Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz rbalint88 #26735 üzenetére

    Ahogy irtam is, a suly egy igen meghatarozo tenyezo.

    Kornel: Az altalam linkelt tesztben pont ott van a Falken FK510. :) Az eleg olcso, megis teljesit. Lehet okosan is vasarolni, ha nem akarsz tulzo osszegeket gumira kolteni.
    A linkelt teszt nem tetszik. A reference winter tyre nem mond semmit, csak egy ertek. Megneznek egy osszehasonlitast egy TS860 -al. Ez is vegyes. Az a gond, nem irjak le a kulso homersekletet, ami pedig eppen eleg beszedes lenne. Itt szarazon jobb a 4 evszakos, de vizen minden tekintetben a teli viszi a primet, ami megint megcafolja az itteni allitasokat, megpedig azt, hogy vizes, latyakos uton jobb a 4 evszakos, mint a teli abroncs. Hoban ugye nem kerdes... A kerdes az, hogy telen mi a jellemzobb? A szaraz, 0 fok vagy az alatti utfelulet, szaraz, de 10-20 fokos utfelulet, vizes ut, havas ut, latyakos ut.

    Amit en latok a tesztekbol. Nyaron a 4 evszakossal ne siess, mert a gumi nem fog kihuzni a csavabol, a nyari gumi minden teren jobban fog teljesiteni, es biztonsagosabb. Telen pedig egal egy jo teli gumival, mert szarazon jobb. Ez meg itt mindig kerdojel, nem tudjuk, a teszt hany fokban keszult, es mi a helyzet -15 fokban, ahol igazan domborithat egy teli gumi az osszetetele miatt.(e miatt az osszetetel miatt nem lesz jo nyaron) Vizen es hoban gyengebb. A kerdes csak az, mi a jellemzobb.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák