Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• footy

addikt

válasz FollowTheORI #48768 üzenetére

A kocsi nem premium, nagyon nem :DDD Ford Focus 3 1.0 ecoboost. Viszont kifejezetten csondes foleg amig a teli szett volt rajta. (Semperit SpeedGrip3)
    Az erdekes az hogy 72dB-t irnak ra, viszont az ADAC tesztben is kijott hogy kifejezetten csendes.
    A szaraz uton nyujtott eredmenye viszont lerontotta az osszpontszamot. (A szaraz uton nyujtott gyenge teljesitmenybol nekem semmi nem tunt fel egyebkent :B )

Ez a resz nekem igy buko
    2020 Auto Express Winter Tyre Test - 8th of 9 tyres
    Positive - Lowest fuel use on test by some margin, good dry braking.
    Negative - Poor performance in all wet tests, highest levels of cabin noise.

Qru+focvis
    A premium gumi "josaga" nalunk nincs kihasznalva, mert az auto vagy palyan fut(legtobbszor 100-zal > thx IGL) vagy falvak kozott 50-60nal. Nem azt mondom hogy mind1 a fekut, de a sebesseg amugyis alacsony, mert gyakran ugranak az ozek.
    A masik pont hogy sokaig nem marad nalam az auto (max 1 nagyon max 2 ev ) es meg nyari szettet is vennem kell, szal nem igazan eri meg sokat invesztalni.
    4 evszakosan is gondolkodtam, de akarhogy is nezem az joval nagyobb kompromisszum lenne es meg a muszakin is problema lehet. (ha mar 4 evszak, akkor a nyari 17es meretet hasznalnam, telre viszont csak 16os meret van engedelyezve szoval ez bekavarhat)

#48771 rbalint88+#48772joamilestoné
    Nektek melyik szeria volt a Blizzakbol?
    Lm001 evo
    LM32
    LM0005

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák