- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babsanyi
csendes tag
Tehát ismét köszönöm mindenkinek, aki segített!
Még egy kérdéssel azért zaklatlak benneteket. Tegnapi hozzászólásomban idéztem az egyik konfigurációs file-ból a speedcam beállításokat. Izgat a kérdés, hogy benne van a hiba még akkor is, ha kerülő úton ezt sikerült orvosolni. Innentől már csak a buhera-érdeklődés miatt fontos a számomra.
Van benne egy sor:speedcam_soundtype_2=2
Ez azt jelenti, ha jól gondolom, hogy a 2-es típusú figyelmeztetési pontnál használja a kettes típusú hangot.
Ezzel szemben az összes többi típusra, például az 1-esre:
speedcam_soundtype_1=0
Jól gondolom, hogy ez azt jelenti, hogy nem határoz meg semmilyen típust, hanem alapértelmezett jelzés megy? Ha igen akkor itt a hiba, mert amikor speedcam adatbázisban a 2. kategória szerinti ponthoz érek, akkor ez az alapértelmezett hangot megváltoztatja (már ha nem töröltem volna a hangfile-t).
Ebben az esetben a javítás után így nézne ki a sor:
speedcam_soundtype_2=0
Jól gondolom?
-
Babsanyi
csendes tag
válasz kuksa90 #14452 üzenetére
Radar esetén sonár-pingel, mint a "Vadászat a Vörös Októberre" filmben! :-) Az inteneten találtam egy nagyon szuper wav file-t, nagggyon jó, nincs unalmas pittyegés. De elképzeltem azt is, hogy a kollégának kicserélem a GPS-ében a hangot, amikor nincs itt és az asztalán hagyja. Bármelyik hangot meg tudom innentől buherálni. Pl. amikor közeledik a radar felé, akkor megszólal: "vigyázz, az útszélén sünök!" :-)
-
Toggyuri
csendes tag
Emberek!
A kicsolmagolt *.bmp fájlokat (pl: branding.zip- ből) mi nyitja meg? Mert eddig semmit nem találtam. -
DM43
Topikgazda
válasz Toggyuri #14461 üzenetére
Például ez a program
-
Toggyuri
csendes tag
válasz kuksa90 #14464 üzenetére
Köszönöm a választ!
Lassan azért gyűlnek az infók. Sajnos kénytelen az ember a saját ismereteit e- téren is fejleszteni, hogy sallangoktól mentes, használható eszköz birtokában legyen. Hiába veszünk meg egy terméket, legyen az bármi, pl. egy MAI FEJLESZTÉSŰ autó is. Most itt ez nem fejtegetem továbbb, mert másik topikba való.
Minden elismerésem azoké, akik "ellenszélben " is tudnak programozni egy ilyen cuccot, mint a navi.
-
Toggyuri
csendes tag
Elő kell venni a prancssorból történő programozást (utáltam), egy -két régebbi futtatókörnyezetet, script-eket írni....szóval macera. De rájönni a lényegre győzelem és a végeredmény erőt ad.
-
LámaZ
addikt
-
gipsztigris
addikt
Nem viccelek!
Amiről szó van, az a tömörített .bmp fájlok megnyitása ill. kicsomagolása.
Hogy megértsd te is, légyszíves ezt a képet paint-el megnyitni!
http://data.hu/get/6418397/custominfoarrow_topleft_m3_spr.bmp
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
DM43
Topikgazda
válasz gipsztigris #14471 üzenetére
Tigris, köszi!
LámaZ! Én sem tudok mást mondani, mint Gipsztigris barátom. Próbáld ki és meglátod!
-
Babsanyi
csendes tag
válasz gipsztigris #14476 üzenetére
Én anno Ashampoo Photo Commander-rel akartam megnyitni, de nem nyitotta meg és nagyon bosszús voltam, kerestem a hibát... Köszönöm az infót, most már tudom miért?
-
LámaZ
addikt
válasz gipsztigris #14476 üzenetére
Na, jó, hát ha sokat gyakorolsz, akkor tényleg összejön, hogy ne tudjam megnyitni. :-)
Legyen minden jó!
-
Bálint85
senior tag
olyan gondom van, hogy felraktam a primo 2.0 -ra a plajos féle 1.3 ux-et és navigálás közben nem jelenik meg az a kör iránytű , azt hogy tudom előhozni, melyik fájl tartalmazza azt? / nem mindegyik fájlt tettem fel csak ami fontos nekem: 3d_buttons, RoutePlanningMethod/
többször mondja be , hogy hajtsak át a körforgalmon. - ez mitől lehet?
és a poikat nem nagyon mutatja csak 1-2 -őt.
az országok határvonalait sem mutatja.ezekre keresném a választ
köszönöm
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
bagira48
csendes tag
http://data.hu/get/6421561/Holtankoljak_2013.04.10.RAR
-
plajos
aktív tag
válasz Bálint85 #14480 üzenetére
A kör alakú íránytűt a Cockpit_core hozza elő. Ebből van több, csak a gombok és betűk színezésében térnek el. Válassz egyet közülük, és menj a Beállítások/Képi navigáció beállításai/Xenon iránytű menüre, itt tudod bekapcsolni. Ha a csomagban lévő brandingot használod, akkor alapállapotban csak a benzinkutak és a parkolók láthatók a térképen. Ha többet szeretnél megjeleníteni akkor kapcsold be a Térképbeállítások/Hasznos helyek a térképen lapon. A körforgalmat alapesetben háromszor mondja be. 800 m-nél, 300 m-nél és közvetlen előtte. Ezen a bemondáson az UX nem változtat SEMMIT.
-
Barangoló
csendes tag
A nyeretlen kétéves tudatlanságával kérdezem.
Találok valahol olyan írást, amely segít eligazodni abban, hogy a különböző APK fájlok
hogyan, és mit befolyásolnak a Primo program kinézetében, működésében, vagy bármiben.Vagy ezek az APK fájlok kötelezően hozzá vannak rendelve bizonyos verziókhoz?
Szívesen olvasnék ezekről az összefüggésekről valahol, ha vannak ilyenek.
-
Bálint85
senior tag
válasz plajos #14482 üzenetére
és a térképválasztó fájlt sem akarom feltenni az melyik vagy hol tudom kikapcsolni?mert nekem a Topmap és a Teleatlas van fent és azok együtt tudnak dolgozni.
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
Barangoló
csendes tag
Igen az androidos telepítő programot értem.
Legalább 8-10 ilyen telepítőt láttam már, és ezeket szerettem volna kicsit
behatóbban megismerni.Androidos a primom, és arra lennék kíváncsi, hogy ha más és más telepítővel
telepítem, mi a különbség.Kísérletezni bátortalan vagyok, félek buherálni a progit.
-
DM43
Topikgazda
válasz Barangoló #14488 üzenetére
Én is biztos vagyok benne!
Legális androidos primo jelenleg kétféle van:
1. Géppel megvásárolt - ennél telepítve van a dolog, nincs semmilyen apk
2. A Google Playről megvásárolt Izraeli verzió (ez a közelmúltban ingyen letölthető volt) - ez csak és kizárólag izraeli térképpel működik.Egyébként való igaz, hogy a "sötét oldalon" általában egy verzióból négyféle apk jelent meg. Ezek a következő "utónevekkel" vannak ellátva:
- sound_not_fix-scan_DCIM
- sound_not_fix-not_scan_DCIM
- sound_fix-scan_DCIM
- sound_fix-not_scan_DCIM.apk
Hogy ezek mit jelentenek, azt mindenki találja ki saját maga.[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz Barangoló #14488 üzenetére
Hogy Te is biztos legyél benne. [link]
Aki komplett Primot másolgat Androidra, az tényszerűen warezol...
Természetesen van gyárilag telepített Androidos Primo, de azt meg nem kell utólag telepítgetni. Ha már valaki azt próbálgatja, akkor nyilván nem a legális verzióval szórakozik.
[ Szerkesztve ]
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Mi lehet a hiba, mert csak a tts -s hang működik primóba és a simák nem?
-
Bálint85
senior tag
válasz plajos #14490 üzenetére
minden sikerült. egy bajom van még , hogy ha útvonalat terveztetek Magyarországon belül akkor az országhatár nem látszik, de ha külföldre terveztetek akkor magyarból akkor látszik. mitől van ez? esetleg ezen tudnál javítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest