Új hozzászólás Aktív témák
-
kera2
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek!
Aki ezt megoldja az az abszolúlt Pcguru! E8400 gigabyt EP35C-DS3R alaplap 2x1giga Kingston HiperX 1066Mhz .Gigabyte HD4850huzatlanul.8.8 ccc.A proci alapon stabil húzva 3,8 gigáról indult annó minden rendben volt (2x 3dmark 06 egymás után)pár nap után egy fagyás és már nem indul ezen a Mhz-en nem baj 3,72 majd 1 nap már ezen sem jön be az xp. Majd 3,5 egy kicsit müxik aztán se kép se hang. bios frissítések ide oda nem sok látszatja, ez a büdös dög már csak alapon müködikElőre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
kera2
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri váltani egy 8400antituningos (12% stabilan,ha nem az enyém nem hiszem el )prociról egy q 6600 v egy q 8200 ra? ( és szerintetek melyik a jobb ), ha
60 % videószerkesztés és 40 % játék felhasználásra.
Előre is köszönöm! -
kera2
csendes tag
Köszi! Szerinted melyik jobb vétel a q6600 v. a q8200?
-
kera2
csendes tag
Ezzel indult: Gigabyte GA 965P -DS3 800 as Kingston ram.Én is alaplapra gyanakodtam v. ramraúgyhogy váltottam. Erre: GA EP 35 DS3R ebben is ua. volt a helyzet., és végül:
GA EP 45-DS3 1066 Kingston Hiper X és ebben a rendszerben is ua. sz@r.A max amit ki tudtam csikarni belőlle 3.7 Ghz volt de fél egy óra elteltével játék v. konvertálás közben kifagy és már az alappbeállításokkal indul újra. -
kera2
csendes tag
válasz Beowulf_78 #22220 üzenetére
Akkor szerinted huzatlanul nincs értelme 13 e. Ft. ráfizetni a q 6600 ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest