Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferdzsoo

    addikt

    Üdv!

    Nagy a gyanum hogy az új vinyóm miatt fagy a rendszer.
    A vinyó kb. 2-3 hónapos. (Samsung HD502HJ) Eleinte nem produkált semmit, aztán egy idő után néha kékhalállal (windows7) elszállogat.
    Igaz HDD sentinel nem mutat semmilyen hibát, én mégis a vinyóra gyanakszok:
    Amikor kifagy a gép előtte egy pillanatra megáll minden, és mikor újraindul a gép a vinyót hallom hogy felpörög, (vagyis előtte leállt) ami sima újraindításkor pl. meg sem történik.
    A másik: töredezettségmentesítés utábn pl. megszűnik a probléma szinte, majd újra előjön. De van hogy a töredezettségmentesítés tesz be neki és mégtöbbször kifagy.
    A fagyás teljesen random. Van hogy nem is vagyok a gép előtt és úgy fagy ki, majd csak azt látom hfgy újraindult, van hogy game közben, van hogy netezés alatt...
    Van hogy megy 3-4 hetet is a gép fagyás nélkül (alvó üzemmódba lépek csak mindig) de van hogy két egymást követő nap is kifagy. Olyan még nem volt hogy egynap többször kifagyjon. :)

    Kérdés:
    Van e olyan ultimate HDD tesztelő program amivel esetleg mégis ki tudnám szűrni a HDD-t hogy mégse az a hibás. Vagy ha igen akkor meg pattintanám vissza gariba.

    Köszönöm és Üdv.

    "It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

Új hozzászólás Aktív témák