- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #5563 üzenetére
Azért kell a keret, mert mint írtam fotókönyvbe készítettem a képet pontos vágási vonalakkal és tudom, hogy a nyomdai vágógép leszed a széléből (csak minimális eltérésekkel nem mindig pontosan ugyanannyit) inkább kereteztem, mert abból nyugodtan vághat.
(#5564) Larry303: Köszönöm! Ez a crop tudatos tervezés eredménye és még így is nehéz volt, mert hiába fotóztam fejben már eleve 1:2 arányba tervezve a képet, nem pixelpontos a szemem. Úgy akartam, hogy a váll vonala jobb alul a sarokban érje el a kép szélét, de picit arrébb csúsztam. Így legalább a száj vonala stimmel és alul a nyakék vége. Habár...Alul a nyakláncból vághatok 1 gömböt: az nem feltűnő és akkor helyére kerül a jobb oldalon a váll kifutója is... Úgyis át akartam színezni szürkére a keret fehérjét...
(#5565) m3ss: Megnézem ezt a blur dolgot is, felizgattad vele a fantáziámat.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest