- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kera2
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek!
Aki ezt megoldja az az abszolúlt Pcguru! E8400 gigabyt EP35C-DS3R alaplap 2x1giga Kingston HiperX 1066Mhz .Gigabyte HD4850huzatlanul.8.8 ccc.A proci alapon stabil húzva 3,8 gigáról indult annó minden rendben volt (2x 3dmark 06 egymás után)pár nap után egy fagyás és már nem indul ezen a Mhz-en nem baj 3,72 majd 1 nap már ezen sem jön be az xp. Majd 3,5 egy kicsit müxik aztán se kép se hang. bios frissítések ide oda nem sok látszatja, ez a büdös dög már csak alapon müködikElőre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
Síkerült egy parányit finomítanom az eddigi eredményemen.
E8400 C0: 1,168V@4004MHz
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Daemon09
őstag
válasz MmDorian #21459 üzenetére
Próbáld meg és ha nem megy, akkor adj neki több feszt. De ha auto-n van a proci feszbeállitása, akkor a lap magától emeli majd neki, ami nem a lagjobb, mert a lap általában tulfeszeli a procit. Nézd meg, hogy megy e 3.8-on és mennyi fesszel. Ha többet ad neki, mint most, akkor auto-n van.
-
Laraxior
titán
válasz MmDorian #21461 üzenetére
memory multiplier néven van.2-2.4-2.5-3-3.2-3.33-4...asszem ennyi van
400as FSBnél: 800-960-1000-1200-1280-1332-1600MHz
1000MHz pont jó lehetne Neked."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz MmDorian #21464 üzenetére
hát nem ártana
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Gaben01
őstag
válasz MmDorian #21467 üzenetére
Én is ugyanígy 9,5x400-on használom,de ez bőven sok fesz neki, nálam load 1,152V-al tudja ugyanezt a C0-ás 8500-ös.Próbáld ki kevesebb fesszel, nálam 1,2125V bios fesz értéknél dropol terhelés alatt 1,152V-ra.
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
meeszynho
csendes tag
Sziasztok!
mostanában tervezem h veszek egy intelE8400 3Ghz-es procit! A kérdésem az h milyen hűtő/ventillátor jó hozzá ami jól lehűti még magas terhelésnél is és mekkora szokott ennek/ezeknek a prociknak a hőmérséklete lenni alapjáraton és terhelve?! és ez nem tartozik ide de m,ost rakok össze először gépet egyedül és azt szeretném tudni h csak összedugdosom meg összerakom és és csak windows-t telapítek rá v kell előtte vmi mást is csinálni?hy
-
BigBlackDog
veterán
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget kérek? E8400-et próbálok húzni, de nem tudom 3,15 GHz fölé vinni. Ez azóta van, mióta beújítottam a ramomat, egy GEIL BlackDragon 800 MHz-esre. Azelőtt vitte a 3,95 GHz-et is. (csak náha újraindult a régi rossz ramom miatt) Valakinek tapasztalata, esetleg tanácsa van? -
MmDorian
őstag
megy a 3,8 ghz auto feszen, meddig lehetek le a fesszel ?
1,2 ? -
MmDorian
őstag
Mit állítsak még ?
-
keIdor
titán
válasz Armando_19 #21477 üzenetére
Mind a kettő durva, csak nézz szét a topicban.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #21479 üzenetére
mondtam is neki hogy amelyiknek a legalacsonyabb a VIDje az vigye
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Armando_19 #21481 üzenetére
Nekem is ugyanolyan volt. 4275ön használtam 24/7. 1.25VIDes volt. Zájecé meg 1.225ös..
-
BigBlackDog
veterán
Valaki esetleg valami tanácsot tudna adni??! (az előző hozzászólásommal kapcsolatban)
-
Armando_19
őstag
válasz BigBlackDog #21484 üzenetére
Ram Timongok, fesz stb rendben vannak?
-
BigBlackDog
veterán
válasz Armando_19 #21485 üzenetére
A feszültségek érdekesek. P5B alaplapom van, és ha alapon, minden húzás nélkül a procifeszültséget beállítom 1.2 V-ra, akkor nem indul el, csak ha feljebb viszem, olyan 1.25-re. Ebből kifolyólag most minden auto-n van. Az előző memóriával ment a tuning (FSB 333->440-ig), de mióta ezek a ramok (Geil BlackDragon 800 MHz) vannak, nem akar működni. Az időzítés most 4-4-4-12, Memory Voltage 2.0 V(Ez elvileg a gyári időzítés-feszültség), de 5-5-5-15 sem jobb a helyzet. A ram lehet a hibás, vagy esetleg a proci ellenkezik jogtalanul?
[ Szerkesztve ]
-
Armando_19
őstag
válasz BigBlackDog #21486 üzenetére
Próbáld meg azt,hogy a ramokat úgy oszd vissza, hogy 800nál kisebb értéket kapj rá, és 4-4-4-12 2T 2.1V-t adj neki. Proci FSB-t meg annyira, amennyin régen stabil volt. És lehetőleg ne hagyj semmilyen fesz értéken auto-t.
-
keIdor
titán
válasz Armando_19 #21483 üzenetére
Ha nem menne úgy, mint ahogy szeretnéd megoldható az eladás is? Még mindig sok nekem ez a 4 mag...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Armando_19
őstag
válasz keIdor #21488 üzenetére
bemelegitésnek eddig jó.
most kezdem el lefelé feszelni a kicsikét. ramok most 4x1gb 1667-en mennek végre. azoknál is timingot kéne kicsit feszegetnem, és jó lesz ez.
Vagy lehet FSB-t kéne emelnem?
Csak a kép maradt le...[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Lehet nem jó helyen kérdezem,de olyan problémám van,hogy pl. totalcommanderrel másolok egy fájlt(pl. egy 700 mb-os avit) egy másik mappába elindul a másolás 50000kbytes/s-al és folyamatosan csökken a sebessége valamikor le megy 20000kbytes/s-ra vagy még alább.Ez így van rendjén vagy valami gebasz van?
Cpu:c2d 8500 giga p45 DS3L alaplap most raktam újra a rendszert és ez tűnt fel elsőnek,mintha lassabb lenne,de lehet csak képzelgés.
Előre is köszönöm a segítségeteket!HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Laraxior
titán
Úgy fest jövök vissza ide..E8600al
-
Laraxior
titán
válasz Armando_19 #21492 üzenetére
Annyira nem tuningos példány de legalább 10es szorzója van..bőven van esélyem az 5GHz-re
-
Hurkaleves
őstag
Szevasztok!
Vegre megjott a gepem es bele is csaptam a lecsoba: [link].
Tudom, nem vmi star eredmeny, de majd nezem meg kisebb fesszel + nagyobb orajelen is csak kicsit elkeseritett, h a 2x2gb 800 cl4 ocz reaper ram-parom egyszeruen sehogy sem hajlando meg 900 cl5-ben sem elindulni... majd rakerdezek a lap topicjaban is, ez nem ide tartozik.
Szoval amig igy vagyok a ramokkal, addig ez lesz a max orajel (es fsb is), de addig is megprobalok lentebb menni a vcore-ral.
szerk.: ja, el is felejtettem: fpo#: q820a793
[ Szerkesztve ]
-
Zájec
veterán
válasz Armando_19 #21496 üzenetére
ott van egy csomó eredmény és beállitás Gorneck oldalán...
azokból mazsolázzál valamit össsze -
s1ru2
aktív tag
Szevasztok!
E8200-ról kérdeznék valami. 1.2V-on stabilan viszi a 4GHz-t. Belőhetem erre az értékre állandó használatra ? (esténként nem megy csak nagyon ritkán, napi 6-10 óra lenne) Vagy ki fog nyíródni nagyon hamar ? A dobozon is 1.1-1.25ös fesz van megadva és ha jól tájékozott vagyok tényleg ezek a reális értékek. Xigmatek 1283 hűti. Itt egy kép róla hátha érdekel vkit.
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest