Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RR-13

    őstag

    válasz merqree #23797 üzenetére

    Ma reggel próbáltam a kezdeti PIN kódot módosítani, 3x sikertelenül, majd bemondta, hogy felfüggesztették a telebank szolgáltatásomat, írjak nekik, vagy menjek be. ( :F )
    Tehát kezdhetem elölről a pin kérést...

    Tegnap már nem volt erőm ezzel is foglalkozni, de a fentieken felül sincsenek jó tapasztalataim a Gránittal, továbbra sem. :U
    Teljesíteni szerettem volna tegnap a 3db vásárlási feltételt az ajánláshoz, az appban lévő Digital kártyával, amit digitalizáltam, majd beraktam GPay alá is.

    Elsőnek furcsa volt, hogy amikor digitalizáltam a Digital kártyát, akkor azt írta a végén:
    "Az alapértelmezett kártyája nincs digitalizálva. A Gránit Pay funkció használatához digitalizálja kártyája Pay beállítások menüpontban."

    Nincs is ilyen menüpont az appban, és ezt az üzenetet akkor írta ki, amikor a digitalizálást elvégeztem...

    Mindenesetre, mivel digitalizálva volt elmentem vásárolni vele...3db pár száz forintos terméket vettem volna, ugyanis fizetéskor az érintésnél a terminál a Gránit Pay-be digitalizált kártyára egyből kiírta, hogy a kártyát kéri, majd átváltottam a GPay-ben digitalizált kártyára, azt beolvasta, és a végén ott is a kártyát kérte. ( :F )
    A pénztáros mondta, hogy kellene a kártya..., mondom az nekem is ugyanis nincsen még plasztik kártyám, vagyis úton van, ráadásul ez egy teljesen digitális kártya, másik száma is van, mint majd a plasztiknak lesz, ha megjött.
    Ismét próbáltuk, és harmadszorra is, de ragaszkodott a kártya bedugáshoz a terminál, amit ő, és én sem értettem, mert telefonos fizetésnél nem szokta elkérni, mivel ez teljesen logikátlan.
    Kérdezte, hogy sokat használtam mostanában? Mondom ez az első fizetésem lenne... :U

    Mivel nem sikerült egyik fizetés sem, ott hagytam mindent a boltban.
    Visszamentem 1 órával később, közben próbáltam a bankot elérni, de nem vették fel a kártyaletiltásnál sem.

    Akkor már bevásároltam rendesen, de közben a gránit automatáját hallgattam, és már kérdezték a boltban, hogy sikerült megoldani? Mondtam, hogy azóta sem veszik fel...

    Mentem fizetni ekkor már 4.061 Ft-ot, és egyből a GPay fizetéssel próbálkoztam, de ismét a kártyát kérte a terminál..., ezért kifizettem mással a vásárlást.

    Mutatom a 4db elutasítás képét.

    Jelenleg azt tudom mondani, hogy kb. semmi nem működik jól a Gránit rendszereiben, ami engem biztosan érint, írhatom az újabb levelet nekik.., és az első 4-re sem kaptam még választ 1 hete... :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák