- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
ó hogy az a retkes %!ten b@cca bele a rühös f%!Xát
Megint megállt ugyanaz a szitu mint előtteNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
NoLF
veterán
heh, kúpom régi tulajának fia nem normális, épphogy nála van pár hónapja de máris eladná
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Integra
titán
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #12413 üzenetére
Nekem sem érne meg egy integra 200e+ költséggel amit csak bedobok egy feneketlen és értelmetlen kútba.
Jó nekem a vti....... arra "fikát sem fizetek" és úgyis disznó verda lesz belőle jövőre.
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Snoop-y
veterán
válasz olbeteam #12410 üzenetére
Ez nem motorikus gond ( vagy a geci szívósor szopat ez még profiljába is vág vagy a fékszervóból szed fel valamit vagy a tankból )
Egyébként meg ahogy Totya is mondja nem éri meg jelenleg erős autót venni ( kizárólag akinek van rá +pénze) de azért túlzásnak érzem az autó árának majdnem 10-edét befizetni évente a semmire.
Egyébként meg erre nemsokára lesz megoldás. Azt hiszem pont a Renault-s ismerős mondta, hogy megtorpantak picit az RS eladások de a gyárból érkezik rá megoldás és tán a következő sorozat papíron gyengébb lesz ugyan egy szoftveres tiltás miatt viszont ha kigurulsz a szalonból valószínű megmondják mit kell nyomogatni a boardcomputeren, hogy életre keljen a szörny
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
P00By
nagyúr
Megoldás: Külföldi rendszám
-
VTI-Totya
tag
válasz olbeteam #12417 üzenetére
Szerintem meg csak előítéleteitek vannak pár nyilatkozat miatt.
Én a szlovák határon éltem azért elég sokat. Átmentem, minden reggel szlovcsin keresztül mentünk melózni, sose baszogattak a magyar rendszámom miatt, pedig párszor igazoltattak már. Most nem is régen voltam szlovákiában és végig toltam neki a főutakon a falvakban meg tök normálisan és ugyi az enyémen nincs silencer........ igazoltattak és a zöldkártya hiányát észre sem vették. Jó utat kívántak oszt csók.
Lehet, hogy ha Pozsonyba lett volna pár száz euro-s bünti nélkül meg sem úszom, de ez már a drasztikus dolgok másik fele.......
Hozzá tenném, hogy én bármilyen külföldit látok az úton szerencsétlenkedni, nem dudálok, nem anyázok és nem tolom le. Pedig ha magyar lenne tuti néha már a fejét ütném...........
Én is voltam külföldön, bár én azért rutinosnak tartom magam és nem tökölök egy kereszteződésben 2-3percet..........de ha meg is akadtam, vagy picit lassabban araszoltam mert nem tudtam merre az arra, akkor sem tolt le és nem anyázott senki sem........
[ Szerkesztve ]
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
NoLF
veterán
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
olbeteam
tag
I can resist everything but temptation.
-
VTI-Totya
tag
Azért kíváncsi lennék, hogy ki ad egy Beast merevítőért nálunk 22e-t.
Mert a nyál csorgatás az nagyon megy. De mikor a sajátját építi valaki akkor meg megveszi az 5ezres vascső vagy jobb esetben a 8kilós alumíniumot, rosszabb esetben a 10dekásat ami az első nagyobb tartásnál hajlik mint a bili............Nah, mind1. Hagyjuk.
Itthon nálunk igényes építés mint olyan, nem nagyon létezik.
Vagy nincs pénze, vagy nincs igénye rá.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz olbeteam #12427 üzenetére
Egy motorgenerálhoz semmi.
De menj egy konvojba majd a Velencei talira......... szép kék füstöket ereget a kocsik 70%-a.
Valamelyik egyenesen már okádja.........SAJNOS!
-
neduddki
nagyúr
válasz lorcsi #12435 üzenetére
HI!
meg kelelmesn finom ilata is vagyin ojjankor nekije:- )))
udv
neduddki
mod: gyun eszmebe ideje lenne mar megnezni az olajat:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #12437 üzenetére
HI!
aha, gulietteba nezegettem rendszeresen, 405 ota tejjesen leszoktam/abban vot mero ami raadasul pontos is vot/, a toyota ugy csinajja vegig a 10-15Mm-et hogy max a nivopalca max-rol lemeg kozepig
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
orbano
félisten
válasz !Overdose! #12437 üzenetére
azért a hondák is eszik az olajat nekem is kajolja kicsit, főleg ha nyomom. a metallurgia törvényeit a Honda sem tudja sajnos megkerülni...
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
Ja izé, benzin ügyben utánakérdeztem:
Magyarországon ugye mindenkinek a MOLtól veszi az üzemanyagot, így elkerülhetetlenül ugyanazt a szart kell venni. Két kút van, ahol kap adalékot a benzin azért valamivel minőségibb, az egyike az OMV, a másikat elfelejtettemIntegra: itthon csak a Shell V-Power az, ami nem MOL-os, azt auslandból hozzák, nem itthoni lefejtőből.
A vér nem válik VAZZE!™
-
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?