- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Randall1017
tag
Sziasztok!
Nem tudtok valami jó kis webshopot ahol lehet kapni ventilátorokat,porszűrőket és még több hűtést?
Nem sírok, csak izzad a szemem
-
Bordoi
őstag
válasz Randall1017 #1652 üzenetére
Esetleg Itt
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Nagy problémában vagyok. Segítség kéneVízhűtést csinálok, és a radiátorokat meg akarom rendesen szellőztetni.
Most azt nem tudom hogy vegyek 6DB 12cm-es SCYTHE SLIP STREAM SY1225SL12M ventit, (1600Ft/db)
vagy inkább 2DB 25CM-es "Works Power" Silent Case Fan ventit. (3000Ft/db)
(lenne aki elhozná ilyen árban)Hang és a légszállítás is szempont. előre is köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz easy...rider #1655 üzenetére
szvsz számold ki melyik megoldásnak lenne nagyobb légszállítása (alapon vagy azonos hangerő mellett) - jópár hőcserélőt tervezel, oda kell a kraft
szerintem jónak tűnik..
-
Oibacsi
őstag
válasz easy...rider #1655 üzenetére
a slip stream-eket felejtsd el, iszonyatosan hangosak lesznek amint terhelést kapnak (radira vagy bordára rakod)...ha 12-es olcsó és jó ventit akarsz akkor yate loon
-
jasszer
őstag
Sziasztok,
Létezik ilyen, vagy csak elírás? (mindkettő 120 millis)
THERMALTAKE A2329D
- sebesség: 1600 rpm
- levegőkeringetés: 62,2CFM
- zajszint: 16 dBAGLACIALTECH Silent Blade II.
- sebesség: 950 rpm
- levegőkeringtetés: 36CFM
- zajszint: 18 dBANagyobb fordulat, kisebb zajszint és közel dupla teljesítmény, azonos áron?
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Oibacsi
őstag
válasz easy...rider #1668 üzenetére
jó, csak ne felejtsd el hogy hangszigetelt laborban és szabad légáramban tesztelték...
-
shteer
titán
válasz easy...rider #1668 üzenetére
egy ilyet kipróbáltam, nem nagyon volt hangja - de az AC-hez képest sztem a csapágynak volt nagyobb zaja
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
válasz easy...rider #1671 üzenetére
kellemes volt azonos felületre viszonyítva talán jobb mint 12-es azonos fordulaton
szerintem jónak tűnik..
-
Oibacsi
őstag
válasz easy...rider #1671 üzenetére
pontosan...ez házhűtésre való, másra nem jó
-
easy...rider
őstag
és ha összeraknál 3db 12-est és ahoz viszonyítod?
mert vagy 6 - max 8 12es, vagy 2db 25ös fér el a "radiátorházba"
a papír forma szerint 2db 25össel hangban és légáramban is jobban jönnék ki mint 6db 12essel
de bármi egyéb javaslat jöhet a rendelkezésre álló felület 66*33cm és ezt kéne a legjobban megtölteni ventivel. -
shteer
titán
válasz easy...rider #1674 üzenetére
joban járnál sztem is anno nekem is volt 40*60-as radim és gondolkotam h azt ventizem fel - aztán sikerült eladnom és aktív radi lett de nekem is azt tanácsolták, h inkább 2 nagy venti
szerintem jónak tűnik..
-
Bálint85
senior tag
8cm -es ventilátorba melyik a leghalkabb ami kb 2600 fordul?
vagy tudtok ajánlani 8 cm olyat ami gyorsabban pörög mint 2600 és 19db kb ?ház hűtés lenne.http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
shteer
titán
válasz Bálint85 #1676 üzenetére
de kétlem h 2600rpm nem hangos - 1500rpm és 19db(A)
szerintem jónak tűnik..
-
easy...rider
őstag
Eldőlt h 25ösöket veszek, csak 2 közt vacillálok:
egyik [link] [link]
másik [link] [link]Nekem egyformának tűnik a kettő, mintha csak a levonó lenne más.
De az első úgy látom csúszócsapágyas (Bearing: Sleeve), de annál is csak az 1ik forgalmazó írja oda h olyan!
A másiknál meg folyadékcsapágyas (Bearing: Fluid Dynamic) de ezt meg a gyártó nem tünteti fel, hanem csak az egyik forgalmazó.Lehet ugyanaz csak elírás vagy ilyesmi?
Mert amúgy a csúszó és a folyadékcsapágyas technológia ránézésre hasonló.
(mármint a műszaki rajz alapján nem, de ránézésre sztem az lehet, mert nincs csapágy ergo tűnhet csúszónak SZVSZ)bocsi ha vmi nem érthető. késő van gépet kellett telepítenem. megyek bedobom a szunyát.
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
Van egy venti csatlakozós hosszabítóm aminek a lényege, hogy be van iktatva egy ellenállás ami miatt lelassul a venti fordulatszáma. Biztos láttatok már ilyet. Az normális ha az a kis ellenállás (vagy mi) melegszik?
-
zolee3000
tag
Sziasztok!
Ventilátort szeretnék venni a Cooler Master CM 690 házamba, de nem ismerem a venti-márkákat, nem tudom melyik a jobb, melyik a felejtős kategória. Minimum 1200 rpm-es ventit szeretnék, aminél jó a levegőáramlás. Nem a leggagyibb golyóscsapágyas kellene, de a hang nem számít, szóval nem nekem a halkság nem ér meg plusz 1-2-stb. ezer forintot. A méretéről: na itt vagyok gondban. Vagy 120 vagy 140 mm-es kellene. De utóbbiban nem vagyok biztos, hogy megérné. Ahogy látom, nehezebben beszerezhető, drágább és lehet nem is sokkal hatékonyabb, mint egy jobbfajta 120-as. Én így látom, de nincs tapasztalatom, ezért fordulok hozzátok. Ha tudnátok valami jó ventit ajánlani (akár egyik, akár a másik méretben) azt nagyon megköszönném.
Jah, egyébként itt nézegettem ventiket, ezekről esetleg vélemény? -
Dzsiforsz
tag
Hello!
A passzív hűtésű videókártyám alá beraktam egy iylen a hűtőt, a képeken látható módon:
[link]
Jelenleg szívja ki a levegőt, és kb 10fokot hűt. Meglehet valahogy csinálni, hogy ne szívja hanem fújja a levegőt rá? Szereintetek az jobban hűtené? -
Oibacsi
őstag
Hali! Van itt valakinek chieftec af-1225s ventije?
-
Skizz
addikt
Bázze... vettem két AC ventit... iponon azt írták, hogy 1500-at pördül azt közben kiderült hogy 1000-et. A 950-es GT ventiket akartam nyugdíjazni, meg több levegő kéne a gépnek, erre most ott vagyok ahol a part szakad. Ráadásul a fordulatszám visszajelzés fogalmát sem ismerik különösebben... Mondjuk valamivel halkabbak mint a GT-k, legalábbis motorzajuk messze nincs annyi.
-
zsoltee10
addikt
hmm, jó nagy topic, és valszeg én vagyok balf.sz, de nem találom, amit keresek.
szal: 2db 12-es szellőztető venti kell, meg egy 12-es a procira, meg vmilyen a vga hűtőre.
Egy Aerocool Power watch panellal szeretném vezérelni, de úgy olvasom, hogy akármilyen venti nem mehet rá, hanem olyan kell, aminek piros-fekete-fehér vezetékei vannak. nem nagyon értem, hogy miről van szó. valaki elmagyarázná nekem, hogy mi a különbség a piros-fekete-sárga ventikhez képest???
-
Vidori
tag
Hali!
Nekem 8 cm-esben van PWM-es van.
Mennyiért vetted?
Én itt vettem:
http://tts-kft.hu/news.php
Volt már többféle Zalman, noname, Glacialtech, Revoltec, Foxconn és TT.
Halknak elég halk, de viszonylag kevés levegőt szállít 5V-on.
Ami a meglepő, ez VGA venti 5V-on többet szállít mint a többi és halk is:
[link] -
Shono
aktív tag
Üdv!
Tudunk ilyenről: 12cm ventilátor, de nem 2,5cm vastag, hanem mondjuk 1,25cm? -
tzsolesz
nagyúr
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
2 db 12cm-es ventit szeretnék az LC-Power ( Itt az info róla ) házamba.
Az igazság az hogy anyagilag a padlón vagyok, de van rá 3K-óm. Úgy szeretném, hogy az egyik befújja a levegőt, a másik pedig kiszívja a házból. Na már most az elhelyezésre nem sok lehetőség van, és ezzel kapcsolatban is kérem a tanácsokat.
Lehetőleg halk legyen, és 5V-ról szeretném üzemelni őket....Ja fontos a PCX-ről lenne.
-
XoZ
aktív tag
válasz tzsolesz #1693 üzenetére
Végignéztem a PCX kínálatát, de nem igazán találtam olyan ventilátort, ami jó és az ára is megfelelő. Viszont tudom ajánlani az egyik PH-s bazárt: Nagy ventilátor bazár, itt most akciósan akár 1600 Forintért vehetsz 2 Arctic Cooling ventilátort, amelyek általános használatra szerintem tökéletesen megfelelnek. A drágább Scythe ventik is akciósak (1200-3000 Ft).
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Oibacsi #1697 üzenetére
Rendelek, rendelek, de még nem tudtam eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb választás...
A két AC 1600Ft az nagyon bejönne nekem. De abból is van három féle, azt sem tudom eszik-e vagy isszák. Aztán az is felmerült bennem, hogy lehet-e nálam alaplapról vezérelni a ventiket, vagy marad az 5V. Azt sem tudom melyik a halkabb yate loon, vagy az AC-ból valamelyik 3?
Szóval sok itt a kérdés kérem szépen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- Gamepad
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Mazda topik
- Félórányi kulisszák mögötti videón a South of Midnight
- További aktív témák...
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Minőségi ARGB ventik és modding nagy választékban most szuper akciós áron!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Alpenföhn Wing Boost 3 140mm! (2db)
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- 40x40mm-es 12v ventilátort keresek
- Be quiet! Pure Wings 140 MM es rendszerhűtők eladók!!!
- Új 6db LIAN LI UNI FAN SL-INF 120 RGB VENTILÁTOR FEKETE (UF-SLIN120-1B)
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple Pack Black FAN + Lightning Node Core bontatlan ALZA garanciális
- Cooler Master COSMOS C700M-ből kiszerelt 0 új perces ventik 4 db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest