- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Hi!
HAverommal néha a mai napig szoktunk UT99-ezni, ő otthonról, én is otthonról, és IP kapcsolódással, Hamachi nélkül.
Méghozzá úgy, hogy ha kész a szerver a haverodnál, akkor Multiplayer / Open location és bemásolod a haverod IP címét, OK és már csatlakozott is.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
deminos
aktív tag
válasz bivalyolo #550 üzenetére
A portot már megengedtem a hamachinak a routerban.
De tovább bonyolítom a dolgot. Ha letiltom a hálókarimat és újra engedélyezem, akkor már minden játék egyből a hamachi-s ip-met látja és minden működik. Ami azért mókás, mert ahogy már írtam a hamachi-s LAN-t vettem előre prioritás szerint a fentebb leírt módon. Mégis meg kell tenni ezt a tiltósdit. Elég fura.Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
deminos
aktív tag
válasz Apollyon #551 üzenetére
Csak egy baj van ezzel, hogy szerintem router mögül már nem működne. Már pedig a mai társadalom nincs meg net nélkül, így a feleségem se. Le is tépné a hajam, ha a játék miatt nem lenne nete. Úgyhogy ez az út nem igazán járható, de mint fentebb írtam a hálókártya letiltósdi működik. Így minden játék mindenféle hókusz-pókusz nélkül megy.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
Apollyon
Korrektor
Amúgy ez az új Hamachi elég nagy tré.. Ha megszakad a net véletlen, elég lassan tér magához, másrészt nem lehet kikapcsolni, csak Task Managerrel.. MÉRT? mér' kell visszafejlődni? Kinek fájt a kikapcsolás funkció?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Adott a Hamacsi legújabb verziója, és 2 Windows 7-es gép, haverral akarnánk Age of Empires II-vel játszani, de nem akar össze jönni. Nézegetjük a beállításokat mit hogy kéne, de nem jövünk rá mi lehet a gond. Itt a fórumban már korábban szerepelt, hogy a hamacsit a hálózati beállításoknál legelőre kell hozni, azt megcsináltuk ki is pipáltunk mindent, de semmi.
Esetleg a routerben kéne portot nyitni a hamacsinak?Üdv
Puma"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
whitezo88
nagyúr
probléma a következő.
feltettem Hamachit, ugyanazt mint barátomnak, neki megy is. tegnap elküldött 4 sort, amivel routerben forwardolni kell hogy menjen, ment is.
a gond az, hogy ma már nem ment.csatlakozás, csatlakozva, belépés, és utána jön a hiba h a közv szerver visszautasított
adott még 8 címet ami még neki van összesen 12. de még mindig ugyanaz. mi a gond?
hamachi 192.168.0.137 Both 3724 / 3724
hamachi2 192.168.0.137 Both 6112 / 6112
hamachi3 192.168.0.137 Both 6881-6999 / 6881-6999
hamachi4 192.168.0.137 Both 8085 / 8085
hamachi5 192.168.0.137 Both 2300-2400 / 2300-2400
hamachi6 192.168.0.137 Both 80 / 80
hamachi7 192.168.0.137 Both 443 / 443
hamachi8 192.168.0.137 Both 3659 / 3659
hamachi9 192.168.0.137 Both 30440-30449 / 30440-30449
hamachi10 192.168.0.137 Both 9570 / 9570
hamachi11 192.168.0.137 Both 12975 / 12975
hamachi12 192.168.0.137 Both 32976 / 32976 -
RaZroX
addikt
Üdv! Olyan problémám van hogy ha a hamachi fent van akkor más ehez hasonló programok nem mennek, mint pl.: Tunngle, GameRagner
Valaki tudja a megoldást, hogy ne üssék egymást a programok ?This is the way
-
RaZroX
addikt
Üdv! Tudom hogy nem hamachival kapcsolatos, de olyan probléma adódott, hogy a GameRanger nevű programot szeretnénk használni. A lakásban két gép van, amin eddig hamachi volt. A probléma az, hogy csak ez a két gép nem látja egymást gameranger-ben de mindneki mást látunk mind2 géppel. Valakit tud megoldást ?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
This is the way
-
bivalyolo
őstag
pontosan mit értesz azon h látjátok egymást?
amennyire én tudom itt vki hosztol, kiválasztja a játékot stb, a másik pedig csatlakozik majd a program indítja a játékot mind2 embernél. ezután lehet magában a játékban hosztolni és csatlakozni.ott vmi más probléma lehet.
op. rendszer megegyezik vagy vegyes felállás?
mert van olyan h a win7-hez nem tud az xp-s és vagy fordítva."Let's agree to disagree!"
-
menfisz17
csendes tag
hello új vagyok még itt
nem tudna valaki segíteni hamachival hogyan lehet rfactorban szervert csinálni? -
SLYM
veterán
heló. szeretnénk a haverokkal sokan hamacsin keresztül játszani a condition zero-val, de sehogy sem sikerül. annyit csináltunk, hogy feltelepítettük a hamachit és a CZ-t, majd próbáltuk egymást pingelni hamachin keresztül, az még sikerült, de LAN hálózatban nem láttuk egymást. mi lehet a baj? köszi
-
nagyúr
Sziasztok!
GRID-et szeretnénk játszani Hamachin, de az alábbi problémába futottunk...
Tudjuk a játékostárssal pingelni egymást, ő betud az általam (játékon belül) készített session-ömbe lépni, azonban én nem látom az övét. Más látja az övét és be is tud lépni, én senkihez sem...
Jelenleg egy TP-Link WR1043ND routerem van, amíg Linksys WRT54GL volt, nem volt ilyen probléma, pedig ott sem állítgattam semmit, mindent csinált magától a router.
Routerben SPI tűzfal kikapcsolást próbáltuk nem segített. DD-WRT firmware nem segített. Port forward beállítás nem segített. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi lehet a gond és már teljesen kéz vagyok, hogy nem tudjuk megoldani a problémát. Hamachin nem állítottam semmit a routercserénél.
Előre is köszönöm a segítséget
-
bivalyolo
őstag
-
M@nH.
aktív tag
Aki teheti állítson be a saját IP címére DMZ-t a routeren.
-
M@nH.
aktív tag
válasz bivalyolo #578 üzenetére
Mert úgy legalább nem az lesz hogy minden játéknál keresheti hogy melyik portot is kell kinyitnia. Persze lehet hogy a program amelyikről szó is van megelégszik egy porttal, ezt nem tudom. Mindenesetre nálam be van állítva a DMZ egyéb szerverek miatt is (pl.: ventrillo, ts mikor melyik kell és egyéb programoknak) és idáig szerencsére nem volt belőle probléma, persze igazad van hogy biztonság szempontjából előnyösebb a forwarding. De nem vitának szánom ezt a hsz.-t, félre ne érts
-
fzsolte
tag
Sziasztok!
Nagyon nem szeretem újraindítani a gépemet, ezért mindig hibernálom vagy készenlétbe teszem. De ezt a Hamachi nem nagyon bírja. 2-3 bekapcsolás után egyszer csak eltűnik a futott programok listájából és amikor újra elindítom a "Nem tud csatlakozni..." hibaüzenettel leáll. Ekkor viszont már tényleg újra kell indítanom a gépet. Valakinek hasonló esete amit esetleg sikeresen megoldott??? Nagyon idegesít. 2.1.0.122-es Hamachim van.
Válaszokat előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
DEV_NULL
őstag
Üdv!
Egy gyors kérdés, én tudom pingelni havert hamachin, de ő engem nem. Mind2en tudjuk pingelni cmdből saját localhostunk és hamachi ipnk, én látom őt hálózaton, de ő engem nem. Mi lehet a gond? Köszi!
-
Polemius
senior tag
Üdv!
Remélem valaki tud segíteni rajtam.
Azt szeretném, ha a Hamachi nem csatlakozna a gép indulásakor automatikusan egy hálózathoz (jelszó) nélkül. Mert most ezt teszi és sehol nem találom hol tudnám erről lebeszélni.
(A géphez mások is hozzáférnek, az otthoni gépemhez [amihez kapcsolódok] meg nem szeretném.) -
crate
csendes tag
Hali !! Segítség kéne előre is köszönöm hamachi L4D 2
Olvastam a fórumon sok megoldást
következő hiba lépet fel : szeretnénk játszani haverral Left 4 dead 2-vel lanba hamachival (oprendszerünk win 7, 32bites és 64 bites, game ugyan az van feltéve mind2 gépen és hamachi is megegyezett) előszőr a legújabb verzióval nem ment, utánna próbáltuk a hamachit h hálózatban első helyre tesszük -ez sem volt jó, próbáltunk a 1.0.1.5 ös verzióval is azzal sem volt jó akár én akár haver csinálja szervert. Legújabb hamachinál láttuk egymást hamachiba chat is jó volt , a régebbibe nem.. és valmaiért nem zöld a csillag .. tűzfalnál engedélyezve van a hamachi (hamachi cilent --magán és nyílvános is kivan pipálva )mind2en routeron keresztűl csatlakozunk viszont ezeknek az állítgatásához nem értek. megköszönném ha valaki valami leírást adna ezeken kívül. -
Feribacsi555
senior tag
Hi. Van 10 hálózatom Hamachin és mindegyikbe jó sokan vannak. Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet átadni a hálózat jogát egy másik gépnek, ha esetleg rendszer újratelepítés mellett döntenék?
-
dugomc
tag
egyszerüen nem értem ezt a programot. 8000féle képppen teszteltük már. most 1.0.1.5 öst raktuk fel mert állitólag az jobb mint az új. Minden bevan állítva. Látom haverom megosztásait a gépén hálózatokban. Látom azt a szervert amit ő nyitott meg de egyszerüen nem tudunk egymásra csatlakozni mert 10 másodperc után időtúllépést ír sőt avaiting code key is ír. Jah amúgy COD4. Ha valaki megtudja oldani a problémám hajlandó vagyok jutalomban részesíteni. Mondjuk 1000ft egy működőképes tanácsért. MSNem : dmc@drinkhouse.hu
-
dugomc
tag
válasz Feribacsi555 #590 üzenetére
tűzfal ki van kapcsolva vírusírtóm sincs tök csupasz gép. a teknogods az mi?
-
bivalyolo
őstag
lassan el kell felejteni a hamacsit az ujabb dolgokkal ugyanis nem akaródzik müködni..
tunngle vagy gameranger
bármelyiket is választjátok támogatják a cod4-et és még száz másikat.
felesleges időpocsékolás és idegeskedés a hamacsival szenvedni."Let's agree to disagree!"
-
dugomc
tag
a cod4 nem igazán új :S gamerangers-t meg megint nem értjük mert tudunk csatlakozni más hálózatokra játékhoz de egymáshoz megint nem.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok.
Az mitől lehet, hogy ha elindítom a hamachit, mindig visszadob offline-ba?
A legújabb verzió van fenn pedig. -
vati182
aktív tag
válasz dangerzone #596 üzenetére
Nekem is pont ez van, eddig régen semmi ilyen nem volt, mindig gond nélkül működött, de most hiába nyomok, a belépésre betöltés csatlakozás és visszaáll ezután offlinera ugyan úgy mintha semmit nem nyomtam volna, és semmi üzenetet nem is kapok...
Keresgélek már 2 napja mi lehet a baj, de nem akadtam rá
a megoldásra
Ha valaki okosabb ebben a témában segítsen már ki minketköszi
-
dangerzone
addikt
válasz Feribacsi555 #598 üzenetére
Nincs.
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok
volna nekem egy olyan gondom a hamachi-val hogy mikor routeren keresztűl jön a gépre a net akkor nem működik csak akkor ha a modem közvetlenül a géppel van összekötve. Ezt hogyan tudom megcsinálni hogy routerrel is jó legyen ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Milyen monitort vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Lexus, Toyota topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest