Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gondwana

    addikt

    Épp borogatom a s€ggem: pár napja nyüstölöm ezt a T520-at innen, az apróról, soha nem gondoltam volna, hogy majd egyszer látok elfogadható minőségű TN panelt. Jó, nem IPS, de azért arra nem számítottam, hogy lightroomra símán használható. 2GHz-n 1300 file/óra konvertálja azokat a képeket, amiket az X201 800 kép/óra darálja, az asztali E6350 meg 450 kép/óra.

    Volt szerencsém egy elég fura X31-BIOSmeghülyülést látni: úgy döntött, hogy a ventillátora csak 65°C-on indul. (TPfanControl persze meggyógyította)

    buvartacsko: ha letesztelték, működik, de nem fizettek külön még egy WHQL-ért én lexarom, hogy valami eredendően Vista vagy Win8 driver. Olyanokat már láttam, hogy van külön W7 meg Vista driver, de FC szerint No Differences Found.

    Chaser: T60-am oda van, amíg meg nem jön a T520 helyére szánt X220, ezért rendesen összehasonlítani nem tudom, de a teljes W500 hűtő már otthon van, megnézem, hogy én hogyan moddolnám rá. Mondjuk, így elsőre úgy tűnik, mégse csak berakom a T60 hűtő helyére a csere folyamata, mert kábelvezetőket kell majd lefaragni és a chipseten lévő fémkocka lehet, hogy jóól ráfűt majd a billentyűzetre (ha egyáltalán befér alá csiszolás nékül).

    [ Szerkesztve ]

    ... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

Új hozzászólás Aktív témák