Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tepenzed

    őstag

    Sziasztok!
    Van nekem egy http://www.arukereso.hu/belso-merevlemez-c3103/western-digital/caviar-black-1tb-64mb-7200rpm-sata3-wd1002faex-p41163847/ ilyen hdd-m.

    1 héttel ezelőtt furcsa problémákkal szembesültem. Szépen lassan elkezdtek meghalni azok az alkalmazások,ami erre a winchesterre voltak telepítve. Nem indultak el,lefagytak,újraindult használatuk során a gép. Mivel a windows külön ssd-n fut,ezért minden más használható volt,szóval egyértelműen a hdd-vel van valami.

    Letöröltem róla mindent, mocskos lassan törölt amúgy és megpróbáltam formázni,de a windows elkezdi a formázást és egyszer csak kiiírja,hogy nem sikerült a formázás. Jó, bootoltam a windows telepítőlemezt és egyszerűen töröltem a disket és létrehoztam egy particiót. Rámegyek formázás,itt is azt írja egy idő után,hogy nem sikerült a formázás. Rendben,leszedtem a Easeuspartition mastert ebben meg áll több órája 40%-on szóval valószínűleg ez nem fog összejönni. A hdd sentiel ingyenes verziójával futtatot tesztek során az alkalmazás nem talált semmilyen rendellenességet és a windows is látja a vinyót. Azonban most hogy új partició van és nem sikerült a formázás még rosszabb, mert most teljesen formázatlan a partició és bele sem enged nézni.

    Mitévő legyek? Ennek a vinyónak annyi?

Új hozzászólás Aktív témák