- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- RAID
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
Hikvision dome 2185fwd-I. Amiről szó van.
-
zsoika
addikt
Szia: Biztos nem használ neki, de tegnap jöttem haza a Balatonról és ott iszonyat sok térfigyelőt láttam oszlopokra szerelve. Egész nap süti a nap őket és kapja az esőt (illetve tanyázik rajta a madár, pók stb.) elég réginek tűnt némely típus és még működik.
Az itthoni Hikvision dom kamerám ahogy néztem olyan langyos 40 C° körüli sajáthőt bocsájt ki, de nekem a hemplatt alatt van. -
fulton
addikt
Értem, köszönöm.
Találtam a kamera belsejében ilyen kis golyókat, gondolom a nedv elszívó, azok maradjanak benne? -
fulton
addikt
Rákötettem a kamerát.
A nas-omon (418play) az SS el nézve (nézném), azt kapom valós képnél hogy: "ennek a kamerának a videóformátuma nem támogatott" erre valami ötlet? pedig támogatott a kamera által.Valamint miért nem tudom kijelölni a 2 TB lemezt rögzítésre?
Azt Alap kötetként Basic hoztam létre. Különállóként. Csak az elsőnek benne lévő SHR kötetes 4 Tb engedi kijelölni. Ez miért van? -
fulton
addikt
Na, nem tudom ledönteni a kamerát hogy jó legyen a kép, mert csak fejjel lefelé tudom függőleges irányba elmozdítani. Ez most komoly? én azt hittem mindkét irányba lehet dönteni, nem csak 1 irányba.
A kötődoboz miatt kellett így felraknom, de így meg fejjel lefelé van a kép bakker. Ne tudjátok meg milyen ideg vagyok már így estére. Midnen összejött ma
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Hogy mondod? a lencsét fogjam meg és tekerjem? tehát nem a vasat amire fogatva van a lencse és forgatható, hanem magát a lencsét?
Meg hogy is mondjam, szeretném ha kicsit látómezőt tekintve vizszintesen is tudnám tájolni, de ezt hogy lehetne megoldani?
Csak úgy ha fizikailag a kötődobozt is dönteném de az meg..macerás nagyon a magasban.
Mert hogy most falra van szerelve a dome kamera, nem plafonra.[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Meg nekem ez az IVMS 4200 nem akar működni, a Hik Connect meg nem mutatja az élő képet mintha nem lenne valami plugin meg neki. Van ötleted?
-
fulton
addikt
Na majd kipróbálom, köszönöm. Most kikapcsoltam, mert feleslegesen ne menjen. Ugyanis nem jó így falra szerelve. Kellett volna fali konzol hogy normálisan lehessen szabályozni mit vegyen. De látva 10k az ára, inkább csinálok hozzá egyet. Azzal lesz jó.
-
fulton
addikt
Az nem baj, de hol látsz Te iylet pontosan
Linkeld már át. Priváton akár, mert én csak olyan áron látok mint magyarban.
Wall mount
DS-1272ZJ-110
Wall mount + junction box
DS-1272ZJ-110BEz a kettő jó hozzá.
-
kirkri
addikt
Ez az egyszerűbb változat nem jó hozzá? OK, hogy a másik pofásabb, de ez töredéke árba kerül. A leírásoknál azt írja, hogy DS-2CD21xx típusokkal kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
fulton
addikt
Csinálok magamnak egy konzolt, majd belinkelem ha elkészül.
-
fulton
addikt
De lehet jó hozzá ezt nem tudom így megállapítani, zsákba macska dolog de biztos van olyan ami jó hozzá.
Viszont találtam itthon kis vasat, vaslemezt 3 vagy 4mm es (kicsit vastag de mind1.
1 db heggesztőpálka, méretre vágás, pici csiszolás, nitrohigitóval zsirtalanítás és fujás (fehérre). (és a csináld magad élvezete )
Majd holnap belinkelem milyen lett. Célnak megfelel szerintem. Sulya van (vaslemez miatt), 3 lukat furtam a tartóra, 8x100mm tiplivel fogom befogatni, azért ennek meg kell tartanía szerintem.De valóban 2k simán megéri az a tartó. Szép is, formás.
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Azon gondolkodom elég látható helyen lesz így a kamera és úgy fogom beállítani hogy az úttól kamera alatti pontig és a közte lévő teret (kapun belül és kapu út közti rész) vegye. Viszont a szomszédok feljelenthetnek a kamera miatt levetetthetik annak ellenére hogy az ő portájuk közel sem lesz benne? Vagy semmi közük hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Papír szerint tud hangot. A rögzítőre nem érkezik semmi, legalábbis én nem hallok semmit. Ezzel átqrtak, vagy tényleg valahogy tud?
-
bigrock
Topikgazda
-
fulton
addikt
Ha az "IR lámpa" engedélyezése ki van kapcsolva, akkor nem lát éjszaka? vagy ez csak vizuális fény a kamerán, és nincs befolyása a felvételre.?
-
fulton
addikt
Azt hogy lehet beállítani a Hikvision admin oldalán, hogy netHDD ben fel is vegyen a nas egy HDD-jére? van erre mód? hogy tudom én ezt megcsinálni
-
fulton
addikt
Eljutottam addig hogy:
Sikerült hozzá csatolnom CIFS módon egy neki szánt kvótás könyvtárat a nas-on.
A hivision-nál most formázni kell. Ez nem fog bekavarni a NAS nak? mármint nem fogja gajra vágni a hdd-t? vagy ez valami virtuális dolog lesz amit formáz? -
fulton
addikt
És azt tudja e valaki, hogy ezen megoldás, routerbe csatlakoztatva az ip kamera, majd gépen nézve az élőképet, hikvision -ról miért szakadozik a kép, ha leveszem a bitrátát 512 re akkor jobb. De 8100 at miért nem bírja? Egy jobb router kéne hozzá?
-
fulton
addikt
válasz bigrock #8334 üzenetére
Hát belső hálón, azaz kábelen..meg meg ugrik a másodpercmutató. Nas SS ről állítottam végül be, tehát azt használom.. De ahogy nézem 2Mb/s fel és 1 mb/s le amit lefoglal a kamera a NAS sávjából.
Érdekes hogy nem bírja. 418play a nas, ez a routerem van
És a gép amiről nézem kábelen csatlakozik a routerhez.Már sikerült az IE letrt is belőni hogy jelenítse meg az élő képet.
Valamint a felvételi lejátszó képét hogy tudom kirakn teljes képernyőre az SS ben?
Még a mozgás érzékelést kellesz belőni.
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Srácok, Hikvision 2185FWD-I kamerához hol találok én firmware-t? honlapján nem látni
[ Szerkesztve ]
-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Szobai megfigyelésre (macska hogyan rosszalkodik) szeretnék IP kamerát, lehetőleg olyat ami távolról forgatható és értelmes képet készít leginkább csak nappal van rá szükség.
Mi a legjobb ár érték arányú készülék erre a célra?Köszi
-
fulton
addikt
Azon gondolkodom, de javítsatok ki ha hülyeséget beszélek, szóval használja a TCP protokolt, na meg a 80-as portot a kép továbbításra streamelésre. De Nem lehetne mondjuk neki megadni hogy a 8000 portot használja. Azért gondolkodom ezen, mert mi van ha más alkalmazás is használja ezt (ha jól rémlik elég gyakori port) és azért lehet az akadozgatás. Mit gondoltok?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ez a port mire szolgál a kameránál?
Device discovery port: 3702
20 éve a Prohardveren
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Hazhoz kintre szerelnék picit ejjel is lato 2-3 db kamerat, melyek a kepet felhobe toltik es mobil approl nezheto es ha letezik aksis verzio az is jo lenne ha normalis aksi es bem 3 napinta kell tolteni es wifihez kapcsolodvavlegyen elerheto.
Mit javasoltok?
Lehet akar Aliexpressrol is.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
fulton
addikt
Azt tudja valaki hogy a DS Cam-ról ha nézem a mobilon, miért olyan mintha kb 10 fps em lenne csak?
Gépen jó, de mobilon nem. Már minden beállítással próbálkoztam de semmi. -
fulton
addikt
Valamiért csak az adatfolyam 2 n stream- kor jó a mobilos kép. De érdekes ezt a 640x480 at itt nem tudom fentebb állítani. miért? természetesen nem csontra akarnám mert nyilván azért lassu a másik, de kicsit fentebb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Renault, Dacia topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Elektromos autók - motorok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest