Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • junkpod

    nagyúr

    Srácok, halál ez a Telenor minden féleképpen... Ma reggel tesztelném a kocsiban a navigációt erre elkezdett megint screen-lockolni. Ezután folyamatosan figyeltem a szenzorokat, főleg a mágneseset de semmi változás nem történt screen-lock bekövetkezésnél.
    Aztán leraktam asztalra és egész tűrhető volt, viszonylag ritka volt a screen-lock. Le akartam tölteni rá egy appot, hozzá se nyúltam, hanem laptop webről küldtem le és amint elkezdett letölteni azonnal jött a screenlock, folyamatosan nyomta amíg le nem jött. Azután bent hagytam a kártyát de átváltottam a telecomora az adatkapcsolatot és megint letöltöttem egy másik appot és láss csodát meg se mozdult a screenlock.

    Azt kell mondjam a telefon jelen állapotában teljesen inkompatibilis a Telenor adatkapcsolatával. Már csak azt nem tudom az NVRAM frissítés ebbe belejátszott-e, illetve új ROM telepítése visszarakja-e az NVRAM eredeti állapotát.

    Ha valakinek most official 108 van fent NVRAM mókolás nélkül, azt megkérném, hogy csináljon egy mentést mindkét modem sw-ről. (META indít, TG-s nvram database betölt, upload ini from flash, save to file, factory mode-váltás wg sávra, majd vissza a feltöltő modulra, WG-s nvram database betölt, upload ini from flash, fájl mentése)

    Box's don't touch!

Új hozzászólás Aktív témák