- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Projektor topic
- Threadripper X3D-vel?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaja1981
addikt
Egy kis home made!
Elkészült egy ATI logós ház.
Teljes képgaléria itt!Amit tudni kell:
- elöl hátul 2db 12cm piros venti
- belül erősítő 2x3W
- hozzá beépített hangszórók
- piros belső világítás (70cm ledsor)
- előlapi USB
- fényezett táp
- elöl rések a takaró lemezek között, így átfénylik a belső világítás (direkt ilyen, nem véletlen)[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz jaja1981 #30801 üzenetére
tőled szokásos, szép meló!
ezt a belső, eldugott hangszórós dolgot én sem értem. egyedi, de fura, és kérdőjeles a funkcionalitása....
majd jöhet esti kép is.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz macko20 #30805 üzenetére
én alulra előre vágtam volna bele. és valami kivilágított hangszóróval. vagy előre, vagy oldalra sugárzással. ahogy elfér....
de ez a tipikus példája, mint nálam is kérdezték sokszor:
- nem lehetett volna-e úgy, hogy....
- de... és?de azért a hétvégi kötelező 1 móriczka megvolt....
más.
a világítással egy nagy bajom van mostanság. annyit beszéltem ellene, hogy hivatalból, kötelező jelleggel kicsit még ki kéne tartanom. de azért megnézném, hgo y aborsák küzül némi fény árad ki, sávszerűen. múltkor már elfantáziáltam, de még nem léptem.a színnel is bajom van. ez a rozsda szerű mázomány. lehet, ghoy a piros és a narancs is üti. ki kéne próbálni. a ledszalag pontszerűsége nem tetzsik. a folyamatos csík jobban bejön. de az meg nem darabolaható. ki kéne talánom valami egyedi dolgot. esetleg csőbe uvreagens folyadék. mint a vízhűtéseknél, csak itt vékony csövek lennének a bordákba berakva, és uv-vel megvilágítva.
valami rozsda-bordós színt is ki lehet így uv-val hozni? vagy csak kéket, zöldet?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #30807 üzenetére
megvan: uv reagens festék. és rejtettből, irányítottan megvilágítom uv-vel.
kívülről + belülről.ellenjavallat?
és nem ledezgetek.
sőt, valami olyan festékkel, ami áttetsző, lakk szerű, nappal nem is látszana...
olyannal, mint a party pecsét.[ Szerkesztve ]
-
Bopez
tag
válasz ZetorGumi #30812 üzenetére
Igen igen, ahogy említettem, 60%.
Takaró lemez azért nincs még, mert a felső rész a víznek van fenntartva.
Egyenlőre ami kell megvan, aztán felülre tripla radi, stb..és akkor a merevítő felett lesz egy takaró lemez, illetve az afeletti rész szintén le lesz takarva egy ráccsal, így csak az alsó rész lesz szabadon, ahol a csövezés és a kábelezés fog látszani csak.
Van még vele munkámBopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
enormous
csendes tag
Nagyon jól halad!
(Szerszám nélkül mi a trükk a tápcsatlakozók szétszedésére? )/enormous/
-
szab.tam
nagyúr
szép.
zöld-fehérnek van külön érzelmi jelentősége, (3:0?) , vagy csak esztétikailag így alakult?
(még a caviar green matricája is passzol...)
[ Szerkesztve ]
-
Bopez
tag
válasz szab.tam #30815 üzenetére
nem nem, focit tegyük félre, ahhoz most ennek nincs köze
Az alap ötlet úgy kezdődött, hogy megláttuk ezt a zöldet, és menyire durva lenne matt fekete házban, aztán valahogy a fehér belekerült a képbe a NEXUS ventik útján, és úgy véltem marha jól néz ki a három szín együtt.A green WD már csak hab a tortán
enormous: köszönöm, lesz még vele munka
a csatit szétszedni mint rájöttem marha egyszerű.
Az anya csatit ha szemből nézed, középen van egy bevágás az egyik oldalán, na a két szélén pedig két kis láb.
Műszerész csavarhúzóval vékony végűvel két oldalról óvatosan be lehet nyomni őket, és azonnal kiszedhető.
Apás végűvel dettó, vagy egy vékonyabb tollbetéttel is ki lehet szedni.Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
jones965
Modder
molexet legegyszerűbb szétszedni réz golyóstoll betéttel lehet.
-
enormous
csendes tag
Akkor már meg sem éri 8ezerért a modding toolkit?
/enormous/
-
5@$
aktív tag
szép kolléga szép az enyém csütörtökön fog haladni egy keményet rittyenet lesz majd felteszem ide, vélemények miatt)
Telefon:0670-2094610
-
Destructo
senior tag
Én is be akarok már újítani egy házikót,kicsit szépíteni,ideje lenne,de sosem jön össze.Ez az új carbide 400r corsair ház megtetszett,de dupla áron..majd ha kimegyek kanadába rokonokhoz,és kézbe lehet hozni és elfér akkor onnan hozok...Amúgy meg most áldoztam így is rá pusztuljon meg így
-
Keksz
senior tag
válasz jaja1981 #30801 üzenetére
Csak azt nem ertem minek a gephazba hangszoro???
Melohelyen vannak ilyen FUJI gepek, ahol a gepbol ilyen old school speaker szeruen meg lehet szolaltatni a dolgokat... ha a labadnal van a gephaz szinte nem is hallhato es rossz minosegu.
De sok ertelmet nem latom.
Vagy sokat cipeled a gepet es igy nem kell ket kis aktiv hangszorot is vinni vele, vagy mi? -
csucsbicep
nagyúr
Hali!
A ház oldalát mivel a legjobb kivágni? Olyan problémám van, hogy túl magas a cpu hűtő és nem elég széles a ház, az oldala nem megy rá.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz csucsbicep #30828 üzenetére
Flex.
De ha van ismerős, akkor én megpróbálnám préselni.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Giovanny
őstag
válasz csucsbicep #30828 üzenetére
Anno én is flexet használtam a chieftec oldallap kivágásához,ha ügyes vagy szépen egyenesen lehet vele kivágni.
Zero Defect.No Compromise !
-
becsitibi
senior tag
Mindenkinek
-
Beretvás
veterán
Hali. Az elmúlt időszakban volt egy kis változás nálam is. Egy két hardver csere..Képek erre.
-
zsombor22
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
szab.tam
nagyúr
válasz zsombor22 #30845 üzenetére
milyen szépen össze van kötegelve az asztal mögött a kábel.
a ventiktől a gyerek nem lesz huzatban? és nem kell altatódal, elalszik a gép monoton zümmögésétől. ügyes.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest