- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
Nagyon sokat kerestem mire találtam egy működő drivert Windows 8 alatt
az Ericsson F3507g HDSPA 3G modem és GPS kártyához.Feltöltöttem, ha esetleg másnak is kellene, akkor itt találja: [link]
-
Gabesz87
veterán
Segítségeteket kérném. Próbálok Bluetooth-on telefonról képeket küldeni a laptopra, de valamiért nem sikerül. Párosítás ok, látják egymást. Viszont küldésnél nem történik semmi. A telefonon az áll, hogy "Ezt az átvitelt nem engedélyezi a cél készülék".
A laptopon meg a Bluetooth beállításoknál, eszközöknél sehol nem látok fájl fogadást. Csak fájlküldést. Hogy a fenébe tudok fogadni? -
HXY
addikt
válasz Gabesz87 #42411 üzenetére
Ha microsoft drivert használsz, akkor helyette próbáld meg a lenovossal.
Az ms driverrel nekem se ment se a fájl küldés, se az internet, de a lenovossal egyből ment minden.
Amikor küldesz, akkor megjelenik egy kis értesítés, hogy fogadja-e, vagy be lehet állítani, hogy automatikusan fogadjon mindent. -
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
És ezt hol tudom beállítani? A Bluetooth beállításoknál a hardver fül alatt látok olyat, hogy Intel Centrino Wireless Bluetooth 4.0+High Speed Adapter illetve egy Microsoft Bluetooth enumerátor nevűt.
Új gép amúgy, kb 2 hetes, feltettem minden Lenovo drivert!
[ Szerkesztve ]
-
ielektros
senior tag
Nekem van egy W520 es egy W530 is. Kellett 1-2 het mire rallt a kezem W530-ra, de gepelni rajta hosszabban jobban szeretek mint a W520 billentyuzeten.
Szerintem izlesek es pofonok de nem olyan remalom. Es a hattervilagitasos bill sztem jobb mint a Thinklight de persze ez is izles kerdese.
Szoval reszemrol +1 a W530-nak.
Mas:
Valakinek esetleg van infoja arrol, hogy hol lehetne W520 topcase beszerezni? A tapipadom mar igen fenylik es nagyon zavar. Persze csak a kozepen. De ott mar tukorsima. -
zsero
aktív tag
válasz ielektros #42415 üzenetére
Én maradok a W520-on, amíg bírja. Tökéletes gép, egyedül a ciripelése zavar amikor akkuról megy. A te W530-ad ciripelős? (mondjuk, ezt kb. csak totál csödben veszed észre, tehát munkahelyen soha nem derülne ki).
A billenytyűnek nem az alakjával van bajom, az nekem is tetszik, hanem a kiosztással.
A tapipadnak meg az egész textúrája egy fólia. Ha gondolod szedd le az egészet, és akkor az egész sima lesz.
-
SzalaiG
addikt
BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN THINKPADNEK!!!
…………………….▲
…………………....☼
……………… …*•♥♥•*
………………..*♥♀♥♂♥*
...…………...*♥• ►♥◄•♥*
..................* ♥▬♥▬♥* ♥ *
………….*♥•♥▬#♠♥▬♥ *♥*
…………*♥♫♥▬♫♥ ♥♫▬♥♫*
……..*♥♥☺ ♥♫* ♣♥ ♫♥ ☺♥♥*
…..*♥♥♣♫♥♣♥☺♥♫♥ ☺♥♫♣♥♥*
….*♥♥☺♣♥♫♥♫♥☺♥♫ ♥♣☺♥♥*
…………………….▓█
…………………….▓█
................... ๑۩۞۩۩۞۩๑Világítós, T520as billentyűzetes T550et!
-
Uzmany
őstag
Sziasztok!
T400-nál mindegyik akku kilóg? Ez igy van a T420-nál is?
Diablo3 és wow futtatásához melyik lenne javasolt?
Köszönöm előre is.Békés ünnepeket Minden Fórumtársnak!
[ Szerkesztve ]
® visions created with passion
-
ielektros
senior tag
Itthon nekem is a W520 van. Bent a ceges irodaban van a W530. Es igen ciripel. De nagyon nagyon halkan. Igazabol en koncentraltam arra, hogy meghallom e mert kivancsi voltam, hogy ciripel e. Bar mar kezdem azt hinni, hogy ennyi ciripelest hallok minden laptopbol
En is nagyon megvagyok elegedve a W520-al. Nagyon eros es jo masina. 2860QM van benne egy vagon rammal meg egy 128-as MSATA SSD -vel. Nagyon szepen teljesit minden szempontbol.
Apropo. Hyper-V -vel az istenert nem jutok dulore. Hasznalja valaki Windows 8 alatt?
Klasszikus ...hypervisor is not running.... hiba.
De a BIOS-ban elvileg minden virtualization be van kapcsolva.
Az "Execute Disable Bit" opciot meg nem talalom. Eddig a Dell-emen futott a Hyper-V de mar keves nagyon a sok virtualis munkahoz es nagyon jo lenne ha a W520-on is eletre tudnam kelteni.Ugyanitt Ericsson F5521GW WWAN miniPCI kartya elado. Gyari a W520-bol. Vagyis inkabb foloslegesse valt es ha erdekel valakit egy, akkor szivesen eladom. Soha nem lesz visszarakva a gepbe. Fuggetlen.
-
MrSealRD
veterán
válasz ielektros #42426 üzenetére
A 128-as mSATA SSD-ről megy a boot?
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Boldog Békés Karácsonyt mindenkinek! És köszönöm az ez évi segítségeiteket!
-
MrSealRD
veterán
válasz ielektros #42428 üzenetére
Köszi.
A Hyper-V-s téma érdekelne úgy általánosságba..Jöhet privátba is ha gondolod.
VHD-ról bootolsz? Pontosan hogyan van ez nálad?Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
ielektros
senior tag
válasz MrSealRD #42432 üzenetére
ezt ajanlom elolvasni: [link]
Majd irok par infot arrol ahogy nalam van felepitve a masik laptopon mert sanos egyelore a w520-on nem megy a hyper-v.
Most indul a karacsonyi ossznepi welcome drink meg halalra esszuk magunkat party
Kellemes unnepeket mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
-
Francia91
veterán
Kellemes Ünnepeket kívánok minden fórumtársnak!
Köszönöm az egész éves segítségeteket!
Itt kezdtem el fórumozni, rengeteget tudtam meg a ThinkPad szériáról május óta, hála Nektek!"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
parkasz
senior tag
Segítség kellene. T61-nél a monitor out port-ot szeretném használni az asztal kiterjesztésre, windows és p gomb kombóra ne reagál, de ha bedugva hagyom és újraindítom a gépet, akkor műxik, csak épp a laptop kijelző sötét. Mit kell még beállítanom? T500-nál ha rádugom a külső monitort egyből megy.
Ha valaki a nagy ajándékbontogatás közben ráér, akkor ne habozzon. Boldog Karácsonyt! -
BalazsKKa67j
tag
Boldog Karácsonyt fórumtársak!
-
mdk01
addikt
Keresnék Lenovo gépet 150k-ig de jöhet minden.
Általános felhasználás 14-15" környéke.
Gari legyen rajta 2év környékén.Mindjárt átnézem a piacot de linkelhettek is hátha tud vki vmi jót.
Köszönöm
-
ielektros
senior tag
Van par uj is meg sok sok demo es remarketed gep is. Itt nemeteknel peldaul nagyon lazak a boltok a 14 napon beluli termekvisszavetel eseteben. Egy kerdest sem tesznek fel. Visszavisezd ha nem tetszik aztan hali. Van baratom aki igy probalt ki 3 LCD tv-t mire eldontotta, hogy mit akar Nekem mondjuk Conrad-ban vasarolt elso DELL laptopom kb .20 nap elteltevel kezdett vacakolni amikor is rajottem, hogy nem szeretem cseppet sem hasznalni. Szo nelkul visszakaptam az arat. Egy dolgot megneznek. A fizikai allapotat a gepnek. Nem lehet agyoncsapva.
Garisak rendszerint a gepek. De olvass el mindent dontos elott. Egy ev garancia mindig volt a mi esetunkben a cegtol, es plussz ugye a gyartoi garancia. A billentyuzet kiosztasra figyelj. Tobbsege nemet. De nekem a nemet kiosztas tetszik. Nem tudom miert de megszerettem. Nekunk eddig adtak nagyon jo minosegu matricakat is tobbynire persze akkor amikor nem nemet kiosztasu gepet vettunk. Vagy kesobb veszel egy szamodra megfelelo kiosztasu billt ha zavar a nem magyar.
A 14 napos visszakuldesi lehetoseg naluk is el mindegyik gepre. Pontosabban ez torveny. Mindegy, hogy remarketed azaz hivatalosan hasznalt termek vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
KTibxx
aktív tag
Békés Áldott Ünnepeket minden PH illetve Thinkpad rajongónak.
Hálás vagyok a sok segítségért, a rengeteg hasznos hozzászólásért, adásvételekért.
Sok sikert mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest