Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Chaser
legenda
válasz hackeeeee #35910 üzenetére
Látom unatkoztok. Én is Megvettem a kis celeron G530-at, teszteket nézegetem, kb hozza egy x2 250 szintjét ha minden igaz dxva-t is tud, nem bántam meg az amd lecserélését ha néha filmezek jó lesz ez
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
zoltanz
nagyúr
Piacvezető WC hálózatunk működtetéséhez keresünk képviselőket, jutalékos rendszerbe.
Feladat: Pénztár, takarítás.Elvárások:
Vállalkozói igazolvány,
20 év szakmai tapasztalat
Elhivatottság az értékesítési terület iránt
Jó stressz tűrő képesség, terhelhetőség, agilitás
Erkölcsi bizonyítvány
Középszintű szintű angol és/vagy német nyelvtudás
Csapatszellem, alkalmazkodó készség
Kreatív, sokoldalú probléma megoldási készségAmit kínálunk:
Folyamatos oktatás, fejlődési lehetőség
Kellemes munkakörnyezet -
-
zoltanz
nagyúr
Ti kb mennyi anyagot láttok át kényelmesen? Képeknél (ikon nézetben) 100 körűl, fájlnév nézetben 30-40 körűl, ha több új mappát készítek.
-
dízelracer
őstag
válasz Chaser #35911 üzenetére
Jó döntés volt. Egy HD4830-al teljesítményben tökéletesen összepasszol a G530 cerka. Mondjuk sejtettem, hogy egész jó lesz de engem is meglepett, hogy mennyire. A Crysis 1280x1024ben közepes beállításon korrektül fut, nem igazán akadozik. A gyári hűtőjét viszont megmosolyogtam.
-
lipi67
nagyúr
válasz dízelracer #35921 üzenetére
Szép napot! Reggel a húsleves feltevése közben 186MHz-et javítottam a 8400-as 0,896V-os tesztjén
[link]Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz dízelracer #35923 üzenetére
Háát..eddig sz.j -é volt kimagaslóan a legjobb eredmény. Neki ezen a feszen 3060MHz-et ment. Szóval, igen jó, ill. a legjobb.. 1,1V alatt kell lenni 4GHz-en, az 1,072V megdöntése a cél. Majd. S azért 1,072V@4GHz nem semmi.
Krammerka: Milyen jó is volt! Kb szerelmes voltam a kis 2180-as procimba. (és egész télen meeg voltam fázva, hogy 4GHz fölé lőjem..)
Írhatnál pár sort, hogy mizu Veled![ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
krammerka
őstag
válasz lipi67 #35925 üzenetére
Tényleg sz.j,a nagy öreg,rég nem láttam sehol.....
Ez az E8400-as nem semmi darab,két három évvel ezelőtt,egy ilyen példánynak horibilis ára volt...
Nekem is volt E8400:
4050MHz/1.184VHogy mi van velem?
Igazából nem sok.Keresem a NŐT.....,de nem találom.Qrvák azok vannak.
A fiam az anyjával van,albérletbe,a szomszéd faluban.Jön hozzám délutánonként,és általában heti egyszer-kétszer itt alszik.Meló van reggeltől estig, de épp most vették vissza a bejelentett pénzünket.Cirka 50k-val........[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz hackeeeee #35926 üzenetére
Igen, meglepően jó eredmények. Ennek a procinak..1,2V-on 4,5GHz-en kell lennie!!!!!!
A max meg valahol 5,2GHz környékén, de azt nem fogom tudni rammal követni..krammerka: Hát..Ma nem tudom, hogy mennyiért mehetne el, hiába brutalis. Ez van. Én kölcsön kaptam kicsipapucs haveromtól 2012-ig, hátha összejön vele valami wprime, stb HWBOT-ra, no meg, hogy elvonjam a hétköznapok szarságairól a figyelmememt és tesztelgessem ki. Idő van, feszt még nem kap, alulfeszelve tesztelgetve ismerkedem vele.
(#35929) zoltanz: Nálam 3GHz-en 0,880-on atomsatbil
Mostani :[0.912V]
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz lipi67 #35928 üzenetére
Ez a proci jött annó tom_tol-tól. Sajnáltam eladni, de muszáj volt... Elég jó kis C0 volt.. De 1,2V felett lehetetlen volt lehűteni rendesen.
Valid lehet meglett volna alacsonyabb fesszel is, asszem 1,25V-vel próbáltam poénból elindítani, de az nem sikerült.
Ja és mindezt egy EP35-DS3-as lapban művelte a proci.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz lipi67 #35933 üzenetére
Szép!
Amúgy ez lenne az egyetlen egy indok, amiért visszaváltanék 775-re, ez a "játék". Sandy-nél már elég drága olyan szettet venni, amivel el lehet szórakozni, tehát ugye ami tuningolható is. Kicsi AMD-nél már 250-es RC-nél már valszeg feszelni kéne a lapot is, azt meg nem akarom, felesleg... De amúgymeg, 1,4V a proci VID-je, és jelenleg 1,2V-t kap, de amúgy 1,175V-n is stabil, de viszont a prime-ot eldobja egyszercsak. CPU NB meg 1,075V-t kap, ami szintén elég jó. És persze az 1066-os ramok 1333-on mennek, fesz emelés nélkül.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
krammerka
őstag
Szükségem volna a segítségetekre.....
Van egy weblap,amit több gépen sem tudok megnyitni.A flash player egy Error 2032-es hibát dob ki.
Az egyik ilyen oldal az AVON-nál van:[link] -
Chaser
legenda
válasz dízelracer #35921 üzenetére
Ott sztem vga lesz ludas. Én 2700mhz-es athlon2-vel hajtottam, ami eddig találtak szerint nem kicsit lassabb a g530-tól. Mellette hd 5670 1GB ddr5 volt. Majdnem minden maxon 1280x1024-ben és nem volt gond..most ha minden jól megy "csak úgy" alapon megy mellé egy 5830 átmenetileg és lesz 1600x1200-es monitorom, kíváncsi vagyok mit virít mellette
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest