- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #14250 üzenetére
akkor bontod szét a műszerfalat?
kíváncsi vagyok hogy ami most benne van, mennyire retek......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
orbano
félisten
holvettedmennyiért? már nekem is illene cserélni, és valami überkorrektet akarok
A vér nem válik VAZZE!™
-
Pörp
senior tag
Nekem meg megjött a gyári benyaszűrőm
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #14257 üzenetére
Tényleg???
El sem hiszem.......A 4gen-be is belemegy az 5 liter.
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #14253 üzenetére
akkor nálad máshogy van.
nálam bontani kell vagy mi a túró.. meg a 6gen 5d-nél is...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Macka
veterán
Hali! Tudja valaki,hogy 6.genben mekkora az első hangszóró mérete? Mert crxforumon mondtak 13 és 16 cm-et is.
-
SeQ
csendes tag
Na végre valami amire tudok válaszolni! és egészen biztos vagyok benne hogy jól tudom
15,5cm-es van benne, 16os a gyári helyre nem megy bele kell hozzá kiemelő meg műanyag miatt a kárpiton is alakítani. A 13-ashoz pedig kell valami tartót csinálni, mert az kicsi.
(Nekem 4d van 6 genből, de nem hiszem, hogy ebben különbözne a 4 és a 3 ajtós változat)
[ Szerkesztve ]
--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.
-
SeQ
csendes tag
válasz olbeteam #14264 üzenetére
Mikor én is kivettem akkor én is 16osnak néztem.. aztán mikor be akartuk rakni akkor jött elő az a fél centis különbség.. ez ilyen speckó pio hangszóró.. (nálam)
Macka! Vedd ki te is próbáld megmérni te is! Ha megtörtént a csere várjuk a választ hogy mit tudtál betenni! Legalább is én várom.
--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.
-
Snoop-y
veterán
Macka áruld már el pls, hogyan lett 960 kg a vítíáj. Mit szedtél ki belőle?
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
orbano
félisten
válasz Integra #14262 üzenetére
nekem gyári oem pio volt benne ami a típusszáma alapján is 16-os. de a 16-osok általában gond nélkül bemennek a gyári helyre amúgy is. <-persze azt a szar műanyag kosarat ki kell szedni, és rendes kerettel betenni az újat.
ja és nekem is 4d van[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
xcbiker
addikt
Ma bekerült a kocsiba az EK9 TypeR Tail Lights
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
neduddki
nagyúr
HI!
na majd vmikro visszaolvasok, de nemi nemuneminami zajjal en is betarsulnek, kerlek kopog az eleje, foleg garazsba alatekerve meg kifele a kaptaton a qvaeletbe feltengejejk 115Mm-nel??? bahhh kimegyek Zolihoz hogy nezzenamr alaja, kiderul kutjacsont, es meghozza a meg a gayri leldzik benne, vigyorog a fejem mint a vadalma nem egy rossz teljesitmeny, raadsul aszongya nem gyari hanem nippart mert erosebb es 5.8k darabja, na majd ha janba lekajuk az eleejt aszt si kidobjuk
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
BlacKSouL
addikt
Na, ma próbálgattam végre téli körülmények közt is a téligumit. Hát meglepő. Havas úton 2-ben lepadlóztam, és nem villant fel a VSA. Fékezésnél is meglepően orrabukós volt mire elkezdte masszírozni a talpam. Illetve ez a masszírozás olyan mintha légkalapács dolgozna felfelé állítva
Kézifék ugye nagyon jó helyen van, jól használható, gyönyörűen riszál kanyarban még kis sebességnél is.
Többre egyelőre nem volt időm, siettem befelé. De hogy van aki 50-re alkalmas kétsávos úton 25-el megy... Majd találni kell szakaszt ahol forgalomtól elzárva ki tudom próbálni a teljes VSA arzenált.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz Integra #14273 üzenetére
El kéne.
Nem mondom hogy ne legyen óvatos, de basszus, ki lehet próbálni hogy mennyire csúszik, és ahhoz igazodni. Én minden hóesésnél azzal kezdem, hogy a garázs környéki kisforgalmú részen kijátszom magam ésszel, megismerem a határokat, pláne új autóval, és onnantól belövöm hogy mennyit hagyjak rá még. Tehát ahol 100-al lehet és szoktam menni, ott egy figyelős 65-70 bőven jó, picit nagyobb követésivel. Ehelyett 45-50-el ment előttem a sor, szemből is tömeg. Városba érve meg a hülyéje lelassított 25-re. Kikerülni se volt értelme, mert jobb sávból buszöbölbe igyekeztem, kb 400 m-re odébb. Lámpa is majdnem átváltott felettünk, szóval ment fel bennem a piros. Ha meg nyári gumin poroszkált esetleg...
Mindegy, a gumi frankó, és ez a lényeg.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Integra
titán
nah, ma már csak másodszorra indult be a tütü...
mindegy, felszerelkeztem a visszaútra, új akksi a fiókban, szerszámok a csomagtartóban, az akksi adaptert meg hozom vissza. megjövök reptérről aztán helyből állok neki barkácsolni, jeeeee...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Snoop-y
veterán
Nah alakul a molekula:
Szereztem egy Blox szívósort + egy BrianCrower tengelyt fokolókerekecskével
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Winner_hun
titán
Ajjajj, remélem csak a hideg miatt és ha jobb idő lesz akkor megszűnik a probléma. A jobb oldali ablakemelő nem ad életjelet.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Snoop-y
veterán
válasz Winner_hun #14279 üzenetére
Jössz ki Lurdyhoz?
( Ablakemelőnek hidegben is működnie kell. Nem fagyott be és leégett a motorja ? A biztosítékokat nézd meg hátha csak az szórakozik )New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
lorcsi
veterán
válasz Winner_hun #14279 üzenetére
mikor megnyomod a gombját kattanásos hangot sem ad az ajtóban lévő motorja?
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
BlacKSouL
addikt
Na. Megvolt az idei első, és az első játszadozás a Civiccel. Forgalomtól mentes parkoló, majdnem szűzhó.
A téligummával meglehetősen nehezen lehet szórakozni, de kicsit megerőszakolva megy az.
ASR jól teszi a dolgát. Ha meg akarok indulni, akkor csak a gázra lépek, villog, dolgozik, 4000-nél váltom a 2-est, és onnan már akármilyen havon, letaposotton is, húz mint a bolond. Féknél simán lehet normálisan adagolni, és majdnem úgy fog mint szárazon. De kicsit mintha F1-es lenne. Ha rálépek a fékre, először csak jól lassul, és a végén ABS kattogás. Ha hirtelen megtaposom, akkor lassul mint az állat, és ha lassan enyhítek a nyomáson, akkor fékez tovább mint állat. ABS se kell. Ki kell ismerni, amúgy nagyon király. ABS melót szokni kell, olyan mintha ki akarna esni a tengely. Vagy felrobbanni.
ESP vagy mi, ha van, jól okoskodik. Annyit veszek észre, hogy gyorsulni akarok, megtaposom a gázt, megindul, villog a VSA, fogom a kormányt, kormányzok, közben taposom, váltok, és megy ahova akarom. Jó.
Összességében: ha nem is 100% bolondbiztos, de félóra ökörködés után simán neki lehet állni alázni a többi ótóst, akik 40-70 -et tartanak be, mert jajistenem. Megkerülőscsel, esernyő, előrepassz.Javaslom mindenkinek hogy menjen ki ilyen első hóba ökörködni valami elhagyott helyre, és próbálgassa a határokat, lehetőleg különböző körülmények között. Így, ha nem is készülhet fel mindenre, de ha már 5-6 esetre tudja mit tud ő meg a kocsi, máris megelőzhettünk pár balesetet, vagy ilyesmit.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
wierra
senior tag
Snoop-y: 4gen-nek is 4x100 az osztóköre?
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Winner_hun
titán
Egy élmény volt nyári gumival szakadó hóesésben a Pilisből hazajönni. 2 és 3/4 óra volt az amúgy 40 perces út. De legalább veszélyes nem volt mert mindenki tötymörgött, max 1-2 gyorsításnál volt gond a kipörgő kerék, igaz ez felváltásokkal nagyjából megoldható volt. Mármint a gyorsítás. Fura volt hogy hármasban is elpörgött 1000-es fordulatszámnál is, pedig nyomaték az nem sok van ott 15-20km/h-s tempónál.
Bár volt egy balra kanyarodó, jobbra dőlő + emelkedő útszakasz, ott azért befigyelt egy kis izgalom
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz Winner_hun #14292 üzenetére
Az előző 2 évet mi is kihúztuk így a Cityvel, de most már nem akartam.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
orbano
félisten
válasz Winner_hun #14290 üzenetére
ugyanez dettó erzsébetről budaörsre. az egérút végén meghalt a kocsi tudománya, együtt nyomtuk egymás mellett egy kisbusszal, neki sem nagyon ment. nekem is ilyen 1000-es fordulat alatt volt esélyem gyorsulni, de ott sem mindig. jól jött volna egy kis extra nyomaték, vagy egy téli gumi
A vér nem válik VAZZE!™
-
xcbiker
addikt
válasz orbano #14295 üzenetére
Nekem bezzeg a Toyo téli gumik jók voltak és csak úgy sepertem a Vácin és az Árpád úton.
Megyek is még ma ki egy kis raccsingra. - (persze csak ésszel)
Tetszik ez az időjárás, csak az ablaktörlőm lenne jobb, vagy valami fűtés lenne benne. (álandóan eljegesedett)[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Winner_hun
titán
válasz xcbiker #14296 üzenetére
Na igen, a jegesedett ablaktörlő engem is zavart, agyaltam rajta hogy kéne valami fűtőszál rá. Meg azt is furának tartottam hogy a többi autósnál ez vagy nem volt probléma vagy nem zavarta őket Jópár pirosnál megálltam és letisztíttottam, alig láttam még 1-2 embert aki ugyan így takarított volna. Vagy valami csodaablaktörlőjük van?
-
BlacKSouL
addikt
válasz Winner_hun #14298 üzenetére
nem nyomták a meleget a szélvédőre belülről, nem olvadt meg a hó kívülről, csak egyszerűen lesöpörte nekik a törlő. Ma én is így jártam. Tecsó parkolóban leálltam, meleg volt a szélvédő, hó még egy szem se. Mire kiértünk már 3 centi figyelt rajta. Lesöpörtem a havat, és ott ahol a befúvó van bent, ott egy részen jég volt. Felhajtottam a lapátot, spricceltem rá ablakmosót, végre már a téli jön kifelé, kicsit megkapirgáltam, lejött. Visszahajtottam, és amikor töröltem nem volt gond, de amint felgyorsultam, és nem tapadt meg a hó az üvegen, a lapátok megálltak nedvesen a helyükön. Amikor elpárolog az alkohol, a maradék víz gyorsan ráfagy, és szépen odaragasztja a lapátok gumijait. És az első törlésnél jó esetben nem szakad le a gumi. Onnantól ördögi kör.
Ha nem spriccelsz, ezt a nagyon hideg havat simán lesöpri, nem olvad meg, nem is tapad meg, no problem.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Winner_hun
titán
válasz BlacKSouL #14299 üzenetére
De ha nem fújom akkor meg bepárásodok. Mondjuk a 2,5 órán át tartó gyökkettő tempónál ha csak lábhoz fújom a meleget, a szélvédő akkor is átmelegedett volna annyira hogy megoldvadjon a ráeső hó. Amikor végre huzamosabb ideig elértem a 40-es tempót akkor volt már kevés az ablakra fújt meleg levegő, akkor kezdett el ráfagyni a nedv. Na majd kitalálok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest