Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Achill3uS

    veterán

    válasz Zájec #15592 üzenetére

    talán annyi közöm van hozzá, hogy jugeen a barátom / csapattársam, és az ember megvédi a barátait, a pofátlan és nyers megnyilvánulásoktól mint a tied. én okoskodnék? amnéziás vagy? nem tudom ki állította ezeket:

    te meg szintén azokközé tartozól akik nem a fizetésböl tuningolnak,, úgyhogy te csak ne beszéljél..

    az egy dolog hogy van véleményed, de ha vennéd netántán a fáradságot és nem csak a kapott cuccokból tuningolnál , hanem kiprobálnál másikat is

    ***

    akkor a másik kérdés, a hirdetés amihez ismételtem semmi közöd nincs, de hol verem át az embereket? :(((
    [link]
    ott van a nyitó topicban minden lényeges információ leírva, beírtam, hogy kb mit tud a proci stb, erre valaki megkérdezi a VID-et (aminek továbbra is semmi köze a tuning potenciálhoz 45nm-en, de mind1), becopy-ztam, hogy az egyik coretemp mit ír, és felhívtam rá a figyelmet, hogy nem mérvadó. valóban. írd be az átverős topicokba nyugodtan a nevem.

    hát pontosan ezaz, hogy hidegen hagy, biztosan értékelni fogja pár ember, hogy az olyan szaktudású embereket üldözitek el az ilyen megnyilvánulásokkal mint pl westlake is, és őszintén szólva, engem sem tart már vissza túl sok ettől a lépstől... az ember a szabadidejét nem bosszuságokkal, és nevetséges vitákkal akarja tölteni, legalábbis én nem lelem ebben örömömet, ha te igen, tuning helyett tudom ajánlani az ökölvívást, jó feszültség levezető sport...

    "De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

Új hozzászólás Aktív témák