- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
[link]
Nos, ilyen gép boldog tulaja lettem néhány napja, már írtam is róla talán. A gép nagyon szép, nem kocka, de nem is bóvli, nem a a csillogó műfém, nagyon igényes kívülről. A belső tartalom sem rossz, minden jóval fel van szerelve, 2 GB memória, 1,8 GHz turion X2, stb. A hangja is elég szépen szól, játszani is lehert vele, legalább is az nfs carbon szépen fut, persze max grafon már beszaggat.
HP pavilion dv6000
Összességében eddig nagyon jó gépnek ismertem meg, kényelmes a billentyűzete, működik a recovery is, eddig nagyon elégedett vagyok, a beépített mikrofon is jól működik. 4 órát kibír az akksi, legalábbis ha filmet nézek. Persze keményebb teljesítmény mellett gyorsabban is lemerülne, nem tudom. a widescreen nagyon bejön nekem, nagyon izgalmas tőle a gép. Az érintőpad is kényelmesen használható, egy finoman elrejtett nem zavaró gombbal ki is lehet kapcsolni, hogy pl véletlen érintéssel ne tudjuk zavarni pl a gépelést. Praktikus okos ötlet. Sokat segít az érintőpad szélén a görgetősáv, ami az egér görgőjét helyettesíti, szintén érintéssel működik. Finom a hangerőszabályzó, és a multimédia gombok, amik kékes fénnyel világítanak, ami jól megy a fényes fekete és ezüst színekhez.
Ez egy nagyon szépen összerakott kis gép, a hibája az, hogy az ujjlenyomatok meglátszanak a tetején Ésmelegszik az érintőpad köelében. A venti meg néha kapcsol csak be, nem zúg állandóan.
Még néhány tesztnek alávetem, de nem tűnik gyengének. És ott a szunnyadó 64 bit''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Napelem
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest