Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Na itt egy kép a többit meg akik jönnek úgyis meglátják (sajnos ) Tudom kivilágosíthattam volna, de itthon semmilyen programom nincs amivel hozzá lehetne nyúlni a képhez, hacsak nincs valami a Windowsban beépítve, amiről nem tudok (most látom van Paint de azt még soha meg sem néztem). De mindegy ez van: [link]
-
myrra
senior tag
-
myrra
senior tag
-
Agyzuzo
addikt
válasz Markgx10 #1551 üzenetére
Márk vazze, a pajszered mocskosnagyot fejlődött. Nem is értem mit sír a szád, a sárkány-kígyó(?) a válladon nőtt 2 méretet.
[Szerkesztve]Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Moddingfan
senior tag
válasz Markgx10 #1551 üzenetére
Ne elmész Te a fenébe az álszent formáddal Méghogy Te szarul nézel ki, komolyan mondom barátom, Te nem vagy magadnál, ha ezt gondolod Ja, hol van a pocakod, mert én nem látom, de mindegy Bele kell húznom, mert szerintem jobban nézel ki, mint én, komolyan Összességében:
u.i.: tolj egyet oldalról, nem hszem el, hogy nagy a hasad, de ha Egerben derül ki, hogy eddig kamuztál a nagy hasaddal, akkor lincselés lesz
[Szerkesztve]Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Falco6
tag
ja és bocsi ezt is elfelejtettem itt a nagy olvasásban.
BOLDOG SZÜLINAPOT Manitou!!!!!!!!!!!!
nemtom h kell ien képeket benyomni mint a szülinaposok. sorry -
God Vazzeg
veterán
válasz Moddingfan #1558 üzenetére
Napról napra nagyobb a hasam, ezek a sz@hrok fújnak rendesen, mondjuk állítólag lemegy a végén, ezzel nyugtatom magam. Szal fogtok látni még brutál pocakot Egerben
-
Moddingfan
senior tag
válasz God Vazzeg #1560 üzenetére
Szerintem is lemegy a végén és Te szoktad mondani, hogy ne aggódjunk, ha esetleg nő a pocak, mert azt majd letoljuk. Hajrá mester, csak keményen
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Markgx10
őstag
válasz Moddingfan #1558 üzenetére
Bár ezt kurvára szégyelltem, mert se mell, se váll, csak szőr meg has, de beteszem, nehogy már azt higgyétek, hogy normálisan nézek ki a körülményekhez képest, mert ezek szerint nagyon csalóka volt a hátas kép: [link]
-
myrra
senior tag
-
myrra
senior tag
-
Agyzuzo
addikt
válasz Markgx10 #1564 üzenetére
Ez teljesen rendben van, öregem... Ennyi rinya után ideraksz egy ilyen képet? Há rohaggyámeg!
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
myrra
senior tag
válasz Moddingfan #1568 üzenetére
végén meg erősebb is lesz nálunk. na akkor bekeményítek én is.
egyszerre csinálom God és Janesz kúráját''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Markgx10
őstag
válasz Moddingfan #1568 üzenetére
Akkor elbasztam a képet, most már nem mondok semmit, majd meglátjátok. Erre terelve a szót már csak 11 nap és jöttök. Már várom, főleg a kajálásokat
-
Janesz
őstag
és novedexet az utókúrában azért is kell szedni mert amit megszereztél izomtömeget azt nem tudnád megtartani alacsony tesztószinttel...ha magas a tesztószinted akkor jobban regenerálódsz,anabolikus állapotban vagy és megtartod azt az erőszintet ami segít abban,hogy az izmaid megkapják a kellő terhelést,hogy ne csússz össze... -
Falco6
tag
-
Janesz
őstag
az én kúrámhoz nem árt egy bankot is robbantani...
-2 doboz m1p 40k
-1,5 doboz ergomax lmg 26k
-1,5 doboz novedex :22k
-1 retain 20k
-vitamin pakk: 3x4k
-cink:2k
fehérje:3x11k
tehát összesen:155k és ebben még a kajálás nincs benne...mindez 12 hétre...
de ha már felszedek vele 4kg izmot már megérte...gondoljatok bele..letennél 1,5 millát az asztalra és hazamennél 40kg izommal... -
myrra
senior tag
nekem másfél hónap volt 70k
akkor pont annyi mint a tiéd csak az 3 hónap.
és erőt adott ez is, csak most kicsit letargiába vagyok azé nem megy az edzés
majd lesz jobb is.
remélem''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Falco6
tag
na holnap tesztelem milyen is szendvics helyett jó kis pipit kajálni lizzsel a suliba.
nem fognak ám hülyének nézni. de nem baj! majd ha nagy leszek és erős jól elverem mindet!
asszem ezentúl külön program lesz a hsz visszaolvasás. csak most h hazaértem kb 150-et olvastam vissza kemények vagytok
na jóéjt mindenkinek! sziasztok! -
Moddingfan
senior tag
Léptem aludni, jócak mindenkinek!
Mark: És még nekem van kisebbségi komplexusom? Jól nyomod, értsd már meg no!
[Szerkesztve]Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
myrra
senior tag
-
Janesz
őstag
de van ilyen is...
néha azt hiszem új topic nyílt és csak én vagyok láma,hogy itt nézem mivan.. -
-
Boxer001
veterán
válasz attilam #1586 üzenetére
A képei hatására úgy döntöttem, hogy nem 2007. végén lesz rólam kép esetleg látható néhány percre , hanem mondjuk 2010. Január 1-én. Még eccer idehazudik valamit, Bin Laden fogja szétbombázni egész Egert.
Bazze Márk mit lássunk a képen? Kurva sokat fejlődtél, komolyan lefordultam a székről. Ne szerénykedj már, amúgy meg a hasad ki a szart érdekel, sírva fakadnék a gyönyörtől ha én így nézhetnék ki.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz attilam #1586 üzenetére
Légyszíves szálljatok már le rólam, nyugodj meg zsíros hasat simán fel tudok mutatni mikor jöttök, sőt más nem is tudnék. A többi meg még viccnek is rossz, megígérem idén nem is teszek képet többet. Tényleg rosszul sült el, mert ezek szerint ti nem azt látjátok a képen ami van, bár ezt elég nehéz elhinni. Témát lezártam, köszönöm:
Márk -
deniro2
senior tag
-
Markgx10
őstag
válasz deniro2 #1596 üzenetére
Érdekes mostanában látott egy pár lány (levetkőzve ) és mind azt mondta egyöntetűen, hogy mennyire meghíztam. És igen így már jó
Mizo: A csodaszer most jön , áprilistól fogom kipróbálni (6 hét), aztán az év során remélem még kétszer (mindig mást) ezek ilyen Extremefit.hu-s dolgok lesznek, szerintem ott tényleg vannak csodaszerek, legalábbis már ha egy-két doboz képét megnézem, már akkor erősödök. Ahogy az Attackban hittem az semmi ahhoz képest, hogy ezekben hogy bízok látatlanban.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Automobilista 2
- Mini PC
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest