Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz python1 #98687 üzenetére

    Ha Allo vagy Hifiberry dacra gondolsz, mint dac, azt el is hiszem, de én a málnát kizárólag futóműként használnám külső daccal, ami nem egyenlő azzal, hogy beleteszünk egy olcsó dacot valamibe és várjuk a csodát. Az Allo / Hifiberry dacok biztos nem lépik át a saját árnyékukat.. de egy málna Volumioval, USB kijáraton, szerintem lehet olyan, mint egy Win10/PC/Laptop. Célhardver, alacsony zajú, passzív hűtésű, kifejezetten audiofil lejátszóprogrammal, amin semmi egyéb zavaró szirszar nem fut egyidejűleg. Mi kell még? Ja egy jó táp... :) Audio pc más világ... én nem látom benne a megoldást, inkább egy komoly/abb hálózati lejátszóban gondolkodnék, ha lenne 300k-m most valami digitális futóműre, mert hogy egy "komoly" zene pc simán ott van árban. Pl. CA 851N nekem végállomás lenne, mert nagygygyon tetszik a hangja, igaz, csak használtan kapnám meg 300-ért, de na..

    Magyarán, dacnak nevezni egy málnát téves elképzelés, csak mert van benne dac ... (audio) pc-t sem nevezzük dacnak csak azért, mert van benne dac.. az egy komplett rendszer, mint ahogyan egy málna+dac is komlpett rendszer, mégha aprócska és olcsó is. Itt az a kérdés, maga a lap mire képes + esetleg egy Allo Digione, mert az talán jobb kijáratot biztosít, mint a saját USB-je, de ebben sem vagyok 100%-ig biztos..
    Egyetlen kérdés motoszkál bennem, hogy a málna USB/Volumio felismeri-e a Primare dacot.. :F

    Látod, én egészen máshonnan közelítek. Pl. te sem aknáztad ki kellőképpen a málnádat anno, csak rátettél egy gagyi dac kártyát és levontad a következtetést, hogy úgy sz@r, ahogy van... :R Megálltál félúton és elkönyvelted magadban, hogy a málna egy zsákutca..ami persze lehet, de pont ezt szeretném én kideríteni, hogy mennyire zsákutca, ha elejétől a végéig "megfelelő" elektronikákkal / perifériákkal szolgálom ki, nem belépő szintű "cuccokkal".

    Van jó Dell laposom, nem 120e volt.. i7-es proci 4 GB Nvidia video, stb... ami már most is elég jó, de nem eléggé.

    (#98689) adodaniel : Ezzel az infóval gazdagabb lettem. Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák