Aktív témák
-
Balinov
titán
gyerekek,lehet az,hogy egy rendesen beallitot,updaltelt sp2prof rendszert (Athlon 900mhz,384mb,40gb,kt133a, 480k-s point of view webcam) osszebaszott az SP3? 2db usb kivezetes,1=modem,2=pow webcam
gondolok itt netmegszakadasra,lefagyasra.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Jazzos #17254 üzenetére
csak mert olvastam egyket negativ visszajelzest,kulonosen az sp3 halozatkezeleserol..
Rendszervisszallitas? 2000 km-rol? Aligha.. Nembaj,Dorien mar elvitte szemrevetelezni a masinat!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Weaver #17258 üzenetére
150 körül tudok vadi új 2 év garos, hp 6720s, core duo, 2gb ram, 160 vagy 250 winyó, intel videó, dvd író lightscribe-os, 15,4", kártyaolvasó, wifi, bluetooth... 163 ér van notebookgyoron... vadi új 2 év gari, eredeti hp táska hozzá...
amúgy enyémhez ha nem vennék újat, akkor 10 ezerér ph-ról tudtam volna core duo procit venni és van egy egy 1 év garos, toshiba faxa notim.. de te tudod...
-
Coyot
őstag
Na és mi a vélemény a HP renew ról? most készülök venni egyet, 100ért elég jónak tartom a 1,8as coreduot 2mega kessel meg giga ram és 120as vinyó... vagy nem?
Má' nem
-
kjanek
tag
E8400 BOX bontatlan 1 év gari.
FPO: Q802A570
36000FtPentium 4 2,8GHZ/1M/533MHZ SL7E2 MALAY
6000FtDell D600
Mobile Intel Pentium M715 (Dothan) 1500MHZ 2MB CACHE
1024MB DDR RAM PC2700 (2x512MB)
ATI Mobility Radeon 9000 32MB
SigmaTel STAC9750/51 Audio
HITACHI 40GB HDD
Toshiba CDRW/DVD TSL462C
WIFI SMC SMCWCB-GM
Broadcom 570X Gigabit Integrated Controller
Conexant D480 MDC V.92 Modem
SMC IrCC Fast Infrared Port
Eredeti Dell (Sanyo) akksi (több mint 3 óra)
Tartalék töltő PA-10
Kensington Lock
Magyar billentyűzet
Kitűnő állapotban.
83000Ft -
Flow
senior tag
Ha valakinek kellenek pecsétes hongkongi 3dolláros bélyegek, jelezze délutánig. Amúgy megy a kukába.
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
-
senior tag
mi elég sokmindent rendeltünk annó hongkongból aztán rájöttünk hogy annyira nme érdemes..
leginkább ilyen mp4 lejáccókat bizniceltünk abból viszonylag sokat.
ami legjobban megérte az talán a sennheiser cx300as volt ami onnan postával együtt 3K volt itthon meg akkor még 10K volt az ára kb.
ja és az amcsiktól jött a szuper egérpadom szintén ebayről
és te mit rendelgettél?Youth hides the key to salvation
-
zabu
tag
Eladó:
-Processzor: AMD Athlon 64 3000+
-VGA kártya: ATI Radeon X300
-Alaplap: ASUS A8N-E
-Memória: 2x512 DDR1
-Hangkárrtya: Realtek ALC850 8-chanel CODEC /7.1 -et is tud, optikai, coaxial kimentet
-Merevlemez: 80 /IDE/ vagy 160/S-ATA/ GB
-Hálózati kártya: NVIDIA nForce Networking Conroller integrált/Gigabit LAN/
-Monitor: Philips 170s 17"
-Gépház: Delux BMW /piros/ elöl hűtőrács, kapcsolható lámpa
-Optikai meghajtó: LG DVD+/-RW /eredeti szoftverrel: Cyberlink DVD Solution, Nero/
-kiegészítők: billentyűzet /genius/
bluetooth USB
Microsoft infrás egér
fejhallgató/mikrofonos/
floppy meghajtó
mobil rack -
-
-
G@ben
addikt
Üdv!
500-as vinyót hogy partícionáljak? 10GB megy a rendszernek, a maradékot kéne elosztani. A 120-asom csak 2 részre volt osztva, 10GB rendszer, a maradék az adatoknak, de ez kicsit más méret. Szívem szerint meghagynám egyben, de túl sok sztorit olvastam arról, hogy eltűnt egy partíció. Szóval hogy legyen?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Coyot
őstag
ha eccer akasz vistát akkor 40 a rencer, amugy szerintem inkább 20 legyen a rencer, mer egy idő után sokminden lesz rajta és nem fog beleférni a 10gigába
amugy a többit meg kedved szerint, én pl d:\-nek tolnék egy 100ast oda rakom fel gémeket meg doksik képek telepítők meg minden, többi meg film zene, szerintem
Má' nem
-
G@ben
addikt
Vista még nagyon távolinak tűnik nekem és az XP-nek hosszú évek óta 10GB-ot adok és elég. A képeket, filmeket, zenéket könyvtáranként szoktam szétválogatni, nem partíció szerint. Esetleg egy torrent partíció vagy annak nincs értelme?
Komolyan egybetenném szívem szerint, csak nem tudom, hogy ennek milyen veszélyei vannak.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Coyot
őstag
szerintem semilyen veszéje sincs, miaz h eltűnik a partíció, nekem most van egy 40es egy 100as meg egy 570es, nem hinném h a nagy méret valamiért is gáz lenne.
torrentnek meg aza legjobb ha másik vinyóra töltesz mindent, így nem huzza a rendszered annyira, meg a kitömörítés is gyorsabb.
Má' nem
-
Thunder78
őstag
Én azért tolnék egy 20-at rencernek, a maradékot fele-fele arányban kétfelé.
Szvsz az lenne az ésszerű
Na nem a partíció eltűnés végett, hanem hogy jobba átlásdNálam most két vinyó ketyeg a gépbe ... az adatoknak egy 400-as WD Réd Edisőn (szép Edi pirosban?), a rencernek meg egy 74-es Raptor (10k rpm) ez szét van szedve 4-felé jelenleg ... 40 a Vistának, 7 az Ubuntu root-nak, 2 Ubuntu Swap és a maradék pedig az Ubuntu /home-nak.
Kicsit belelendűltem a linuxba ... távolabbi céljaim egyike, hogy a winfost elfelejthessem ... már 90%-ban menne :d''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Flow
senior tag
Ne haragudj, de hülye kérdés volt. Kb olyan: piros, vagy kék autót vagyek, segítsetek! Úgy osztod fel, ahogy neked jó. Ezt más honnan tudná? Mondjuk 20-480. Minek több? csak lassítja a rendszert. Ami összetartozik, azt külön mappába teszed, mert pár hónap múlva ide oda fogod a partíciókról másolni a cuccokat, hogy még ez is ráférjen, meg az is...
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
G@ben
addikt
Szegény tudatlan embert így leteremteni! Csak régebben olvastam valami ilyen veszélyről, hogy eltűnt partíció meg minden, és ezt akartam megkérdezni, hogy mi igaz ebből.
10-es telepített partícióból hogy tudok 20-ast varázsolni segédprogramok és újratelepítés nélkül?Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Coyot
őstag
letöörlsz mindent a d-ről meg a többiről.
utána bemész a winfos lemezkezelőbe, és letörlöd a d:\-t kötet törlése pont.
és a c:\-n rányomsz h kiterjesztés(vistába ez,de gondolom XP ben is), és megadod neki h mennyit szeretnél hozzárakni.azt nem tom h rencervinyón megcisnálja-e ha nem rakd másik gépbe, vagy partition magic, de a wines eccerűbb meg naccerűbb, mer az nem hal meg mint a PM, ha 10műveletet kell megcsinálnia
jah és ha winével csinálod ne felejts e gyorsformázni, mer ha nem pipálod be várni kell, aztmeg senki nem szeret
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
jobb gomb a partíción, ottan kell lennie de azt nemtom h rendszervinyón megcisnálja-e, max nem..
amugy lemezkezelő megvan?megnéztem egy Xp-s gépen, tényleg nicns ott, akkor ez Vista ficsőr, nemis olyan szar ez a vista
így marad a PM de ahhoz nem értek nagyon...
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
G@ben
addikt
C megnövelve PQM 8-cal. Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Már csak egy olyan hiba van, hogy pl a vezérlőpultot nem tudom megnyitni, mert az intézőt bezárja a számítógép védelme érdekében. Egyszer már volt ilyenem, akkor asszem reinstall volt a megoldás.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Háztartási gépek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest