Hirdetés

  • 300 megapixelnyi kamera érkezett a Samsungtól

    ma Az ISOCELL HP9 fő- és zoomkameraként is helytáll, a JN5 és GNJ árérzékeny mobilokba kerülhet.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    Kicsit úgy csinálnak most a gumikereskedők, mint ahogy a pesti közterület fenntartó szokta mondani, hogy váratlanul érte őket, hogy télen esik a hó. Igaz, nem téli gumi, hanem 4 évszakos (bár 3PMSF jelzésű, szóval télinek is nevezhetjük). Már a második szettet rendeltem meg, két cégtől, két gyártó tipusát, de mindkettőnél az jött vissza, hogy nincs raktáron se náluk, se a nagyker, se az importőr/gyártó raktárán sem és nem is lesz jó ideig. (amúgy Goodyear, Continental lett volna)

    Egyrészt fura, hogy az év ezen szakaszán nem tartanak téli gumit, a legismertebb márkákból, se a nagyker, se az importőr. Másrészt, minek listázzák a webáruházukban, ha kvázi beszerezhetetlen?

    Az külön jó, hogy jó szokásuk szerint a tizen, huszon valamennyi gumis webáruház mögött 3-5 cég állhat, szóval nekem kell kisakkozni, hogy melyiktől érdemes egyáltalán érdeklődni, mert a nagy rész csak klón webshop más domain néven.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák