- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
alulirt
újonc
válasz SunMount3r #7287 üzenetére
Köszi a tippet!
Beállítottam a SMB szolgáltatásokat, reboot, de nem látom a notebookról most sem a box-ot.
Tiszta gáz. 1 éve állítottam be a TotalCommanderen a box-on lógó vinyó elérését és most, amikor lehalt, az istenért nem emlékszem honnan szedtem, hogy mi a box neve. emlékszem, hogy valamiért a közvetlen IP (pl. 192.168.1.1xx) beállítás nem ment, de valahonnan (erre nem emlékszem) leolvastam a box nevét "\\android_b9xxx\sha...".
Gondolom, hogy ezt a router osztja, azt is nézem, de nem látok ilyet (különben fix IP címet állítottam be a box-nak rajta).
Hol tudnám ezt előkaparni? A box-on start-on van a SAMBA, sőt még egy fizetőst is letöltöttem (ami telepítve volt default, csak lejárt valamikor).
Nagyon megköszönném, ha valaki segíteni tudna. Már az is eszembejutott, hogy gyalu az egész box és talán az segítene, bár semmi plusz app nincs rá telepítve (ill. Netflix, HorizonGO van rajta, de ezeket már elég rég tettem fel)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs