Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz benfolds #185016 üzenetére

    Már gyerekként elhízott voltam, csak időnként összekaptam magam, és lefogytam. Egész életemben ez ment, és a szüleim, tesóim is kövérek. 110 kilósan se én voltam a legsúlyosabb a családban. :)

    Szeretek enni, de tippre tényleg néha igaz a gyakran hangoztatott kifogás is: ez genetika. Mert részben biztosan az, szerintem valami rosszul van kalibrálva egyesekben már a dns-ben. Igaz, hogy oldja a feszültséget is egy nagyobb kajálás, és működik a stresszevés is, de mégis egyesek meg mégsem híznak el így sem. Én meg ha nem figyelek a táplálkozásomra, havi +5 kiló felugrik.

    Oppenheimer: Köszi, és tisztában vagyok a meghízás veszélyeivel, ezért nem is akarom most elb@szni; elképzelni se szeretném, milyen lehet ugyanezt végigcsinálni később, mondjuk 50+ évesen.

    szőröscica: Ismerős. Se jól nem lakhatok a kedvem szerint, se azt nem ehetem úgy általában, amit szeretnék. Pizza nálam is alap lenne, ahogy a sült krumpli és a sör is.

    Pár napja gondoltam arra, hogy még úgy 20-25 évig tán az lesz, mint most, vagyis sok elhízott, és sok diétázó, de a következő generáció meg már talán csak kap egy szurit, amitől sosem fog meghízni. Elhízás elleni gyerekkori védőoltás. Elképzeléseim szerint simán benne van a pakliban valami ilyesmi, elvégre elég sok embert érint, és komoly társadalmi problémát jelent az elhízás, a tudomány meg gyorsan fejlődik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák