Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ed3r_X_

    nagyúr

    válasz ldn218 #68296 üzenetére

    Nekem Civicen ki kell venni a légszűrő házát hozzá, illetve a légszűrő házat tartó konzolt. Tippem szerint neked is valahol arra lesz.

    Jó szívás volt kiszenvedni nekem onnan, párszor elszidtam a japánokat, hogy miért oda kellett rakniuk :U Illetve a fém fékcsövet (?) miért pont felette kell elvezetni 4 centivel..

    Más:

    Kettőstömegűt erősített már valaki? Eléggé homályos, van 1-2 elszórt bejegyzés tuning körökben, hogy csinálnak ilyet (rugócsere), de az pl. Alfa volt. Meg lett írva a drága, kuplung hazafele már megcsúszott padlóra. Kap egy szerkezet erősítést és kevlározást, de félek, a kettős fog ledögleni utána. Az új LuK szettről is vegyes amit írnak, a gyári (ami szintén LuK elvileg) az horror összeg. Egyelőre amúgy semmi hangja a kettősnek, nem rángat, nem rezonál. Egytömegűt nem akarok, azt amúgy is csak külföldről lehetne szerezni, de többeknek lefogazta az önindító a külföldi fórumokon, egy magyar csaj is járt így itthon. Na meg a váltót se veretném szét.

    “Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

Új hozzászólás Aktív témák