Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Leigazoka #41000 üzenetére

    Sok visszajelzést kaptál már, én is visszajelzek, hátha egyszer elgondolkodsz rajta. Sem a fejhallgatós, sem ebben a topikban nem volt még olyan hozzászólásod, amelyik ne keltett volna általános felhördülést, felzúdulást a szövegeid totális értelmetlensége és/vagy a megalapozatlan okoskodása miatt. Ez a hozzászólásod a hagyományos leigazokás zagyvaság mellett az "A lehető legkevesebb mondattal a lehető legtöbb topikidegenség létrehozása" díjért folyó versenyben bízvást világrekorddal fog győzedelmeskedni. (Beleszámítva a hosszútávú érthetetlen rögzülésedet ehhez a Teufel-hez.)

    "...milyen csatija van a szateliteknek..." Láthatóan jack. Félve kérdezek vissza, hogy miért kérdezed ezt?
    "...jó - e a 2 az 1 ben ,,középbe rakott magas" hangszóró alkalmazása..." Képzelheted, hogy természetesen csakis azért terveznek és gyártanak ilyesmit, mert rossz megoldás.
    "( ilyet csak a Teufelnél láttam..." Sok hangszórógyártó készít ilyeneket, azzal pedig nem mondasz semmit, hogy ilyet csak a Teufel-nél láttál, hiszen a jelek szerint te nem foglalkozol más márkával (na jó, még ott van az a bizonyos Ultrasone fejhallgató, amiről meglátván egy képet, azon melegében ki is nevezted "az igazi referenciának", anélkül persze, hogy valaha is hallottad volna, vagy valamit is tudtál volna róla).

    Mégegyszer megállapítom, hátha számít, hogy az említett két topikban hullámokban egy év alatt összegyűlt kb. 30 hozzászólásod közül eddig kivétel nélkül mindegyik olyan volt, amitől a topikok tagsága éjjelente felriad álmában, erről kaptál is jónéhány visszajelzést többektől is, de a jelek szerint hiába. Odafigyelhetnél végre egy kicsit, hogy mit csinálsz. És hagyd már a fenébe a Teufel-t, - főleg ezeket a multimédiás rendszereket egy hifi topikban. De ha mégis ragaszkodsz hozzá, azt a multimédiás és a házimozis topikokban érdemes tenned.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák