- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Speeedfire #22094 üzenetére
Télen sokat járok le a nyaralóba, Orfűre, aztán van olyan, hogy a pécsi szerpentint lezárják a hó miatt, és csak saját felelősségre lehet felhajtani, na olyankor inkább legyen bent a 4 hólánc. Itten az út 8:55-től, csak itt épp lefelé mennek.
Ja, a gyalásó meg ez.[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Speeedfire
félisten
-
Danex
addikt
Már épp a fizetésnél jártam a téligumi rendelésnél erre kiírja sikertelen tranzakció PayPal-on keresztül
Sajna amit kinéztem azt csak egy boltban találtam [link].
Valaki esetleg talál ilyet ebben a méretben? (Nexen Winguard Sport 2 215/55 R17), árukereső és barátai nem nagyon hoznak semmit.
PayPal nélkül meg nem nagyon mernék utalni 110ezret csak úgy.
Ezelőtt Hankook volt kinézve, de árban jobban örülnék ennek a 26-28ezres ársávnak, illetve teszteken a vízen elég rosszul teljesített a kook.
[ Szerkesztve ]
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
C3 1.4 HDi-re jó választás lehet egy CrossClimate gumi? Napi munkába járáshoz lenne használva, lakott területen, és autópályán vagy elsőrendű főúton. -
Qru
MODERÁTOR
válasz Primary92 #22106 üzenetére
Igen. Ha sokat mész akkor veheted a CC+-t annak jobb a kopásállósága (cserébe picit kevésbé tapad mint a CC). Nézd meg, milyen súlyindexet ír elő a gyártó de C4 nem nehéz azzal a kis HDI motorral, nem kell XL-es kvitel (mondjuk CC-ből csak XL-es van).
#nincsbennetarcsi
-
Primary92
senior tag
Anyósom kocsija, de napi 50 km.
Ez alapján 165/70 R14, vagy 175/65 R14 85T. -
TigerCat
nagyúr
válasz Kornel #22121 üzenetére
Egy másik helyen találtam:
Vredestein 215/50 R 17 XL Wintrac xtreme S 95V - 180.000.- (4db, felrakva)
Bár ennyiért már inkább a Continental...Nehéz döntés lesz, főleg, hogy bárhova megyek, mindenki mást mond. Mondjuk 4-ből 3 helyen azonnal a kontit javasolták 200-ért, merthogy tényleg ez a legjobb. De hogy tényleg megéri-e megvenni?! Fene se tudja...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
alázógyík
addikt
Évi 10-12K km-hez melyik 4 évszakosat vennétek?
Főleg városi használat, néha nagyobb utazás 2-3 alkalommal.205/55R16
1. VECTOR 4 SEASONS GEN2 GOODYEAR
2. CROSSCLIMATE+ MICHELIN
Szerk.: Miért azt?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz alázógyík #22128 üzenetére
CC+
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
A CC+ futásteljesítménye több, neki az évi 10-12e km-hez a CC+ jobb választás.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
addikt
válasz K Norbi #22132 üzenetére
A hátsó kereket lehugyozta a kutya?
Egyébként, ha nem akar megmozdulni a kerékcsavar, akkor a gumisom rá szokott tenni egy olyan szerszámot, aminek a vége ugyanolyan, mint a kulcsé, tehát rápasszo la csavar fejére, a másik vége pedig egy rövid, egyenes szár után egy lapos felületben végződik. Na erre rámér 2-3 nagy ütést a kalapáccsal, majd újra megpróbálja a nyomatékkulccsal levenni a csavart. Még egyszer sem volt olyan, hogy ez után ne jött volna le simán.
-
Kos 7
tag
Sziasztok !
Olyanról hallottatok már, hogy Budapest környékén (konkrétan budaörsi auchan parkoló), leengedik a kocsi jobb oldalán mindkét gumit ? Mert ez történt velem most a hétvégén, és nem tudom hova tenni az esetet.
Auchan kúton felfújtam a gumit, azóta úgy tűnik hogy kutya baja. -
nagyúr
-
Kos 7
tag
Az a helyzet, hogy ketten voltunk párommal, szóval lehet azért nem lett semmi, merthogy nem vettem észre semmit, hogy elloptak volna. Egyik szelepsapka is eltűnt, az meg ugyebár magától nem esik le. Minden esetre gyanús nekem ez az egész. És nem tudom, hogy kell-e ilyenkor tartani valamitől...
-
Qru
MODERÁTOR
Nem hiszem. Ha trükkös tolvajok voltak (és nem pl gyerekcsíny vagy haragos) azok nem random csinálják, hanem kifigyelik az áldozatot. Pl megállsz a pláza/bolt előtt és beteszed a laptoptáskát a csomiba.
Ismerős járt így, hogy bedobta a kabátját a hátsó ülésre aztán mikor ülne be látja, hogy a gumi leeresztve... amíg pingvinezett, hogy most akkor mi is legyen, emlő, kerékkulcs szépen elemelték a kabátját (benne vt a pénztárcája pechére).[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
sgx
tag
Sziasztok,
egy 8-10 éves alufelni mennyire rontja az új gumi teljesítményét? Érdemes felniből is újat venni?
Illetve mennyire valós az, hogy 4 évszakos / téli gumit acélfelnire szabad csak feltenni?Köszönöm.
-
blakey
titán
4 évszakos / téli gumit acélfelnire szabad csak feltenni? - ilyenről nem hallottam, nekem gyári könnyűfém felniken van a 4 évszakos.
-
addikt
válasz K Norbi #22135 üzenetére
Lejön, de nem kell egy méteres erőkar, hanem megy simán is, csak meg kell ütni befelé a fejét. Csak nem tudom, hogy az vmi spéci szerszám volt, amit lehet venni, vagy ők csinálták egy kerékkulcs fejéből és ráhegesztettek egy 20 cm-es szárat, a végén egy fejjel, amit lehet ütni a kalapáccsal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest