Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kasa85

    őstag

    válasz Howkeddlee #15454 üzenetére

    Nincs mit szerintem ha virágbolti,és van rá amit írtam magyarázat akkor a törés a hibás.
    Sajnos a játékot nem sikerült tökéletesen fel törni,így sokszor várakozik a gép míg nem generál kulcsot a kis kapukat ki játszó törést elő segítő programozás.
    Szerintem a tüskék is ezeknek tudhatók be.
    Néztem csomó videót és sokkal folyamatosabb eredetivel mint a virágboltival.
    Nekem is meg fagy kb 3sec re a gép mikor töltöm a teszt programot,de volt mikor az alap játék kezdeténél is meg fagyott 3 sec re mikor nyomni kell egy entert vagy start ot Kontrolleren.
    Amennyiben eredetivel játszol passz nem tudom mi lehet az oka lehet egy frissebb Windows meg oldaná a problémát.

    (#15457) BeLucZ
    Köszi :R
    Szerintem meg marad rá a garancia mivel nem tudják tesztelni miért is füstölt le a kártya sok szervízben,így nyugodtabban használom bár az a +12 nem valami sok nálam.
    Most 112van a power limit 1254MHZ a GPU memóriáknak +200MHZ adtam tökéletesen megy így. :)
    Nem tudom lehet ki próbálom +400MHZ el szerintetek mennyi a biztonságos a ramnak gondolom a hűtésem úgy sem engedi a mag GPU hőmérsékleténél magasabbra a ramokat mivel egyben van a hűtővel ami a GPU is hűti.

    Ha valaki tudna segíteni AB hol lehet a kártyához feszt emelni.Be pipáltam a Voltage részt kaptam is egy csúszkát,de ha emelek akkor is 1.1750V kap a kártya :F

    Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák