- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
Valamennyit biztos segít,de az lenne az igazi ha ilyenekkel lenne rögzítve a venti.De a Noctua-hoz adják ezeket gyárilag.
-
Henk
veterán
Az úgy már tökéletes,viszont nem olcsó.Mondom a Noctua tartalmazza ezeket a gumi tüskéket is.
A Revoltec vezérlőre akarod kötni majd,próbáltad már valamilyen ventivel,hogy mennyire működik jól az a szabályzó?Hallottam valakitől,hogy panaszkodott erre a szabályzóra,hogy valahogy összegerjed bizonyos ventikkel és furcsa hangokat produkál. -
-
Henk
veterán
De miért nem tudod szabályozni?A gyárinak is meg az AC-nek is mennie kéne vele.A vezérlőnek adsz a tápról egy 12V-ot,a ventit pedig rádugod a vezérlő valamelyik csatijára(asszem 4-et lehet rákötni).Aztán ha az ahhoz tartozó potit tekergeted amelyikre dugtad a ventit akkor a fordulatnak változni kell egy bizonyos tartományon belül.Nem tudnál a szabályzóról egy képet csinálni?(a hátuljáról,hogy milyen csatik vannak rajt)
-
Henk
veterán
Hát az AC 3 pines csatiját ne dugd rá a vezérlőre mert az csak a fordulat ellenőrzésére szolgál és ha jól emlékszem abban 2 vezeték van bekötve.(sárga és talán fekete)
A venti 4pines csatiját dugd rá a szabályzóra.Csak 1 féle képpen megy rá és egy pin szabadon marad.Úgy viszont működnie kell. -
Henk
veterán
Na lehet pont ez a mellékhang az amire más is panaszkodott ezzel a szabályzóval.Nem valami sipoló,visító hang?
Azt neked kell eldönteni,hogy melyiket vedd én csak azt mondtam,hogy a Noctua-nál már benne van az árban a gumi rögzítő.De ha működik a szabályzás az AC-vel akkor miért is akarsz másmilyen ventit venni?Vagy nem az volt a gond,hogy nem tudtad az AC-ket a panellel szabályozni? -
-
cellpeti
nagyúr
Cooler Master 335 házba keresek ventiket,nem muszály állíthatósat,az a lényeg,hogy menjenek és fújják/ húzzák ki a házból a levegőt!
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Peti78
őstag
válasz cellpeti #2423 üzenetére
Tudomásom szerint Nyugdíjas nem árul Noctuákat, és Henk-nek abban is igaza van, hogy nála a legolcsóbb az S-flex. Én azért ajánlom a Noctua p-12-t, mert azzal van tapasztalatom, és eddig messze ez a legjobb venti amit kipróbáltam. Az adatai alapján az S-flex egy kategória vele.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Geree
senior tag
hello!
Tud valaki mondani nekem egy viszonylag halk (<25dB) 8cm-es ventit több mint 50 m3/h-s levegő átvitellel?
Esetleg max teljesítményen hangosabb, de hőszenzoros is jólenne... egy coolink tank 1 breeze ventijét cserélném le.
Annak az adatai:1500 rpm - 38,4 m3/h - 21dB
3000 rpm - 76,2 m3/h - 31dBtehát egy összességében ennél jobb adatokkal rendelkező propeller kéne
a friend in need is a friend indeed
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintetek hogyan rakjam a ventiket a házamba, most vettem új procihűtőt. Most így van, a piros vonalak a meleg, a kékek a hideg levegőt jelzik. Nem profi rajz, de ennyi tellett.
[link] -
Peti78
őstag
Hi
Tudja valaki, hogy melyik az ULNA átalakító a 2 közül amiket a noctua p-12höz adnak?Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Henk
veterán
válasz Vasinger! #2428 üzenetére
Ez így teljesen jó.Esetleg a ház elejében lent nincs venti hely?Mert ha alulra tudnál tenni az talán egy hajszállal jobb lenne.
Peti78: amelyik kissebb fordulatra szabályoz.
Nem emlékszem már,de nem tart semeddig kipróbálni,rádugod aztán meglátod mekkora fordulaton megy az egyikkel illetve másikkal.Amúgy asszem a fekete,de nem 100%.(fekete és piros van hozzá nem?) -
lancer77
tag
Hy.!
Tudtok ajánlani valami kis konzolt amivel lehetne több ventilátor fordulatát szabályozni? -
-
Henk
veterán
-
Peti78
őstag
-
Peti78
őstag
válasz lancer77 #2447 üzenetére
Hát, ha lehet akkor csak a ventit szedd le, és irányíts rá egy halk 12-est, hogy a ház hátulja felé fújja le a bordáról a levegőt. Jut eszembe, borda is van rajta? így megmarad a majdnem eredeti állapota is.
Most néztem meg a lapodat, és nem látok bordár a venti alatt. Sztem szedd le, rakj oda egy ventit és nézd meg a hőmérsékletét. A csavarokkal óvatosan, gari szükségessége esetén meg nem kell tudniuk a boltban, hogy mit csináltál[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
lancer77
tag
Esetleg olyan progi amivel vezérelni lehetne a ventit olyan nincs? a speed fanon kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 40x40mm-es 12v ventilátort keresek
- Be quiet! Pure Wings 140 MM es rendszerhűtők eladók!!!
- Új 6db LIAN LI UNI FAN SL-INF 120 RGB VENTILÁTOR FEKETE (UF-SLIN120-1B)
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple Pack Black FAN + Lightning Node Core bontatlan ALZA garanciális
- Cooler Master COSMOS C700M-ből kiszerelt 0 új perces ventik 4 db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs