- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz darál0w #16907 üzenetére
Processzor hűtőm
Jelenlegi kevéske sajnos
és most nézelődöm és van 3 ami tetszik
Alpenföhn Nordwand Csak kissé Húzós az ára
Scythe Ninja megfizethető (8000)
Mugen2 teljesítménye tetszik ,kinézetre nem tetszik[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz darál0w #16909 üzenetére
nem tetszik ahogy kinéz
alpenföhn tetszik tudásra szinte mugen 2 de 13+ posta
ninja tetszik de nem tudom mit tud mert igazán komoly hűtővel nem találtam összehasonlítást
és még ö van [link] de szerintem mugen sz@rrá veri[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
-
Razermazer
őstag
válasz hermanyi #16913 üzenetére
Szerintem a Ninjat vedd brutálisan jól sikerült meg szép is még ráver a mugen 2-re is tapasztalat(arról nem is beszélve hogy a mugen 2 -t már nem is fogják gyártani). Ott voltam a tesztjén i7 megrángatva és kellemes 50-55 fokon tartotta egy jól szellőző házikóban(rajta természetesen a venti, mert passzívba nem az igazi a tuning. Mindennapi használatra kiváló úgy is). Ez a thor's hammer tök jól néz ki, de már alapvető hibákban szenved a cpuval értintkező direct heating nem rossz(ahol a direct heating érintkezik a kupakkal, ahol nem hát ott bezony melegebb lesz) de utána semmi hőelvezető kicsi lamellázat vagyis kettő bazinagy az nem elég. Szemben a scythe remekül kialakított alsó lamellázatával és nem direct heating kialakításával. A scythe is kísérletezett evvel a megoldással, nem véletlenül vetették el. Nem sokat nyertek vele. Mondjuk én Thort bírom a marvell képregényekbe vagy a Stargate-be de hűtőbe nem igazán.
UI: FSB 450 1.144 volton stabil ez még csak a a lap tesztje 7-es szorzóval, de szerintem benne van a 480-is, a régi quadommal a 471 megvolt. 500-at meglátjuk az nem lesz egyszerű szülés.
[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Attix82
addikt
Kerdesem lenne, ha veszek egy jo lapot a Q8400 ala akkor normalis fesz mellett megoldhato lenne a 8x500?
Gondolok itt am ostanival annyi vna hogy 8x430ig atom alacsony fesz melett birja a proci, aztan meg emelni kell drasztikusan....ezen a dolgon az alaplap segithet?
-
Razermazer
őstag
válasz Attix82 #16916 üzenetére
Nem a quadok elenyésző hányada megy egyáltalán 500-on, ahhoz már bűvészet kell, és víz. Igen kicsit vagy gigabyte ds3-as csoda, vagy asus maximus 2 fomula. Ebből az előzőt még kapsz az utóbbit már nem. Meg ez a egész lutri, vagy megy vagy nem, mire nem elég az a 430 FSB?. Én is csak teszt erejéig próbálom elérni az 500-at úgysem azon fog menni.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Razermazer #16917 üzenetére
ds3pben alacsony fesszel megvolt az 500...szal nem kell víz
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
hermanyi
addikt
válasz Razermazer #16917 üzenetére
nekem megvolt 6 percig igaz csak gyorsba csin és semmit nem álitottam csak FSB term és nb volt
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Razermazer #16920 üzenetére
Q8200. M1 stepping. ettől minden jobb
-
Razermazer
őstag
460 fsb-t viszi 1.2 volt alatt, 471-et nem akarja gtl varázslással sem ott már kell a 1.2 volt feletti érték. Harcolok vele de mostmár inkább alszok majd holnap.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Razermazer #16930 üzenetére
azt be kell, h valljam...én 1x sem szaroztam ref értékekkel...auto és kész...hál'istennek mindig normális procit fogtam ki
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Razermazer #16932 üzenetére
szétfeszelve nekem se volt...még 500as FSBn se
-
fagy53
nagyúr
válasz Speed® #16928 üzenetére
Mákod volt , én meg nem tudom rávenni magam, hogy áttegyem a P35-be, pedig most van időm.. Még várok a bulldozerre, kíváncsi leszek mit írnak majd róla, aztán ha összeszedem magam, akkor lehet, hogy át /vissza/ nyergelek én is. Csak az bosszant most, hogy nem a procival van bajom, hanem a lap nem bírja és kilátástalan a helyzet, mivel pénzt erre már semmiképpen nem adok ki, egy fillért sem. Ilyen alapon dobhatnám a csatornába is..
-
Razermazer
őstag
Valami nem stimmel a memóriáimmal mert 4 gigánál ki lehet hajtani a teljes kapacitást, engedélyezve van a pagefile 4 gigára szintén így jó. Viszont 8 gigánál nem engedi a maximálisan való futtatást, lehet hogy emelnem kéne a pagefileon hogy az is 8 giga legyen hmmm, ezt nem értem. Vagy 8 gigánál, már nagyon meg kéne cibálnom az északi hidat, mert 4 modul az már sok?. Mielőtt levizeztem akkor flottul ki tudtam pörgetni a 8 gigát is és a pagefile le volt tiltva. Most meg nem lehet, hogy valamelyik modul megadta magát?. Ötlet?
-
nagyúr
válasz Razermazer #16935 üzenetére
NB-nek mindenképpen kell plusz fesz, de a modulokat kitesztelheted egyesével, hátha vmeikkel probléma van.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
potkem
aktív tag
Boldog Új Évet mindenkinek.
-
potkem
aktív tag
-
hermanyi
addikt
Boldog Gigahertzekben gazdag új évet !
-
lipi67
nagyúr
válasz Razermazer #16879 üzenetére
Nocsak. Tetszik?
Szólj ha 4,7GHz-en teszteled wprime alatt!!!Én vettem egy q9450-et. Előző tulajnál 1,025V-on ment alapórajelen, 2,66GHz-en, én most 1,056V@3,2GHz-nél tartok. [link]
BUÉK!
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz dime27 #16942 üzenetére
BUÉK! Neked is (és mindenkinek) öreg harcos!
Mik?
Nincsennek ramjaim, Bagi Peti adott kölcsön micronokat, 800-asok (vagy ki tudja,ahány progi annyi jelzés) d9mgh. 1:1-ben nem bírnak sokat és ugye..kicsi a szorzóm, szinkronban kell majd járatnom.
Azt hittem, nem térek vissza P45-re, el is adtam mindent, de...
Yolan tuti UD3R-je újra elcsábított. Procit is véletlenül láttam meg és jó az a 12MB L2.Azt nem tudom, hogy ha lesz pénzem, i7 3x2 x-y ram, vagy ez, 8Giga DDR2 (G.K.)-gondoltam ezt vártad-
meg ssd. Hajlok az utóbbi felé..[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Razermazer
őstag
válasz lipi67 #16941 üzenetére
Annyira nem akarom szétgyilkolni, mert valljuk be oda azért kell már feszültség, még ebben az alapban is. Hiába a gtl ami nagyon finom dolog, rengeteg feszültséget lehet megspórolni velük. Minél nagyobb a fesz annál nagyobb az elektromos zaj, a jel egyre zavarosabb. Hát nálam az alap órajelét 0.95 volton tudja, a 460fsb-t 1.184-en és valószínű a 470-et is. Itt már a gtl-be rendesen bele kellett nyúlni + 40mv gap magonként és +20 az északi hídnak. A memóriák moderat-on, strongon még nem tudtam stabilizálni, de 4 modulnál nem is lesz egyszerű, vagy egyáltalán nem is fog menni. Eddig windows 7 töltöképernyőig jutottam tovább sose bármilyen értéket állítottam. Ez a lap egy boszorkánykonyha, de már kiismertem. Alacsony feszekkel is stabilan lehet benne tuningolni ezért szeretem. De ez az i5 655k ez valami iszonyatos egy dög, míg a quaddal szenvedni kell minden 10mhz-ért, addig ez úgy viszi a 4500mhz-et mint a vaj és alig állítok valamit. Szerintem nyáron váltok, egy kis kuckóba levizezve bedobom, és jó sokáig elég lesz.
Na annak a proginak a nevét nem tudtam ez a wprime letöltjük.
[ Szerkesztve ]
-
Flashrider86
tag
Hello Ph fanok !
Egy olyan kérdésem van,hogy szeretném egy picit húzni a 8300-as Yorkimat. Most minden alapon van. A cél a 3 ghz- vagy egy picit fölé. A feszt nem szeretném emelni,hol kezdjek neki? Szorzó állítás,minek adjak plussz feszt? A lapom egy Gigabyte Ep45 udlr.Ja és még a legfontosabb mennyivel fog megugrani a fogyasztásom,ha emelem a sebességet,de a feszt nem?
-
Razermazer
őstag
válasz Flashrider86 #16945 üzenetére
Konkrétan semmivel ha nem emelsz feszültséget. A 3 ghz talán meglesz bár a szorzód elég alacsony, de nem olyan rossz az. 7.5x401 kell ezt szerintem simán viszi. Először kezd csak szépen emelni az fsb-t nézd meg hol a vége alapórajelen, a ramokat oszd vissza 800-vagy 667-re ha engedik, hogy ne szóljanak bele a proci tuningjába. Ha nem megy tovább alapórajelen akkor kell emelni általában együtt a Cpu, Fsb, PLL, Nb, feszütségeket, de csak apránként finoman, nem kell szétfeszelni 3 ghz-ért(éppen hogy csak egy kicsi kell neki). A fogyi ha emeled a feszültségeket eléggé megugrik. De szerintem ha jó a procid, nem is kell hozzányúlni simán vinni fogja a 3ghz-et.
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,mi a különbség QX9650 és Q9650 között?
Zero Defect.No Compromise !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest