Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gege71.hu

    addikt

    válasz Markgx10 #2645 üzenetére

    Már priviben diskuráltunk de azért leírom a UFC 111 véleményem:

    1.GSP v. Hardy
    GSP hozta a formáját abban amiben igazán jó..a földön. Felmérte az elején, hogy Hardy jól mozog/elmozog talpon, viszont a levitelek ellen nem sokat tudott tenni. Az viszont döbbenet, hogy karfeszítésben mit ki nem bírt a csávó. Nem egy lekopogós fajta :)

    2. Mir v. Carwin
    Mirben csalódtam :( Nem is értem mi volt vele. Nekem teljesen úgy tűnt mintha nem érdekelné a harc. Csak olyan kivárásos nem tudom én mis is volt. Enervált volt. Carwin egy őserő arc. Nem lett volna szabad a Mirnek hagyni ezt a ketrecnek tolást. Inkább dobta volna hanyatt magát és BJJ-re játszott volna, vagy nem is tudom.
    A többi meccs egész jó volt:)
    A feltörekvő nehézsúlyos arcokból én személyes szimpátia és az elszántsága alapján is a "CIGÁNÓ" (Junior dos Santos)-ra teszem le a kövem. Elképesztően gyors a keze, és a levitelekből is (lásd utolsó meccse) úgy áll fel mintha csak a napozóágyról emelkedne fel egy pohár sörért :)

    Ja a UFC 111en a bírók nem igazán voltak toppon. Lásd MIR meccs amikor már ájult volt Mir,Carwin még mindig csapta a fejét.
    vagy volt egy görög(török? arab? isten tudja) csávó egy lengyel sráccal, lábfeszítéssel nyert. Ott is addig várt a barom(bíró) míg a lába majd kiszakadt térdnél csórinak pedig már kopogta lefele ész nélkül. Ezeket a bírókat amúgy nem is nagyon láttam még. Talán csak 1et.

    gege

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák