- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
Ja amúgy ma ismerőst vittem kórházba, bezártam a kocsit, megyek el, félúton visszanézek, folyamatosan világít a bal indexem. Visszamegyek, kinyitom a kiriasztom a kocsit, gyújtás, index balra, semmi nem történik. Elakadásjelző se működött. Bezártam magam, ugyan úgy világít (műszerfalosn is). Kinyitom, bezárom, megjavult. Remélem nem kell a riasztómmal szervízbe rohangálni
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
NoLF
veterán
válasz Winner_hun #14201 üzenetére
hűl az idő, az elektronok is meggajdulnak néha
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Integra
titán
bájker,
itt a hifisarum, elnézést, hogy csúsztam vele..
[link]
[link]
sikerült gecire megszopatnom magam amúgy..
ugye megvettem a gyári akksit, kherály.
aztán beszereltem.
eddig minden szép és jó, aztán meghúztam a hifisarukat és lötyögnek.
HAHAHA, ciki...
a régi akksinak a pólusak vastagabbak..
nem tudom a gyári akksit használni, most meg kereshetek hifisarut itt.. ahol kb olyan ritka a japán autó mint a fehér holló... fasza basszameg..most itt állok, péntek este megyek haza, új akksi az előszobában, és mire visszajövök lehet, hogy nem fog indulni az autóm...
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #14204 üzenetére
jaja, tudom, nagyon gáz, nekem is báncsa a szemem, de most pont telibeszarom..
-
xcbiker
addikt
válasz Integra #14203 üzenetére
köszi,
Lehet hézagoló gyűrűt kapni, bár az nem annyira tuti szerintem
.
Korábban én is szívtam ezzel, mert az én akkum vékony volt és mikor hifi sarut adtak, akkor meglepett, hogy az vastagabb éritkezőre jó.
Így visszavették a hifisarut.Most, hogy új akkut vettem már direkt a vastagabb pólusú akkut kerestem és ehhez vettem hifisarut.
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Integra
titán
válasz xcbiker #14206 üzenetére
a gyári ilyen és kész. nem tudok mit tenni..
azt se tudom hogy hol a faszomban vegyek egyáltalán ilyet.
amit találtam azok kis egyszerű pöcskaliber saruk..lehet hogy ha találok bp-en akkor megveszem, azt max lemerül a faszba az autóm és bikázni kell... de utána legalább kerüljön bele a frankó
[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
válasz Winner_hun #14200 üzenetére
összekeversz xc-vel
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Winner_hun
titán
Mehetek Szibériába, -35 fokig okés a fagyállóm
-
NoLF
veterán
válasz Winner_hun #14217 üzenetére
elfogadnék, de nem ebbe az autóba.
ha lenne egy hobbiverdám (nyilván 5gen kúp) megépíteném, ahhoz sok idő energia és pénz kéne, aztán meg nagyritkán tudnám használni pályán...sok értelme nincs
de jó lenne.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
BlacKSouL
addikt
Naszóval.
Kivettem az ablakmosóból is, meg a hűtővízből is egy kicsit, és behoztam a fagyasztónkba (-25°C) tesztelni. A Ladánk 18 éve alatt, és a City 3 éve alatt mindig így volt, csupán egyetlen egyszer fagyott meg nagyon sokára(1 nap) valamelyik -27-nél. Rátöményítettünk.
Most amit a Civicből kivettem ablakmosó, az 1 órán belül kőkemény jéggé fagyott, a hűtő még tartja magát, csak jó sűrű olajos lett. Azzal kivárom a reggelt, hogy kell-e azt is vennem. És bízom benne, hogy holnap reggelig mikor megveszem a mosót és lecserélem a tartályban, addig a garázsban nem fagy meg.
Hűtővíz hova tűnik el, ha szivárgás nincs, tócsa nincs, kupakok zárva, és májusban 5 km-nél még a min és a max között volt a kiegyenlítőben hidegen is? Most min. alatt van.
Kérdés: ez mi a légszűrőház fedélben a csőbe beépítve? 1, 2, 3, 4 Valami szenzor azt gondolom, de mit mér?
Olaj a nívó jelzésén pont félig van. Rátöltsek a tél miatt, vagy várjak míg leeszi magát a minimumig? Jogos a feltételezés hogy télen hidegben az olajat is jobban eszi?Aláírás (nem kötelező megadni)
-
orbano
félisten
válasz BlacKSouL #14219 üzenetére
Lehet csak kicsit ereszt valahol és az hamar megszárad.
Az az izé nem légtömegmérő? Bár lehet ezzel hülyeséget mondok
Én az olajra rá szoktam tölteni, az a tuti, ha van
Nekem nyáron jobban szokta enni az olajat. De lehet cask azért mert akkor jobban nyomom
A vér nem válik VAZZE!™
-
BlacKSouL
addikt
válasz orbano #14220 üzenetére
Nem nagyon láttam látható helyen arra utaló nyomot, hogy szivárogna, de nem látom mindenhol. Majd jól feltöltöm és tavaszra kiderül.
Légtömegmérő? Lehet. Cityben nem ott van, azért fura, de csak tudják mithogyanOlajat ki milyet javasol? Még mindig a gyári 0W-20 van benne, májusig a szalon is csak rátöltést javasolt de érdemes 0W-30-ast keresnem bele, vagy elég 5W-40 is? Májusi cserénél ragaszkodjak 0W-x-eshez, vagy akkor már mehet 5W-40 is?
Én azt vettem észre, hogy nagyobb hidegben furán zörög kívülről a motornál valami. Alapjáraton hallani. Mintha mechanikus lenne, de nem hiszem. Amúgy télire fixen beállt 6,8-ra szgép szerint a fogyasztás, ezzel a 11k km-es összátlagot már 6,1-ről 6,3-ra rontotta Lehet kövezni, de nem hajtok fogyira, csak érdekel. Vezetési stílusom is a forgalom ritmusától 5-10 %-al lenne dinamikusabb csak, ha hagynák.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
xcbiker
addikt
Megjött a Power Folding EK9 tükröm, már csak kapcsoláai rajzok kellene valahonnan vadászni.
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
orbano
félisten
válasz BlacKSouL #14221 üzenetére
papír szerint milyen olaj megy bele? sokat jársz kis távolságra, hideg motorral, vagy inkább nagyobbakat autózol? gondolom mivel új a kocsi és jók a hézagok, még mehet bele a 0w30. mondjuk aztán nem vagyok egy nagy szaktekitély, de valahogy így csapódott le bennem a sok információ ezzel kapcsolatban.
a hidegben zörgés meddig tart kb?A vér nem válik VAZZE!™
-
BlacKSouL
addikt
válasz orbano #14224 üzenetére
Zörgés: meleg motor, hideg kinti hőmérséklet esetén. Teljesen meleg motorral megállok a garázs előtt, és mikor előremegyek kinyitni, akkor hallom. Mintha csapágyas hűtőventilátor lenne, de az nyilván nem megy. Gázadásra eltűnik, de alapjáraton vissza is jön. Hideg motornál az emelt fordulat miatt nincs.
Ha jól tudom 0W-10W és 20-50 -ig van ha jól rémlik. Sajna mostanában csak kis távolságokra járok, néha csak 8 km reggel és délután. Júliusban egyszer 1500 km-t, augusztusban meg 2100 km-t ment, 2-2 autópályázással (650km). Egyébként meg 8-40 km-ig vegyesen.
-
orbano
félisten
-
Macka
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz Winner_hun #14226 üzenetére
Azért remélem nálam nem csapágy lesz 11k km-nél
orbano: én is inkább a 0W-re hajlok. Na akkor az lesz. Majd nézek valami Castrolt vagy Mobilt, esetleg Valvoline-t. Kár hogy Shellnek nincs 0W-se.
-
VTI-Totya
tag
válasz BlacKSouL #14231 üzenetére
Szervíz, gariba kicserélik ha olyan a gondja. (bár kétlem)
Hondaforum.hu és integra 2951-t keresd meg. Persze ez egy pesti szalon, a honda éles.
Hivatkozhatsz rám is, hogy én ajánlottam......150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
wierra
senior tag
Ösmertek olyan felnit más gyártótól, amelyik ezekre hasonlít? Hijoin módra vagy BBS módra
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz VTI-Totya #14236 üzenetére
Sálgótárjáni a lelkem, kétlem, hogy ezért feljön a nagyfaluba .
Black: Minden esetre Integra2951 biztos tud segíteni, csak neked is akarnod köll."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
orbano
félisten
válasz Winner_hun #14240 üzenetére
nincs annyi fogyi most, mint tavaly ilyenkorra volt
A vér nem válik VAZZE!™
-
BlacKSouL
addikt
Köszi az infókat/ötleteket.
!Overdose!: ezeket annyira nem ismerem, és ismerősök sem nagyon ismerik/nincs tapasztalatuk, ami persze nem jelent semmit, csak hogy annyira nem ismerem
más: kicseréltem az ablakmosót, amiből a minta -23 fokon már keményre volt fagyva. Kiszívtam a nyárit(sárgásfehér) egy csővel, beleraktam kb -25-30-ig jóra hígított télit(világoskék), jó csurig. Javaslatnak megfelelően kispricceltem a szivattyúban és a csőben maradt nyárit is, és itt jött a meglepi. Két palackot raktunk a spricnik elé, abba spricceltük, és már több mint fél litert kinyomtunk, mikor még mindig sárgásfehér lötty jött a spricnin, nem pedig kékes. Elképzelhető az hogy a csőben és a szivattyúban fél liternél több nyári maradt? Elfagyhat még ezek után is?
Most hogy megnéztem a kézikönyvet, lehet hogy nem is 2,5 literes hanem 4,5 literes az ablakmosó tartálya? Mert akkor egyrészt fura hogy csak 1,5 liter jött ki a csövön, másrészt akkor amit -30-ig valónak beleraktam, keveredve az esetleg bennemaradttal valójában csak -15-ig jó? Francé nincs ennek is leeresztőnyílása.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #14240 üzenetére
látom neked is sikerült belefutni egy tök idióta topic nyitásba
-
Winner_hun
titán
-
!Overdose!
őstag
-
orbano
félisten
-
Winner_hun
titán
Ma megjött az aktív szenes pollen(?) szűrőm, szombaton kiderül hogy mennyire teszi a dolgát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest