- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Darko_addict #23549 üzenetére
egy i5-tel bőven megelégszik a 760, i7 már inkább többkártyás rendszerekhez ajánlott, bár még lehet, hogy oda is éppen elég lenne egy tuningolt i5
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Freiherr
őstag
-
Darko_addict
őstag
válasz JoolsNOS #23550 üzenetére
Az annyira azért nem érdekes, mert ha több kell, mint amennyit gondoltam (~40.000), akkor még várok és teszek hozzá. A 760-at már megrendeltem.
Nem akarok a fellegekben járni, ezért keresek ideálisat. Amit elsőre gondoltam, az egy erősebb i5 a 2, 3, 4-es szériából, de inkább utóbbiakból.Szerk.: Közben meg is jött a válasz, köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Manitos32
tag
válasz Darko_addict #23546 üzenetére
udv én i7-3770k használom ez bőven elég
Ha csak két választásod van, válaszd a harmadikat
-
ACE-
addikt
válasz #15779328 #23540 üzenetére
Egy normális kamerát is vehetnél akkor már
Egyébként volt ott ahol eléggé lement az FPS 40 körülire is.
Mellesleg ez nem cheat, hogy tulképp azt is látod hogy oldalt mi történik anélkül hogy elfordulnál?
Mondjuk ahhoz túl széles, nagyon nem lehet látni az oldalsó két monitort, én majd beugranék hozzád kipróbálni, bár nem tudom mikor járok Sporonban[ Szerkesztve ]
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
JoolsNOS
veterán
válasz Darko_addict #23553 üzenetére
Akkor én is a 3570K javaslom. Anno tesztekben játékra ezt találtam a legalkalmasabbnak.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Reggie0
félisten
Lehet, hogy paranoid vagyok, de szerintem az AMD driver programozoi ejjel azon toprengenek, hogy hogyan lehet megjobban kicseszni velem
-
őstag
Igen, a 2500K még a gtx770-hez is elég, de ha most vesz CPU-t, sztem azért vegyen ettől gyorsabbat mert 2év múlva ha esetleg vesz GTX 8××/9×× vga-t azokhoz már biztos nem lesz elég.
Far Cry3-al 90% feletti kihasználtságú a GPU 1ébként, mással még nem néztem.
De ha nekiveselkedek akkor egy Splinter Cell Blacklist adat is lesz.IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
őstag
válasz MaxxDamage #23526 üzenetére
Mindenre van megoldás .
A GTX570 is hajlott és és ez a GTX770 is hajlik, belóg. Én ezt nem viselem el.
Ezért kötegeltem hurkapálcákból egy "gerendát" az át van tolva a HDD boxon és így pont rátart. Teljesen nincs vízszintbe állva így sem, de már nem is lóg annyira mint nélküle.IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Xes750
tag
válasz #15779328 #23543 üzenetére
Elhiszem
Koszi a videot!
Grat a rendszerhez, respect h ennyit koltottel ra, elvezd is ki
Am azt hittem 1 vgas rendszerrol beszelunk es ott erted el azt a novekedest azert lepodtem meg.
Az en figyelmetlensegem volt h nem neztem meg a konfigodat es mar irtam amit irtam.
(visszane rakd a regi biost! jo tudni h slibe ennyit dob a skalazodason a 770 biosa ) -
Laraxior
titán
válasz blaca83 #23567 üzenetére
680? Mid van?
ja látom már, 780...hmmmm
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
blaca83
őstag
Tévedés...!
Még a 680 Lightning.
670-es kellene 1 db jó áron mert azt nem tudok rendelni már nagykerből és egy ismerősnek kellene SLI-hez.
Cserébe pedig 780-at tudnék adni 0km-est és újat.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Laraxior
titán
válasz blaca83 #23570 üzenetére
670ből jó lenne a Giga-féle 3 ventis WindForce is?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Fail3D! #23574 üzenetére
Ki mondta hogy csak egy kell neki? Lehet tri-sli lesz
-
Sasa 111
tag
Sziasztok!
Saját tapasztalat alapján melyik GTX 770 gyártónak hatékony, ugyanakkor csendes a hűtése?
Esetleg cikkszámot is tudnátok adni?Köszi előre is!
-
-
Fisherhun
tag
Hali!
Remélem nem sokára csatlakozom hozzátok egy 760gtxel
Ezt néztem ki magamnak Mi a véleményetek róla, az R9 270X ati karit elveri bőven?
Amúgy tervezek a közeljövőben 1 testvért mellé Szerintetek jól fog hasítani?
(Van egy corsair 650W 80+ tápom szerintetek elbírja ezt a két csöppséget ? ) -
Marcsel
tag
680slit használ itt valaki ?
Csak a végén lesz vége
-
Zorel
senior tag
válasz boogie84 #23586 üzenetére
Röviden összefoglalva 1 monitoros rendszerhez főleg FHD felbontáshoz jobb választás egy erős gpu, mint kettő gyengébb. Ezt tapasztalatból mondom 7970 CF és 670 SLI után. Ezenkívül 780-al folyamatosabbak a játékok pedig az FPS számláló kevesebbet mutat mint SLI-vel. Illetve ahol a 670 SLI-nek ~80-85% körül volt a skálázódása azt a szintet kb hozza a 780.
(#23587) Marcsel: Pontosan!
-
kasa85
őstag
Skacok tudom ez nem ide való de van valakinek ilyen monitorja valakinél láttam. dell u2412m
A problémám vele 0 és 100tól 96% fényerőig nem csíkozódik viszont az alatt teljesen egyes fényerőig igen.
Olyan mintha sávosodna minél kisebb a fényerő annál több a csík szürke fehér csíkok.
Amivel látni lehet mobil telefon kamerájával fél méterről.
Kép.
Segítségeteket előre is köszönöm.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
blaca83
őstag
Keresek gtx 670-et kp-re! (Ref.-nem jó)
Ha van valakinek akkor írjon, mert az "aprón" megint át akartak b@szni és kicsit elegem lett megint a trógerekből.Köszi.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
-
kasa85
őstag
válasz LógaGéza #23591 üzenetére
Köszi
Erre gondoltam én is,de nekem úgy mondták,hogy vibrál a kép nem csíkozódik hanem gyorsan ki,és be kapcsol ezt egy monitor gurutól halottam.
Az enyém meg sávokban mozog lentről felfelé,és ha minél kisebb a fényerő annál vékonyabb,és több jön elő.Ahogy fordítom a kamerát és nézem telóról a sáv is vele együtt fordul,és vízszintesen áll be a telefonom kamerájának dőlés szögéhez képest.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
MaxxDamage
félisten
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Reggie0
félisten
válasz MaxxDamage #23596 üzenetére
Szerintem nem.
-
LLKobe
veterán
válasz MaxxDamage #23596 üzenetére
Nekem is ilyen hűtésű VGA-m van, tehát a súlya is kb. azonos, és az enyém is kb. pont ugyanennyit hajlik. Nem mondom hogy nem zavar, de mit csináljak... Felkötni nem fogom, az hülyén néz ki. Ha meghalna, viszem a gariba
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
MaxxDamage
félisten
válasz LLKobe #23598 üzenetére
Pontosan ezt gondolom énis !
3év garis... ha baj lenne vele akkor replace azt megoldvaL
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
LLKobe
veterán
válasz MaxxDamage #23599 üzenetére
Jaja... Kivéve ha a PCI-E sínt töri el a súlya. Mer akkor sz*pacs van. Bár elméletileg akkora távon még nem hajolhat(na) akkorát.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest