- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
valaki dark crusade/diablo(nemtom lehet-e)/zero hour/warcraft 3/medieval total war(ezt se tudom) multi+hamachi?
-
Hack3er
őstag
Sztem úgy lehetne embereket csalogatni hogy jöjjenek játszani, amivel játszanánk annak a játék topikjába beírni hogy van ilyen program hogy tudünk a játékokkal neten nyomni, és átírányítani ide őket.
Egy próbát megér. -
Szemi82
tag
Na akkor úgy látom csak nem lenne rossz egy ilyen topic!!!
-
cochy
tag
ha valakinek van kedve zero hour/hamachi akkor irjon. 5ig vagyok. meg este 9 után
-
Szemi82
tag
Emberek jelentem, hogy pmheros és szemi82 várják a jelentkezőket il-2 játékba.
Irjon akit érdekel. -
DeusHun
őstag
Üdv!
Ma akartam hamachin keresztül cs-zni, de fellépett egy kisebb (?) probléma. Mikor bejelentkezem a hálózatba a proggal egy személy mellett egy kék lefele mutató nyíl van. Ő nem tud csatlakozni (ha nyitom a játékot). A leírást, hogy mi ez megtaláltam: [link]
Amit írnak meglestem, nekem olyan opció nincs.
A legújabb kiadású van nekem is meg a srácnak is (update nem talál frissebbet).
Van valami megoldás erre?Rainforest Alliance Certified signature
-
just
aktív tag
Miért van az h tegnap egyből sikerült hamachin keresztül lanba játszani az aoe3-at neten, mert amikor megcsináltam a szervert akkor a hamachis ip-met írta ki, most meg ha megcsinálom ugyanúgy akkor a lanos ip-met írja ki és egyikre se tud csatlakozni a haverom.
Two things what i hate. People that can't count...
-
oxaher.
csendes tag
Hi,az a problémám h company of heroest szeretnénk játszani hamachin keresztül de nem látjuk egymás szerverét,a multkor sikerült játszani 2game-t de most megint nemjó + cod2be se látjuk egymás szerverét mostmár... mi lehet a gond
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!!!
Látom még nagyon nagy a téma Hamachi terén meg játékok játszhatóságával kapcs.
Az én véleményem az, hogy aki megcsinálta a Hamachit az egy korrekt jó ember volt mert tényleg lehetővé tette azt, hogy lanhálóhoz képest tudjunk játszani haverokkal neten át....de tapasztalatok alapján annyira der annyira kevés azon játélok száma amivel rendesen megy a hamachi.
Én kb 20 játékot néztem meg már haverokkal, hogy tudunk e vele játszani de ebből a 20ból ha talán 5 volt olyan ami rendesen ment is.
Egyszerűen nem értem miért ennyire hülye ez a program... volt olyan pl az egyik tökéletesen működő game a Toca 3 volt...simán mentünk vele 4en-5en erre kis idő után mikor újra akartunk játszani vele és korábban lelett szedve a gépről viszsaraktuk haamchi minden be...és kész..semmi..nem látjuk a szervert....
Tehát ez a hamachi vhogy annyira értelmetlenül elsz**ja a dolgokat ami korábban jó volt, hogy az csak na.
Nem ártana vmi vagy másik program helyette vagy vmi patch hozzá mert ahogy látom itt mindenkinek az agyára megy már, hogy mindent jól csinál de akkor sem megy.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
marcias
őstag
Üdv!
Haverommal akarunk Company of Heroes-zal játszani, de nem tudunk, nem látjuk egymást a játékon belül. Esetleg mással is kipróbálnám, hátha nálunk a gond! -
marcias
őstag
Más a megoldás! A gém akkor, de csak akkor fut ha: Hamachiban csak 1 szoba van nyitva, ésegyedül vagy azzal, akivel játszani akarsz!
-
pachito
őstag
medieval 2 total war játszható hamachin keresztül?
-
pigatt
őstag
Üdv. Mindenkinek!
Lehet leírtátok, de nem olvastam végig a fórumot, azért remélem valaki segít! Rendszer újratelepítés után, hogy lehet visszaállítani a saját hálózatot?
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Az a baj, arra már rájöttem, hogy új IP-t adott meg nekem és nem a régit generálta vissza, megpróbáltam manualisan visszaállítani, de nem sikerült!
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Ez érdekes emiatt a kis szutyok miatt esik az fps, ha a virtual network adapter aktiválva van! De miért? Vagy csak nálam van valami ütközés?
i9 / 4080 / 32"
-
norbiphu
őstag
Trackmania United + Hamachi kombót próbálta már valaki?
A verziók megegyeznek, de már hamachiban is előfordul hogy nem tud mindenki mindenkit pingelni. Erre valami ötlet? Mindenki neve előtt zöld a pötty, win tűzfal beállítva, illetve lelőve, routeren megadott port forwardolva, szóval tényleg nem tudom mi lehet ezek után a gáz...
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
Slayer Valor
őstag
Üdv
Noss, a következő a problémám...Már 1 hete ezt csinálja.. elindítom, és hibaüzenet.. hiába telepítettem újra többször is, hiába szedtem le újabb verziót, hiába töröltem, majd újraraktam, hiába... blabla.. szal, a lényeg, hogy sehogy sem akar működni Lehet én vagyok a n00b, de ha valaki esetleg tudja mi a gond, az szóljon! Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Cickánykoma
tag
szeretném a Hamachit filemegosztásra, távsegitségre és távoli gépelérést használni a munkahelyi és hugom gépét az otthonimról. Leszedtem Hamachi 1.0.2.2 -t és felraktam. Wi-fis netem van, egyetemi szerverről kapom WPA2-es titkositással és DHCP-vel a netet. Nyitottam tűzfalon UDP 67,68 és TCP 12759 előirt portokat neki, be lett állitva Optionsbe a port de ezt nyomja a képembe minden alkalommal:
Megnéztem a kapcsolatát, küldött csomagok 316, fogadott:0 szóval próbálkozik kapcsolódni de nem tud.
Ötleteket, tanácsokat kérek mit tehetek a megoldás érdekében.
Üdv: Cickánykoma
[ Szerkesztve ]
Madžari......Dober dan, passport kontrol !!! :D:D:D
-
veterán
Sziasztok!
Megpróbálhatnánk egy BF2142 társaságot összehozni a Hamachi-n! OK?
-
Slayer Valor
őstag
válasz Slayer Valor #276 üzenetére
Közben megvan a probléma.. ^^ Hálózati kapcsolatoknál le volt tiltva a Hamachi...
-
TommoT
csendes tag
Hello!
A társam neve mellett Hamachiban egy lefelé mutató kék nyíl van és nyílván ez jelez valamit, ami miatt nem látjuk egymás szerverét. Nem tudjátok, ilyenkor mi a probléma és hogyan lehet megoldani? Egy faqban valami relékről olvastam, de ezt nem nagyon értem.
Előre is kösz a segítséget!TommoT
-
Norbi14
senior tag
CoD4 ben akarunk játszani haverral 1v1(a serverek túlzsúfoltak) de csatlakozásnál 10ig számol majd kiírja h időtúllépés tűzfal nálam is és nála is ki van kapcsolva
-
szente
addikt
hali!
nekem problémám van ezzel a progival.amikor feltelepitem és próbál hálózati cimet keresni magának akkor nem talál.illetve talál egy pillanatra ki is irja hogy csatlakozva de utánna elkezdi megint...ötlet?
üdv -
Tipe
tag
I will become what I deserve.
-
szente
addikt
nah már jó én votlam a szerencsétlen már csak a fifa07-et nem tudjuk sehogy öszehozni
-
Sirandrish
legenda
ez engem is érdekel...ha esetleg megvan a megoldás küld már majd el PÜ-be.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
PishT
tag
World in Conflict-ot próbálta már valaki Hamachin? Olvastam, hogy elég sokan ezen keresztül játszák. Mi miatt nem látják 1mást a gépek? Van vmi "extra" beállítása?
KÖSZÖNET![ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
Hello!
Cod4-et nyomnék a spanokkal, hamachival. Megcsináltam a kapcsolatomat. Kapcsólódnak hozzá és megyünk is gamelni azt ennyi?? -
Sirandrish
legenda
ha bejön irj már PÜ-t mert engem is érdekelne hogy a cod4et hogy lehet..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kutyámajom
csendes tag
Hi heroes V-öznénk hamachin keresztül de nem látjuk egymás szerverét vmiért,ugyanaz a verzió + a 2kiegészítő felrakva.Vmi ötlet?
vissza mennyé!
-
kutyámajom
csendes tag
up
vissza mennyé!
-
Napster01
tag
válasz Sirandrish #289 üzenetére
ki fogom próbálni, holnap adok vmi infót, de sztem mennie kell simán LAN-ba, de ha nem akkor (ha routered van) ki kell nyitni a portot a cod4-nek, ami nem tom mi az alapértelmezett, talán 28960 -- meg tod nézni a server configba és elvileg utána vagy simán megtalálja vagy hamachis IP szerint rákeresnek a serverre aztán go play
_.(-.-)._
-
Kobe
veterán
sziasztok
spannal szeretnénk battle for middle earth öt nyomni hamacsival, régebben ment is, azóta haver beiktatott egy routert és a hamachi nem mukszik neki, azt Írja ki hogy 'mediation server has rejected the logon request'
valakinek tipp ? portforwardal is próbálkozott már de nem megy -
Csabahun
senior tag
Sziasztok,valaki játszott már a Crysis-el hamachin?
Ha igen ,megoszthatná velem,hogy hogyan is kell.
Köszönöm!! -
PishT
tag
Rome Total War-t játszott már vki Hamachin? Ha igen, tudnátok segíteni mit, hogyan kell beállítani?
Köszönet érte! -
BB3nce
tag
Valaki nemtudna segíteni a World in Conflictban? A haverom serverét látom, de ő az enyémet nem. mikor meg bepróbálok lépni akkor meg faild to connect servert ír.
Valaki segítsen
thx -
pigatt
őstag
Arra bizonyos lefelé mutató kék nyílra mi a megoldás?
i9 / 4080 / 32"
-
AdamMcKraken
tag
Hali! Valaki Gears of Wart Co-Op-ban esetleg?? főleg kezdők élletve közép haladóknak,mert én se vok anyira profi
a legnagyobb hülyeség is amit elkövetünk, jó valamire
-
horvathkrisz
addikt
válasz AdamMcKraken #299 üzenetére
mi is azt szeretnénk, de előbb be kellene állítani úgy hamacsit, hogy egyáltalán lássák egymást a gépeink.
ping megy, de a megosztott mappákat nem látjuk.
valaki esetleg tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest