- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
válasz dredjudge84 #24602 üzenetére
A bajnok számla csomag egész jónak tűnik.
Gránit használható. Nincs vele több probléma, mit a többivel. A Bajnok kedvezőnek mondható, ha nem is ingyenes. Azért nézd meg az augusztus 17-én hatályba lépő hirdetményt is! A folyószámla most kedvező napi kamata lényegében eltűnik, annyi lesz mint a többinél.Nos a gránit bankot dicsérik nagyon.
Csak a saját tapasztalatodra hallgass! Főleg, mert mára fontos tényező a mobilapp/internet bank használhatósága sokaknak. Neked is. Ez viszont szubjektív is.
Nekem szinte egész életemben két számlám volt párhuzamosan. Úgy váltottam a bankot, mint más az alsóneműt. Ha valami nem tetszett, cseréltem. 20 éve így lett végig a CIB a stabil számlám. Most a Wise repült, még nem tudom, mi lesz helyette.
Ha gondolod, nyiss egy Gránitot a CIB mellé. Teszteld fél évig, aztán meglátod, melyik a megfelelőbb neked. -
dredjudge84
őstag
válasz sifarr #24603 üzenetére
A gránitba a bajnok csomag azért tetszik, mert ha mindig tartok rajta pénzt (150 000) akkor már nincs díja az éves kártyadíjon kívül. Na meg a 0,1%-os utalás is korrekt.
Tehát most lamentálok gránit bajnok és unicredit partner aktív zero között. Már rég meg kellett volna oldanom a váltás, csak olyan nehezen fogok neki az ilyen dolgoknak...
-
egykori
őstag
A Gránit banknál a Megtakarítási számlát lenulláztam, ez esetben az megszűnik, vagy valahol meg lehet szüntetni? Ilyen lehetőséget nem találtam. Volna valakinek ötlete, tapasztalata, hogy ilyen esetben van-e teendőm?
-
sifarr
senior tag
válasz egykori #24606 üzenetére
... a Megtakarítási számlát lenulláztam, ez esetben az megszűnik, vagy valahol meg lehet szüntetni?
A megtakarítási számla opcionálisan nyitható a bankszámla mellé. Kérni kell, havi díja van. Nem szűnik meg automatikusan nullás egyenleg esetén, viszont a havi díjat ekkor is fizetni kell. Telefonon biztos lemondható, vagy internet bankban egy szabadformájú levéllel. -
sifarr
senior tag
válasz dredjudge84 #24605 üzenetére
... csak olyan nehezen fogok neki az ilyen dolgoknak...
Ha sokat tépelődsz, még a végén kiderül (bár így lenne!), hogy a CIB mostani fejlesztési sorozata nem is okoz igazi problémát. Legfeljebb kis alkalmazkodást igényel pár éjszakára. -
sifarr
senior tag
válasz bigdady #24609 üzenetére
Nekem van megtakarítási de nincs díja
Ezt nem értem. A hirdetmény szerint van havi 100.- Ft. díja.
Amíg gránitos voltam nekem sosem volt megtakarításim, így tapasztalatom nincs.
Van rajta pénzed és úgy ingyenes? Vagy akkor lenne ingyenes, ha egész hónapban nullás az egyenleg? -
bigdady
nagyúr
válasz sifarr #24610 üzenetére
Ja igen 1090 Ft-ot fizetek vagyis akkor van dij. Mire is jó ez? Ide lehet átdobni rövid időre de milyen kamatra is?
Más: Grànitnak vagy KH-nak van EUR bankkártyája tudja valaki? Revoluton nem tartanàm sokáig az eurót és nyitnèk. Vagy más ingyenes ajánlott bank rafi vagy uni ahol van?
[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz bigdady #24613 üzenetére
hat kiutalni se szabadna szabaly szerint ha nem volt befektetve, ez egyelore atcsuszik, de szemelyesen penztaros neni lehet hogy felkapja a szemoldoket... en nem vallalkoznek ra
persze ha megjarja a pemap-ot akkor igen, de az azert nem olyan gyorsan dolgozza le a felbontasi buntit, plusz kpfelvet 3 ezrelek max 10e is jatszik
me'g az se biztos h egyaltalan kiadnak eur kp-t, de az lehet, utsna kene olvasni[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
senior tag
válasz axioma #24614 üzenetére
Tájékoztatjuk, hogy euró befektetése kapcsán az esedékes kamat és/vagy törlesztés kifizetésének módjáról rendelkeznie szükséges, mivel a Kincstár euró kifizetést kizárólag átutalással vagy a kincstári értékpapír nyilvántartási-számla ügyfél(pénz)számlájára jóváírással teljesít.
-
axioma
veterán
válasz bigdady #24617 üzenetére
Az a folyoszamla [es allamkincstar-kepes emberek meg tudjak dkj vasarlassal oldani], de nem kell folyoszamla legyen ott - vagy van mashol is es pingpongozol [nekem most raiff a fo, + unicredit havi 1 tr-val eletben tartva]
A kamat tuti 0 [kozeli], orulj ha nem ker kulon szlavez dijat [raiff nem de ez a ritkabb]. Ha kamat akkor csak pemap [ha befektetes akkor annak a topikjaban megmondjak adott szituban muxik-e es mely etf hol veve mennyire euros]@pictigjis kosz, mobilbol nem kezdtem utana turni de valami motoszkalt bennem errol
[ Szerkesztve ]
-
huan
őstag
Sziasztok,
Szeretnék a feleségemnek egy kártyát adni a vásárlásokhoz a közös számlánkhoz, de az Erste Visa Electron főkártyámat limitjeit nem tudom, csak 24 órára beállítani és szükséges lenne hogy állandóan alacsonyabb limittel rendelkezzen nála egy kártya(kézpénzfelvét pl.nem is kellene). Hogyan tudnám kivitelezni ezt neki?
- Van olyan társkártya az Erste-nél, amin állandó limiteket is lehet állítani?
- Az Erste virtuális kártya ApplePay-be téve használható vásárlásra?
- Jelenleg Revolut topupol automatikusan az Erste-ről, de néha nem és ciki, kiiktatnám a Revolutot.Köszönöm!
-
egykori
őstag
válasz sifarr #24607 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Sejtettem, hogy valamit kezdeményeznem kell a megszüntetése miatt.
Ugyanakkor lehet, hogy mégis meghagyom, mert a rendes bankszámlámon, amin 0% a kamat, sokszor 2-3 hétig sem nyúlok a rajta lévő összeghez, csak 1-2 hétig szoktam költeni róla. Így, ha 2-3 hétre áttolom a Megtakarításira, a 2% mégis több lesz, mint a semmi, azaz 0% kamat, mivel napi kamatszámítás van.
Remélem, nem butaságot tervezek. -
Moleman
addikt
válasz egykori #24629 üzenetére
Én nem próbáltam még, de valószínűleg jegyeznek vételi árat is, bár lejárat előtt nincs garancia a profitra. Viszont lényeges, hogy 10 ezer forintos darabokban törhető, nem bukod az egészet, ha hirtelen szükséged lenne egy részére.
De amúgy előfordulnak 2 hetes lejáratúak is, most lehet, hogy kifogyott. -
Kpkg
újonc
Egy Gránit bankos ajánló kódot valaki tud küldeni?
(Szerkesztem majd ezt a hozzászólást, ha kaptam.) -
válasz axioma #24619 üzenetére
Van most is, de drága (kb 25 EUR éves díj, és kb még egyszer ennyi kiállítási díj), és azt hiszem csak prémium ügyfeleknek van, aminek megint van borsos havi díja (5000 Ft körüli összeg havonta, vagy az ötöde, de akkor 10 millió forintnak kell a banknál lennie).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BullZeye
veterán
Nem topicba vág, de van javasolt biztosító? Lakásból házba költözünk és szeretnénk valami teljes körű biztosítást olyan biztosítónál ahol nyugodtan alszom és nem 200k-t kell évente fizetni.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Manitou
veterán
Csütörökön hívtak az Erstétől, csak pont nem értem rá beszélgetni velük. Gondolom emiatt : [link]
Lehet át akarnak téríteni egy másik csomagba? Most Erste On-line számlacsomagban vagyok, itt nem kell szinte semmiért fizetni plusszban ( utalások stb ) a 0-át %-osan nem lehet megemelni Van a csoportban akit szintén hívtak? -
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
segítségeteket szeretném kérni, úgy néz ki, hogy nemsokára külföldön fogok dolgozni, és a munkáltatóm a béremet is a külföldi pénznemben utalja (EUR).
Jelenleg a K&Hnál bankolok. Itt nyittassak egy deviza alapú számlacsomagot, vagy érdemes ezt egy másik bankkal, akár külföldi intéznem, mert az kedvezőbb lenne?
Időtartamot biztosra még nem tudok, 6-12hónap-ról lene szó.
K&H-nál hitel miatt is van számlám, a kint megkeresett (félretett) összeget, majd ebbe fordítanám bele.
Tanácsokat szívesen fogadok, illetve hogy hol tudok ennek utánanézni.
Köszönöm! -
Simulacrum
senior tag
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Arra van lehetőség hogy hitelkártyánál (CIB Bank) letiltsam a kp felvételt? Tehát csak vásárolni lehessen vele.
Láttam hogy be lehet állítani kp felvételi limitnek 0 Ft-ot de ez most ebben az esetben azt jelenti, hogy nincs limit, vagy hogy 1 ft kp-t sem lehet vele felvenni? -
BullZeye
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok