Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RR-13

    őstag

    válasz tobias40 #22637 üzenetére

    Tetszeni fog, és érdemes regisztrálni a nyitásra, és szinte semmi a teljesítendő feltétel.
    A havi 75.000 Ft bárhonnan érkezhet, bankon belülről is, ha az nem a Te megtakarítási számlád, ami még nincs. (mi családon belül utalunk, UniCredit bankon belül egyikről a másikra, ahová nem érkezik munkabér sem.)

    Nem kell vállalni semmi kötelező hűségidőt, ha erre gondoltál. Sőt a számla díjmentesen zárható fél éven beül is. :K Ez más bankoknál jellemzően pénzbe kerül, kb. 5 ezer Pl. a CIB-nél.

    Ha nem használnád valamiért a számlát, és csak megtartanád, de a havi 75 ezret utalod majd rá, akkor is érdemes havi 1x belépni az appba, ugyanis akkor nem kell érte fizetni a havi 150 Ft-ot, ami valamiért megmaradt még náluk díjként, de ez a díj könnyen kikerülhető.

    A Partner Aktív Zéró csomagnak nincs több változata, hogy ha többet utalnál akkor kapnál még valamit, tehát ilyen nincs jelenleg.
    Elég nagy a kedvezményskála így is, hiszen önmagában az MC kártya éves díja sosem terhelődik ebben a csomagban, ami amúgy 6.300 Ft körül lenne/év.

    Jellemzően a BM oldaláról érdemes kezdeményezni ezt a partner Aktív Zéró csomagot, illetve van még pár opció azoknak, akiket érint a lehetőség: ez a hirdetményben olvasható.
    Pl. E.ON számlakivonattal rendelkezők is igényelhetik ezt a csomagot.

    Most jött ki még egy lehetőség, 2022. február 23-al bővítette az igénylők körét az UniCredit Bank:

    - Allianz Hungária Biztosító Zrt. ügyfelei is igényelhetik.

    Továbbá működik ajánlási program, mely alapján ezen csomagot is lehet ajánlani másik ügyfél részéről, és a BM. oldalán történő regisztrálás nem zárja ki az ajánlási bónuszt, mivel a BM. az nem az ajánló, hanem PARTNER lesz a szerződésben, így kerül bele. :K
    PÜ. is megy. :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák