépet megint
-
Chaser
legenda
válasz dízelracer #35803 üzenetére
Itt szoktam nézelődni, eddig bevált. Az egy másik modell. De mondjuk ezt se dícsérik agyon de ezek csak hullanak vagy döglötten jönnek ki.
darál0w Ez volt az asrock amit először néztem, de DVI v HDMI nincs, egyik legalább jó lenne. De az u3/s3 se rossz, ott nincs ilyen gond, usb3 vezérlő meg külön is 4-5k, tehát ugyanott lennék...és rájöttem jó az az usb3
-
Chaser
legenda
válasz darál0w #35837 üzenetére
Tényleg, kevertem egy másikkal Erről van szó ugye? Kemény hogy vga-n kívül csak egy pciex1 csatija van De mondjuk nem is kell több, hűtőnek meg vennék öccáz' ft-ért valami 775-ös alaphűtőt átmenetileg.
szerk: Egy ilyen menne bele. Ha jól olvastam kb Egy E8200 szint vagy valamivel több. Alulfesz is van a lapban?
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
-
darál0w
Jómunkásember
Megy a postás be a kapun, viszi a levelet. Látja, hogy a kutya el van engedve.
- Nem kell tőle félni! - mondja a gazda. Most lett kiherélve, bágyadt még.
- Nem is attól félek, hogy megbasz, hanem, hogy megharap!Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés