- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boreas86
csendes tag
válasz Darth_Revan #715 üzenetére
Üdv!
A te nx6325-ösödben milyen proci van (jelzés, Ghz)? Megvan-e még a gép, ha igen, hogy működik? Volt-e vele valami gond? Mennyit bír az aksi normál használat (nem játék) mellett?
Ilyen noti vásárlásán gondolkodom, azért kérdezlek.
Válaszodat előre is nagyon köszönöm!
-
Boreas86
csendes tag
válasz diablo1984 #2200 üzenetére
Kössz a választ! Játszani miket lehet rajta jól? (Néha az is lenne...)
-
Boreas86
csendes tag
Sziasztok!
Aki HP 530-ast használ, annak mik a tapasztalatai? Küllemre nagyon megnyerő a gép, legalábbis számomra, de egyébként nem tudom mennyire jó használni, mennyire megbízható, gyors stb.? (Ha ilyent vennék, akkor biztos core-duo procis lenne.)
A másik gép, ami tetszik, az a HP 6715s. Itt is az ilyent használók tapasztalataira lennék kiváncsi. Láttam, hogy ez a notebook Sempron (2.0 Ghz, 2.2 Ghz), illetve Turion processzorral is kapható. Melyik mennyire melegszik?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
-
Boreas86
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a HP 6720-asáról? Milyen tapasztalatai vannak a géppel kapcsolatban, akinek ilyen van?
-
Boreas86
csendes tag
Sziasztok!
Egy oprendszer nélküli HP 6720s-t vennék amihez külön vásárolnék még egy Xp Sp2 Home Editiont-t (12.000Ft csak HP gépekhez). Megnéztem a HP oldalán a letölthető drivereket, de ehhez a notihoz csak Vista-hoz, illetve Xp Professional-hez kínál software-t...
Az Xp Professional-es driverek vajon jók lesznek az Xp Home-hoz?
Várom hozzászólásaitokat, köszönöm!
-
Boreas86
csendes tag
Sziasztok!
Akinek 6720s-es gépe van, legyen szíves röviden leírni a tapasztalatait!
Mennyire masszív a ház?
Mennyire karcolódik?
Milyen rajta gépelni?
Kijelző minősége?
Egy "átlagos fül" számára élvezhető-e a beépített hangszórók hangminősége?
Elégedett-e a hardware teljesítményével?
Az 1.46 Ghz-es Dual Core CPU (T2310) elég-e a Vista-nak? - ha valakinek ilyen van benne
A beépített WLAN hogy teszi a dolgát?
Esetleg, ha valaki játszott rajta, akkor az adott játék hogy futott?
Szervíztapasztalatok? - ha volt szervízbenFőleg ezekre a kérdésekre szeretnék választ kapni, de minden vélemény érdekel.
Nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Boreas86
csendes tag
válasz xcbiker #2539 üzenetére
Kössz a választ! Én a azt hallottam - igaz az Lenovo 3000-es volt - hogy Vista-val pl. sokkal gyorsabban boot-ol (Santa Rosa-s chip). Állítólag, egy Celeron 530-sal (1700 Mhz) szerelt gép is elég jól futtatja a Vista-t... Vagy az erősebb is, mint egy Dual Core T2310 (1.46Ghz)? Úgy tudom mindkettő Merom magos, mindkettő 1Mb-os L2-vel bír, illetve azonos az FSB-jük (533 Mhz). A különbség a SpeedStep hiánya a Celeron-ban. Akkor melyik muzsikálhat jobban Vista alatt - nem tekintve az akku üzemidejét, pusztán a teljesítményt nézve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 5O% OMEN by Hp / 15"iPS 144Hz 99% sRGB / RTX3070 // Ryzen7 /// 24DD4/512NVMe / GAR2025-0317 +SZLA
- Dell WD15 USB-C dokkoló + 130W tápegység
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Acer Aspire e5 575g. Kis hibás.
- HP Probook 640 G4 notebook, i5 (4/8) /8GB /256GB NVME / Win11 + töltő, táska, magyar világítós bill
- Lenovo Ideapad 3 82KR000PHV
- Dell Precision 7720/17.3"FHD IPS/i7-7820HQ/16GB DDR4/512GB SSD/Nvidia Quadro P3000(6GB)
- i5 Asus F15 Gamer Notebook, Újszerű! 16GB Ram, 512GB SSD, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest