Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    hi!

    csak mielőtt valaki kioktatna, hogy miért nem a lapvásárlós topic-ba írok: az túl általános, a kérdésem pedig tapasztatból merítkező választ vár... :)

    a mostani lapommal minden rendben lenne, de nagyon gyenge a feszellátás, kevés fázis, nagy dropp. 1.4 fölött hiába adok vcore-t, linx alatt leesik 1.31-re. így megy E8500@4.2ghz.
    volt pár szempont, amiért ragaszkodtam a lapon lévő chip-hez, (pl egy meglévő xp, amit nem akartamma sata vezérlés cseréje miatt újrarakni), így egy ilyen chipes asrockot cseréltem le erre az asusra. (ez kicsit jobb, de ugyanúgy droppol.)

    viszont egy magot használó játék miatt szükségem van a max elérhető órajel kipréselésére.

    tehát:
    vagy kéne egy NVIDIA nForce® 650i sli chipes lap, sok fázissal

    vagy egy használtan 15-20k körüli másmilyen 775-ös lap, aminek nagyon jó a feszellátása, és esetleg york-ot is fogad. (mert az enyém még nem, de talán jobb is...)

    ha valakinek van ilyen eladó, akkor apro link is jöhet. (de pár fázisos vackoko nem kellennek. csak olyan sokfázisos, ahol ha elborul az agyam, és biosból megadom esetleg a 1.45-öt, akkor nem eseik le 1.42 alá).

    azokat a közhelyet is vágom, hogy wolf húzás, akkor p35. biztos van némi igazság, mert sokan állítják, de azért annyira elvakultan nem hiszek benne, de a stabil feszben igen.

    előre is thx az ötleteket, javaslatokat. :R

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák