Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz szab.tam #19533 üzenetére

    Melegíteni valóban jobban melegít, s Isten tudja, mikor s miért x-y beállításnál hibázik a Prime vagy éppen IBT. A több napos használat a valódi teszt,ez a helyzet. Nem azt mondtam (ill. nem azt akartam mondani), hogy a prime hitelesebb! Nekem is volt már, hogy prime ok, és IBT eldobott, és fordítva is. Támpontoknak minden esetre jók. S ki mit használ..
    Én pl. azért Prájmolok mert azzal kezdtem, s ahoz a tesztprogihoz viszonyítom a hésőbbi eredményeimet. Így korrektebb viszonyítási alap.

    A 8400-es..megy mint a szél. Ma megnéztem újra 0,896V-on: [megy].
    Szépen lassan kitesztelgetem, s ha kész..lehet megyek 1155-re (ha lesz pénz és lesz értelme -úgy értem reális lesz az a plusz, amit rá kéne dobni..---- nem valószínű) Nekem a 775 nagyon-nagyon bejött, nem ezért szeretném. Sokkal inkább azárt mert nagyonszeretném tudni a 1155 "működésének lélektanát" saját bőrön, kitesztelve..

    Szép napot!

    (#19534) szilrobi : Ok! -hm..erre céloztam. A droop miatt a saját VID-jét se kapja meg. Azt nézd meg, hogy ha a valós VID-jétz kapja, mennyi a magok hőmérséklete!
    Du. felé leszek.

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák