Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Grózi #23323 üzenetére

    árkeret... ?25€? Per darab. Annyira nem vagyok árérzékeny, de ha tudsz többet ajánlani, és hogy melyik miben tud töbet a másikban, akkor megfontolom meliket vagyem. (Hollandiában vásárolok) Inkább csendes legyen, de azért mozgassa meg a levegőt a gépben.

    Igen, a két gyári xtraflow-ról... 3 pinesek, eredetileg molexről táplálásra volt szerelve molex hosszabbítóval, de én bekötöttem alaplapra őket. UEFI felismerte őket, mint DC-s ventik, 600 a minimum RPM nekik így, míg a hűtőn lévő 200 alapőról indul, 1500ig megy fel max, ahol ugyan van némi hangja, de a két házhűtő továbbra is hangosabb.

    Néztem a magam módján már, mit tudnék venni, mi szimpatikus tudásra (halk, nagy cfm nagy statikus nyomás, melyik való ház hűtésre, melyik radira, stb), de ebben nem merültem el annyira, hogy felállítsam a sorrendem. Plusz kicsit húzok a be quiet termékek felé a cpu hűtő végett. De ha jobb egy Apache, vagy egy noiseblocker, mint bármelyik be quiet, akkor bele tudok vállalni, akár a cpu hűtőn lévőt is lecserélem ha úgy gondolom meg magam.

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák