Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    Kis élménybeszámoló az eddigi ~2-3 ezer Km-ről egy Hankook Winter i*cept EVO2 (W320) szettel.
    A gumik 225/45R17 94H XL-es darabok, és egy C Vectra V6-on (saját tömeg valahol 1500kg körül) használom őket.

    Ár/érték arány számomra okés, 86,65€ (~27.000Ft)-s darabáron rendeltem német webshopból.

    Normális közlekedésnél száraz, és nedves ( esős, vizes ) aszfalton is rendben van a tapadás, autópálya tempónál ( akár magyar, akár német ) is stabil vele az autó, szépen fut, kanyarban sem érzem bizonytalannak, jól irányítható, és a fékezési, lassítási tulajdonságai is rendben vannak.

    Havon is élhető, emberi módon vezetve elinduláskor elfogadhatóan megtapad, kanyarodáskor sincs gond, határozottabb fékezésnél sem vesztette el a fonalat. Eszetlen gázkezelésre, kormányrángatásra , hirtelen satufékre persze megcsúsztatható, de aki hülye ugye... :)

    A komfortja számomra ugyancsak elfogadható (bár itt fontos hozzátenni, hogy Eibach/Bilstein kombináción nevelkedtem, szóval lehet más az ingerküszöböm :) ), annak ellenére, hogy XL-es, a nagyobb úthibákat, keresztbordákat megérezni vele, de nem vészes, zajra pedig nagyjából megegyezik a nyári Hankook gumijaimmal, az utastérben városi tempónál nagyon fülelve hallani csak, autópályán van gördülési zaj, de nem zavaró, sem a rádiót nem kell feljebb tekerni, sem a beszélgetést nem zavarja.

    Én abszolút elégedett vagyok vele, a kopásról természetesen egyelőre nincs tapasztalat, de nincs látványos profilvesztés eddig.

Új hozzászólás Aktív témák