- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz Winner_hun #11052 üzenetére
egy régi swift, amilyet szerencsére nem vettem... átsodródott a szembesávba és félig frontálisan ütközött, majd asszem hátulról is belementek, de az már nem sokat számított, a szembe autó szedte le az elejét.
A vér nem válik VAZZE!™
-
wierra
senior tag
-
-
!Overdose!
őstag
Nem készít Ferrari-riválist a Honda
"Most John Watts, az Acura fejlesztési igazgatója arról nyilatkozott, hogy az NSX-utóddal kapcsolatos projekt nem halt meg, csak újraértékelik a helyzetet. Ahelyett, hogy olyan autót építenének, amely a Ferrari F430-asnak, a Nissan GT-R-nek vagy a Lexus LF-A-nak lenne az ellenfele, egy jóval visszafogottabb megoldáson törik a fejüket.
Az Acurának azért van szüksége sportkocsira, hogy legyen egy csillivilli modell is a palettán, annak meg az NSX túlságosan szofisztikált és drága lenne, így hát valami egyszerűbb lesz helyette, valami olyan, mint a Nissan 370Z."Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
aesir
veterán
válasz !Overdose! #11057 üzenetére
Lássuk be, valójában pontosan erre is van szükség. Kicsit kövérebb az s2000-nél, de bőven az igazi NSX alatt, ez illik a márkához és a tömegtermeléshez.
Akárhonnan nézem az igazi NSX az nagyon kilógott a sorból, bár ettől függetlenül majd megveszek egy hibátlan példányért.Van saját életem...
-
Integra
titán
válasz !Overdose! #11057 üzenetére
ciki
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
neduddki
nagyúr
-
!Overdose!
őstag
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Integra
titán
van egy eladó dc2
a srácot ismerem aki linkelte.
"Egy haverom autója, nincs egyenlőre máshol meghirdetve, mert szeretné, hogy elsősorban
Honda fan vegye meg, aki értékeli és úgy gondozza, ahogy azt az autó megérdemli!!!
Ár: 2.500.000 Ft gyári ITR felnikkel vagy 2.600.000 FT + 17" CTR felnikkel
- 165.000 km van benne és rendszeresen szervizelt!
Érd.: 06-70-9435-424 (Csak komoly szándékúak hívják!)'...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
wierra
senior tag
válasz !Overdose! #11062 üzenetére
Királyság! Csak kimész a garázsba és lecsekkolod, milyen részlet tűnt el a kicsinyítés miatt. Aztán fogod magad és elkészíted/kijavítod... Van itt több is.
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz neduddki #11066 üzenetére
Asserossz, de 1:72-ben a zuralis picsafüsnyi, nem dúl részletgazzag ;-) Bár ha ez áll a grazásba, aokkr maegriszkept
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
neduddki
nagyúr
válasz wierra #11067 üzenetére
HI!
hat mikor m zaroltbol meg volt hirdetve egy /aszem az tan meg nem 4320as volt/ akkor egencsak bele votam volondulva, foleg ha kozel volt a trucktrial idopontja soskuton:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
orbano
félisten
-
wierra
senior tag
Hi! Ma megnéztem ezt. Hihető minden paramétere, de első-hátsó lőkös csálén áll. Ellenben télleg vezetett a szervizkönyve, szal okésnak tűnik. Állítólag após ill. feleség használta, ami kiderül abból, hogy 1: le van lustulva a gép, 2: a sebváltógomb szana szét van szakadva (feltételezem a gyűrűktől). 4500 fölé nemigen volt forgatva. Ill. gyanús, hogy enyhén dobolt a futómű.
Tehát a kérdés: tudtok-e ajánlani megbízható Honda-buzi szerelőt Hajdú-bihar vagy környékén, aki alá is tud nézni. Esetleg van-e valaki, akinek affinitása van jövő héten eljönni megnézni velem?[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
válasz wierra #11074 üzenetére
Miért nem viszed el a legközelebbi márkaszervizbe? Gondolom ott volt szervizelve végig, hiszen első tulajos. 1,6M-os autónál a legmélyebb átvizsgálás ára is elenyésző.
Mod: Egyébként képről tényleg OK.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
hat ezt kar vot, most megint nekiatam ls-t nezegetnyi:- )))
felajanlhatom vegyesz phd nenikmet, csak neki kicsi tmessze lenneudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
wierra
senior tag
válasz !Overdose! #11075 üzenetére
Igen, pont ez az. Mi van, ha ott is ferdítik az igazságot (szűk régió, ismerik egymást az emberek szakmán belül)? Vagy pénz beszél? Vagy már ennyire paranoiás vagyok?!
-
wierra
senior tag
válasz neduddki #11076 üzenetére
Vegyes phd neniket megtarthatod, de értékelem a felajánlatot.
-
neduddki
nagyúr
válasz Snoop-y #11079 üzenetére
HI!
ahol a civic-em pihen nehany figyelemremelto dog mellet egy Diablo is alldogal, ippen csakelfer a szabvanyos hejejn:- )))
udv
neduddki
mod: orbano: de max ez:
[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
válasz wierra #11077 üzenetére
Kapsz egy állapotfelmérő lapot amiért szakmai felelősséggel tartoznak. Nem hiszem, hogy megérné ferdíteni. Mi okuk lenne rá? De ha nem bízol bennük, akkor ne oda vidd, ahová a tulaj hordta, hanem egy másikba.
Nem feltétlenül kéne szervizbe vinni egyébként, az is elég lenne, ha tudnál magaddal vinni valakit, akinek Civic-je van vagy látott már párat. De akkor hogy nézel alá?
Egyébként a szervizkönyvet láttad? Hitelesnek néz ki?
-
orbano
félisten
válasz !Overdose! #11082 üzenetére
nézett meg nekem civicet Pécsen hozzáértő, tetszett neki nagyon, le is mentünk, és mikor Csoki alánézett, közölte, hogy a kocsi seggétől a tetőablak közepéig a kocsi egyik fele kompletten egy másik autóból volt odahegesztve, ráadásul jó szarul... majdnem elsírtam magam, amikor közölték... aztán meg kompressziómérés közben óriási szikrák pattogtak kifele a motor mellől...
A vér nem válik VAZZE!™
-
wierra
senior tag
válasz !Overdose! #11082 üzenetére
Igen, hitelesnek nézett ki a szervizkönyv is (pecsétek a megfelelő helyeken), és elmondása szerint a Honda Gold Motortól kérdezték az irányárat is. Lehet, az lesz, hogy mégis a régi szervizzel méretek kompressziót meg kérek alápillázást.
-
Winner_hun
titán
Arra nem kérdeztél rá hogy törve volt-e? A lökösök csálésága arra is utalhat, de nem feltétlen. Hátul pl nekem nem a legpontosabb, gondolom leszedték mikor a jobb hátsó ívet javították, aztán nem a legpontosabban sikerült visszatenniük.
Elöl viszont valószínűleg törve volt, a masznknál nincsenek patentok...► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
wierra
senior tag
válasz Winner_hun #11086 üzenetére
De, rákérdeztem. Bal hátulról oldalról volt kis sebességű koccanás, ill. elölről is hasonló. Ki is lett javítva, ahogy néztem a javítás okés volt, csak bénán rakták vissza. A motorháznál lévő felfogatások gyáriak (vagy annak néznek ki) a motortérben nem látszott semmi rendellenes, a tornyok is rendben voltak. Engem inkább az zavart, hogy nem ment olyan jól, mint a tied , bár csak csak hármastól forgattam ki 7500 környékéig, úgy tudom magasabb fokozatokban kevésbé érzékletes a VTEC. Ill. a futómű dobolt...állítólag kagylósak a kerekek -lehet ez attól?
-
wierra
senior tag
válasz Winner_hun #11088 üzenetére
De a profilmélység az okés volt, de tavasszal csereérett az is. Viszont nem hiszem, hogy cserélve lett volna időszakonként az első<->hátsó.
-
orbano
félisten
válasz wierra #11087 üzenetére
rákérdezhetsz a törésre, úgysem fognak rá őszintén válaszolni. ha a fő elemek nem sérültek, akkor tökmind1, hogy lóg-e az eleje, vagy szar-e a lengsécsillapító (ezeket akármelyik szerelő megmondja neked pillanatok alatt). le kell alkudni az árból, ha sok a javítanivaló. magasabb fokozatokban semmi sem olyan érzékletes, mert változik az áttétel.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Gergello
addikt
Ez mekkora
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
TexT-BoY
addikt
[link]
bár a terv nem ez volt, de ma beleszerettem... 215.000km, makulátlan belső, tényleg látszik hogy 1hondás kollegáé volt, valamicske kedvezménnyel lehet hogy elhozom, aztán télen mehet alá a fék meg a furomu, nyáron pedig ha jol sakkozunk megkapja andor motorját, mert ő valami nagyon durvára készül, de ez még titok
első ránézésre vélemények?HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
válasz Gergello #11099 üzenetére
remélem hogy én sem faragok rá, egy elég hosszutávu projektnek lehet betudni, még matekozunk, pl azzal hogy honnan lesz alatta elől hátul brembo ds performance fékcucc, meg addig megtanulok vezetni( haha). Szóval ez egy 2-3éves projektnek néz ki.
terv szerint 200.000-ért elhozom.[ Szerkesztve ]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest