Hirdetés

Aktív témák

  • helkis

    addikt

    válasz VinoRosso #31566 üzenetére

    értem hogy mit akarsz mondani, de megdughatja mindenki a gépét, ha az eonháló autómatája lenomja azt a zónát túlterhelés miatt (harmadik ok), amiben épp renderelnél a többmillás géppel, akkor nem idegeskednél? :D lehetne fokozhatni a végtelenségig a becsapodó 747-esekig, stb.. a lényeg: nem tudsz a gépedből egy 24/7-ben működő, 100% terhelés alatt álló gépet összrakni. meg lehet próbálni, de mint tudjuk az F1-ben is a legrosszabb és a legjobb kocsi között van 2sec meg 40milla pl..
    tehát otthoni felhasználást tekintve (merthogy FTC nem fog Paksra költözni a program kedvéért valszeg) azt kellene kitalálni mi az amivel a leggyorsabban meg tudja oldani a feladatát, olcsón..

    mondtam egy alternatívát, már csak azt kellene tudni, hogy az alaplapja támogatja-e az AM3-as, 140W-os procikat.. ha igen akkor az X2 550 a legjobb választás szvsz, 2 maggal magas órajelen, vagy 4 maggal kevesebb órajelen, jól meghűtve és normálisan kitesztelve..

    a CUDA jó gondolat, de időigényes lehet a prgramot átalakítani, egy órajelemeléshez semmi nem kell csak egy jobb hűtő, meg egy tuninglehetőségeket kínáló alaplap..

    "Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

Aktív témák