- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Úgy néz ki hogy ismerősöm HP-ja megadta magát, még azt kell kiderítenem, hogy csak a táp, vagy a komplett gép megadta e magát, mert nem reagál a bekapcsolásra.
Nos ez miatt kérdésem is lenne, hogy ha csak a táp adta meg magát akkor milyen táppal helyettesíthető az eredeti táp, van itt olyan aki más tápot rakott a gépbe és nála minden működik?
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Rosep
senior tag
Ezt még senki se próbálta?: [link]
Az én gépemben: 4 HDD, 2 SSD, 1 ODD, 2x2 GB RAM és egy plusz SATA vezérlőkártya van.
Kérdésem az lenne, hogy elég lehet a 90W-os is?[ Szerkesztve ]
-
Rosep
senior tag
válasz Csarlee #5804 üzenetére
Valaki azt mondta:
1 db HDD közel 2A-t vesz fel induláskor a 12V-os ágon. A picoPSU 12V-os ága csak 8A-t tud folyamatosan, rövid ideig 10A-t. Inkább ezzel lehet némi probléma...Megnéztem, az enyém 3 HDD-vel és 2 SSD-vel induláskor 70W-ot vett fel.
Egy próbát megér...
[ Szerkesztve ]
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Valaki használ ezen a gépen Linuxot?
-
-
cyber86
őstag
Leírom ide mi a tervem ami jelenleg win 10-el működik de amikor apám elkezdi a böngészőt használni rajta akkor leterhelődik a gép és beakad a teamspeak server tőle. A célom az lenne linuxal, hogy windowsos gépekről tudjak rá másolni filmeket akkor apám tudjon rajta néha böngészni és teamspeak server menjen 0-24-be. Ez jelenleg win 10-en működik csak a terhelés miatt meg a biztonság végett szeretném kipróbálni Linuxal csak még egyenlőre tanulgatom. Jelenleg a Linux Mint Cinnamont tanulmányozom ez nem tudom megfelelne-e a célnak.
[ Szerkesztve ]
-
Csarlee
tag
válasz cyber86 #5818 üzenetére
Szerintem a böngésző bővítményei között kellene körülnézni így elsőre... A Teamspeak-et nem ismerem de nem hiszem, hogy azon múlik. Amúgy pontosan milyen géped van? A Mint jó választás de azért csodát nem szabad várni tőle, ezek nem erőgépek. A wines gépekről akár ftp-vel akár sambaval megoldható a másolás, persze a szerverről akarod nézni a filmeket ahhoz kell egy rendes videókártya is.
[ Szerkesztve ]
-
Tech1
újonc
Sziasztok!
SOS segítség kellene.
Adott egy HP ProLiant N54l g7 microserver, melyen régi BIOS van és nem kezeli le a Windows Server 2016 a hálókártyát.
Eltudja valaki küldeni nekem az SP64420.exe fájlt, vagy tud adni egy olyan linket ami működik is???Nagyon köszönöm, csak a servernek már menni kellene......
Köszönöm! -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Farika79i
újonc
Sziasztok
Van egy HP proliant G7N40L -es szerverem, sajna újra kell telepítenem.
Win 2011-es home servert szeretnék rá feltenni, de nem sikerül driver hibával
Hívtam a HP -t de ezt a gépet már nem támogatják. Sehol semmi, ha van is nem jó hozzá.Valakinek megvolna még a gyári driver telepítő CD.
Amit feltudna tenni felhőbe nekem, Nagyon megköszönném! -
Farika79i
újonc
válasz radi8tor #5825 üzenetére
A telepítés első egy percében kiírja hogy tegyem be a driver cd gonmdolom a SATA meghajtó kellene, mert nem ismeri fel a winyot benne. kiírja hogy 250 GB elsődleges meghajtó majd telepítés megkezdése fájlok másolása, és egyből kéri a drivereket. Ezért kellene nekem egy gyári cd hozzá. 5 éve erre a lemezre telepítettem ugyanezt semmi hardwer változás nincs.
-
törölt tag
tfx tápegységet bele lehet vajon valahogy szuszakolni?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Szerintetek mennyiért hirdessek egy N40L alaplapot illetve tápot? Tökéletes mindkettő. Ötletem sincs kb.
-
zsolt501
nagyúr
válasz csubuka #5831 üzenetére
Ha a komplett gép házzal alaplappal táppal RAM és HDD nélkül max 25 körül mozog akkor az jó.
Szóval a tiéd alaplap max 8-9-et, a táp is olyan 8 körül használtként (alkatrészként).Szóval többet ne akarj érte.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
*Ropi*
félisten
Sziasztok!
Jól tévedek, hogy - még "The Bay" BIOS-al sem - PCIe foglalatos M.2 SSD-t nem fog felismerni, bootolhatóként pedig még annyira sem?
Konkrétan egy Samsung 950 Pro (MZ-V5P512BW) modellről van szó.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Sefter
veterán
sziasztok Urak!
N40L -ben lehet procit upgradelni?
Szeretnék bele egy usb 3 bővítő kártyát is, van bevált típus?Psn ID: sefter_hun
-
zsolt501
nagyúr
Procit semmi képen nem tudsz, mert az forrasztott, USB3 kártyát tehetsz bele, de kérdés mi az op rendszer, mert ez is meghatározza a típust, mert vannak olyan kártyák amik nem minden Linux verzió alatt mennek.
Ha linux alatt is használni akarod, akkor olyat érdemes nézni ami már régebbi kernel verziókat is támogat, olyan oldalakon nézd ahol oda is írják hogy mely kernelektől támogatott.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
*Ropi*
félisten
Transcend TS-PDC3-at használok (dupla USB3.0 + dupla SATA3).
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
mukisrác
aktív tag
Ventilátort cserélt már valaki? Kezd zavaróan hangos lenni.
Mit ajánlotok hozzá?Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
Sefter
veterán
Köszi mindenkinek, csak xpenology van rajta..
Psn ID: sefter_hun
-
*Ropi*
félisten
-
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
HP n40l-re Windows Server alá alaplapi chipkészlet drivert keresnék.
Jelenleg a HD Sentinel semmi értelmeset nem lát a vinyókról. Ez megoldható?
szoftver szakmabeli && Beverly250
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Lexus, Toyota topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs