Hirdetés

Aktív témák

• Dalai Láma

őstag

[link]

Nos, ilyen gép boldog tulaja lettem néhány napja, már írtam is róla talán. A gép nagyon szép, nem kocka, de nem is bóvli, nem a a csillogó műfém, nagyon igényes kívülről. A belső tartalom sem rossz, minden jóval fel van szerelve, 2 GB memória, 1,8 GHz turion X2, stb. A hangja is elég szépen szól, játszani is lehert vele, legalább is az nfs carbon szépen fut, persze max grafon már beszaggat.

HP pavilion dv6000

Összességében eddig nagyon jó gépnek ismertem meg, kényelmes a billentyűzete, működik a recovery is, eddig nagyon elégedett vagyok, a beépített mikrofon is jól működik. 4 órát kibír az akksi, legalábbis ha filmet nézek. Persze keményebb teljesítmény mellett gyorsabban is lemerülne, nem tudom. a widescreen nagyon bejön nekem, nagyon izgalmas tőle a gép. Az érintőpad is kényelmesen használható, egy finoman elrejtett nem zavaró gombbal ki is lehet kapcsolni, hogy pl véletlen érintéssel ne tudjuk zavarni pl a gépelést. Praktikus okos ötlet. Sokat segít az érintőpad szélén a görgetősáv, ami az egér görgőjét helyettesíti, szintén érintéssel működik. Finom a hangerőszabályzó, és a multimédia gombok, amik kékes fénnyel világítanak, ami jól megy a fényes fekete és ezüst színekhez.

Ez egy nagyon szépen összerakott kis gép, a hibája az, hogy az ujjlenyomatok meglátszanak a tetején :) Ésmelegszik az érintőpad köelében. A venti meg néha kapcsol csak be, nem zúg állandóan.

Még néhány tesztnek alávetem, de nem tűnik gyengének. És ott a szunnyadó 64 bit :D

''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''

Aktív témák